- 22 Kasım 2020
- 470
- 1.190
- 28
Bekarın halini bekar anlıyorGuzel özetledin aynen öyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekarın halini bekar anlıyorGuzel özetledin aynen öyle
Size mesela yokmu biri diye soran illa olur hayatınızdaevet ama ne yapabilirim ki, onu da bilemiyorum işte. şimdi zaten pandemi
çok amin herkes mutlu olmayı ve evlat sahibi olmayı hak ediyor psikopat vs. değilseBekarın halini bekar anlıyorherkese gönlünce eş versin Allah
Bı yöntem güzel aslında böylesini demedim hiç. İyisimi taktik değiştiriyim ben de böyle diyim bundan sonraSize mesela yokmu biri diye soran illa olur hayatınızda
Düşünüyorum ama duzgun cikmyor diye konuya giriş yapacaksınız
Sonra devami gelir
Aynı olay ciddi ilişkilerde de oluyot merak etmeyin.İnsanoğlu bu bir süre sonra sizi ne kdwr severse sevsin ilgisi azalıyor.3 senelik nişanlım ilk tanıştığımız zaman birşey iste benden ne istersen yapıcam diye kıvranırdı bugün 3.yıl dönümümüz zahmet edip kutlamadı bile.biriyle tanışınca en başında tavlayamayacaklar diye akılları çıkıyor. gayet güzel düzgün ilgili davranıyorlar. sonra 6 7 ay geçiyor bir anda bırakıp gidiyorlar anlamadım gitti.
Aaaaarkadaşlar hep işe yaramazlarla tanıştırmaya çalışmıştı beni allah dan kanmadım onlara ha ha hasebebi de bir an önce başım bağlansın da kendi erkek arkadaşları güvende olsundu bunu yıllar sonra anladım ama
![]()
Her ilişki belli bir yerden sonra rutinleşmeye mahkum sanırım. O yüzden kıymet bilsin, bozulmasın yeterAynı olay ciddi ilişkilerde de oluyot merak etmeyin.İnsanoğlu bu bir süre sonra sizi ne kdwr severse sevsin ilgisi azalıyor.3 senelik nişanlım ilk tanıştığımız zaman birşey iste benden ne istersen yapıcam diye kıvranırdı bugün 3.yıl dönümümüz zahmet edip kutlamadı bile.
Yan artık kötünün iyisini kabul ediyoruz.Her ilişki belli bir yerden sonra rutinleşmeye mahkum sanırım. O yüzden kıymet bilsin, bozulmasın yeter
Yan artık kötünün iyisini kabul ediyoruz.
evet öyle tabi, ben o rutinliği seviyorum aslında herşey yerli yerine oturmuş güven var sevgi var yaşayıp gidelim işte. ama ne oluyorsa çekip gidiyorlar.Her ilişki belli bir yerden sonra rutinleşmeye mahkum sanırım. O yüzden kıymet bilsin, bozulmasın yeter
hayırlısı hayat çok kısa valla 75 80 e kadar yaşayan insan sayısı çok az.ne diye dertlenilecek bir erkek için yıllarca giderse gitsinler ayolHiç sorma bacım haklısın valla. Hayır bende boşanıyorum kız toptan haklı çıktı![]()
Belki de hata bizde çok iyi niyetli olmak karşıdakine istiyorum imaji vermek uzaklaştırıyor bizden. Benim de hep şöyle başlar hayatıma girmek için her şey yaparlar. Hatta bana şans vereceğini düşünmezdim derler sonra bi anda nedensiz geri cekilmeler başlıyor. Böyle olunca ben uzaklaşıyorum üstelemiyorum. Çünkü biliyorum ki yine olmayacak. Belki ön yargı ama sonunda üzülmemek için bu şekilde bitiyor, Sizinde böyle mi oluyor?Bi yerde hata yapıyoruz ama nerde anlamış değilim..dört dörtlük uyum zaten beklemiyorum. herkes birbirindn farklıdır ben çok anlayışlıyımdır genel olarak. etrafa bakıyorum evlenen bir sürü kadın erkek var. bana mı denk gelmiyor ya diyorum. nasıl olur yani. evli çiftlerin hepsi kusursuz bir uyumda değil ki. ya da bakıyorum sevgiliyken çok önemli sebeplerden ayrılsalar bile bir şekilde barışıp evleniyorlar. Ben de son ilişkimde 1 ay önce adam işiyle ilgili sorunları varmış diye birkaç gün istedi ve o gün bugündür ortada yok. ortada sorun bile yokken terkediliyorum delireceğim artık
TeşekkürlerBuna da şükür diyorsun. Mutluluklar diliyorum ömür boyu
Bazilari asla istemem diyorBı yöntem güzel aslında böylesini demedim hiç. İyisimi taktik değiştiriyim ben de böyle diyim bundan sonra![]()
Ben demem istemem diye arkadaşBazilari asla istemem diyor
Bu kişiye kim ne yapsin
Benim kardesim oyle
Kimse ile tanismiyor
İstemiyorum diyor
Ortak bir arkadaşın babası var
Adam bu işlere adamis kendini
Kizlari evlendirmek istiyor
Kardeşime dedi geçende kardesim ben oyle tanışmam dedi
Aslinda gorucu kalmadi ki
Facten bakcan adsoyad sonra begenirsen konuscaksin vs
Bazen nasipleri biz kapatabiliyoruz
Filmlerdeki gibi tesadüfen yolda birbirine çarpıp AA aşık oldum mantığından çıkmalı gencler![]()
çok benzer gerçekten. zaten çok kolay bişeyler hissedemiyorum birine karşı. tam oluyor ben de sevmeye başlıyorum bu durumda güzel davranıyorum tabii. ama sonra durduk yere adam kaçıp gidiyor. yaa canım acıyor biliyor musun. yani son erkek arkadaşım istemiyorsa olmuyor de git. birkaç gün izin isteyip 1 aydır aramamak ne demek ayıp gerçekten. ben bunu düşmanıma yapamam. açık açık söylerim görüşmeyelim diye herkes önüne baksın. beni neden arada bırakıyorBelki de hata bizde çok iyi niyetli olmak karşıdakine istiyorum imaji vermek uzaklaştırıyor bizden. Benim de hep şöyle başlar hayatıma girmek için her şey yaparlar. Hatta bana şans vereceğini düşünmezdim derler sonra bi anda nedensiz geri cekilmeler başlıyor. Böyle olunca ben uzaklaşıyorum üstelemiyorum. Çünkü biliyorum ki yine olmayacak. Belki ön yargı ama sonunda üzülmemek için bu şekilde bitiyor, Sizinde böyle mi oluyor?Bi yerde hata yapıyoruz ama nerde anlamış değilim..
sizin yaşam tarzınız nasıl anormal değilse hiç cinsellik yaşamamış bir kadının da aynı derece de normal.insanlara kendi doğrularının dayatılmaya çalışılmasından sıkıldım artık yahuuBu kaçıncı evlenemiyorum konusu yahu? Gerçekten evlenmek zorlaştıysa ve bu kadınlar evlenemiyorsa bu erkeklerde evlenemiyor.. Nerede bu evlenemeyen erkekler?
Pandemi de tuzu biberi oldu. Sosyal hayat falan kalmadı zaten.
Yani ben evliyim, erken evlendim sayılır hiç evlilik için çaba sarfetmedim. Hatta istemiyordum erkek arkadaşım ısrar etti. Belki istemediğim için bu kadar basit olmuştur.
Evlenmeden evvel erkek arkadaşımla beraber yaşadım ve aktif bir cinsel hayatım vardı. Yani evlenerek elde edebileceği bir şey bırakmamıştım fakat yine de istedi benimle evlenmeyi. Erkek arkadaşınla sevişirsen veya beraber yaşarsan evlenmek için bir sebebi kalmaz zaten imza ile elde edeceklerini çoktan etmiştir diyenlere takılmamak gerek. Bu durumda bedava seks, temizlik vs için değil aşk ve sevgi için evlenmiş olduk.
Hayat görüşünüz evlenmeden önce sevişmem falan ise sizi anlarım fakat yakınlaşma oluyor ama ailem ve çevrem sebebiyle cesaret edemem demişsiniz. Yüksek lisanslı, iyi bir kariyeri olan özgür bir kadının böyle düşünmesi bana garip geldi. Kendi tercihlerinizi yaşamanız lazım. Bence 32 yaşında bir kadının hiç cinsel hayatı olmaması baya problematik. Ben de öyle biriyle evlenmek istemezdim yada sevgili olmak.
Ha illaki bakire isteyen erkek de dolu. Ama buradan anladığım siz o kafadaki bir adamla mutsuz olursunuz. Çünkü siz öyle düşünmüyorsunuz sadece çevre baskısından korkuyorsunuz.
Tek tabvsiyem inandığınız gibi yaşayın.
Aynen öyleBen demem istemem diye arkadaşgörücü usulü artık eskisi gibi değil ki. Aracı olan tanıştırır sizi sosyal medyası var yüzyüze görüşmesi var zaman verir tanırsın. İster uzunca süre ister kısa süre. Bu devirde kim tek görüşte evet hayır demiş birine. Adı görücü usulü olunca kacıyorlar ama içerik aynı değil
ciddi başlıyor ilişki ama kimsede iyice içine sinmeden o yüzüğü takmaz yani
cinselliği tam olarak yaşamamak da benim tercihim bir yerde. yani hayatımdaki adamın buna saygı duymasını beklerim. çünkü daha sonraki psikolojik ağırlığı bende çok ağır olur benim için basit birşey değil bu. 6 7 ay görüş tanı, sonra evlensin ciddiyse istediği cinselliğe ulaşsın. sadece bunun için evlensin demiyorum ama benden eminse ve seviyorsa 6 7 ay kadar ya da süre her ne kadarsa bekleyebilir bu çok büyük birşey değil. sırf sevişmiyorum diye terkediyorsa zaten beni sevmiyordurBu kaçıncı evlenemiyorum konusu yahu? Gerçekten evlenmek zorlaştıysa ve bu kadınlar evlenemiyorsa bu erkeklerde evlenemiyor.. Nerede bu evlenemeyen erkekler?
Pandemi de tuzu biberi oldu. Sosyal hayat falan kalmadı zaten.
Yani ben evliyim, erken evlendim sayılır hiç evlilik için çaba sarfetmedim. Hatta istemiyordum erkek arkadaşım ısrar etti. Belki istemediğim için bu kadar basit olmuştur.
Evlenmeden evvel erkek arkadaşımla beraber yaşadım ve aktif bir cinsel hayatım vardı. Yani evlenerek elde edebileceği bir şey bırakmamıştım fakat yine de istedi benimle evlenmeyi. Erkek arkadaşınla sevişirsen veya beraber yaşarsan evlenmek için bir sebebi kalmaz zaten imza ile elde edeceklerini çoktan etmiştir diyenlere takılmamak gerek. Bu durumda bedava seks, temizlik vs için değil aşk ve sevgi için evlenmiş olduk.
Hayat görüşünüz evlenmeden önce sevişmem falan ise sizi anlarım fakat yakınlaşma oluyor ama ailem ve çevrem sebebiyle cesaret edemem demişsiniz. Yüksek lisanslı, iyi bir kariyeri olan özgür bir kadının böyle düşünmesi bana garip geldi. Kendi tercihlerinizi yaşamanız lazım. Bence 32 yaşında bir kadının hiç cinsel hayatı olmaması baya problematik. Ben de öyle biriyle evlenmek istemezdim yada sevgili olmak.
Ha illaki bakire isteyen erkek de dolu. Ama buradan anladığım siz o kafadaki bir adamla mutsuz olursunuz. Çünkü siz öyle düşünmüyorsunuz sadece çevre baskısından korkuyorsunuz.
Tek tabvsiyem inandığınız gibi yaşayın.