Aynen. Konu sahibi, hiç arkadaşlarınız birileri ile tanıştırmıyor mu sizi?Arkadas cevrenız var mı?
arkadaşlar hep işe yaramazlarla tanıştırmaya çalışmıştı beni allah dan kanmadım onlara ha ha haAynen. Konu sahibi, hiç arkadaşlarınız birileri ile tanıştırmıyor mu sizi?
çok fazla değil. var ama onların da tanıdığı bana uygun birileri yok maalesefArkadas cevrenız var mı?
Ço acı. Daha ne kadar kocişkolarının gözünden uzaklaştırabilecekler bu kadın milletini acaba?arkadaşlar hep işe yaramazlarla tanıştırmaya çalışmıştı beni allah dan kanmadım onlara ha ha hasebebi de bir an önce başım bağlansın da kendi erkek arkadaşları güvende olsundu bunu yıllar sonra anladım ama
şimdi pandemiden dolayı onu da yapamıyorum sanırım hiç evlenemeyeceğim çocuk sahibi olamayacağımFarklı ortamlarda sosyalleşmek ve etrafa haber salmak dışında tavsiye gelmedi aklıma
Uygundan kastınız ne, kriterleriniz nedir?çok fazla değil. var ama onların da tanıdığı bana uygun birileri yok maalesef
o da yok ya hiçbiri yok :) aile yapımdan dolayı ona cesaret edemem sanırım. toplumsal baskı durumu da var tabiisorma bu yaşta bekar olunca profesyonel seks hayatımız var zannediyolarzaten 2020 çöp oldu nasip diyip geçiyorum kafa bile yormuyorum
üniversite ortamı öyleydi hiç kimseyle çıkmadım ben ama çok sosyaldim kendimi beğendirmek düşüncem olmadığı için rahat rahat sohbet ederdim kızlı erkekli ortamlarda daha çok talibim çıkıyordu bu şekilde anlamlandıramadığım şekildeÇo acı. Daha ne kadar kocişkolarının gözünden uzaklaştırabilecekler bu kadın milletini acaba?
Arkadaşlarınıza haber salın o zaman veya akrabalaraşimdi pandemiden dolayı onu da yapamıyorum sanırım hiç evlenemeyeceğim çocuk sahibi olamayacağım
örneğin bir akrabamız 45 yaşında evlenip boşanmış birini bulmuştı görüntü olarak çok yaşlı görünüyordu bana göre. ben yaşıma göre genç gösteriyorum. başka bir tanıdığım köyde yaşayan birini. yüksek lisans yapmış ve yıllardır çalıştığım için onu kendime uygun görmedim hayat bakışımız aynı değil. böyle şeyler geneldeUygundan kastınız ne, kriterleriniz nedir?
Bazen bu bana uygun degıl dıyıp on yargılı yakalasıyoruz ama altından cıcek gibi bir adam cikiyor.
Bazen bu tam benlik diyoruz, o da nukleer atık gibi bısey cikiyor.
Sans verdiniz mi size onerılen herhangi bırıne?
ilahi çok güldüm ablanızı takdir ettim akıllı kız vesselam.millet ne meraklı erkek kahrı çekmeye erkenden değil mi?Kız kardeşim 39 u bitiriyor 40 a dayandı hala bekarlık sultanlıktır diyor. Ha bi de elin prostatlısını bu saatten sonra çekemem diye de ekliyorDaha ona çözüm bulamadım. Nasip diyim sana da ne diyim.
Haklısın oyleyse.örneğin bir akrabamız 45 yaşında evlenip boşanmış birini bulmuştı görüntü olarak çok yaşlı görünüyordu bana göre. ben yaşıma göre genç gösteriyorum. başka bir tanıdığım köyde yaşayan birini. yüksek lisans yapmış ve yıllardır çalıştığım için onu kendime uygun görmedim hayat bakışımız aynı değil. böyle şeyler genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?