32 yaşındayım evlenmeyi çok istiyorum bir türlü olmuyor. benim gibi olan var mı?

Çok matah birşey sanki evlilik gecenin şu saati oldu yarın is var uyuyamyorum neden çünkü ağlıyorum peki neden ağlıyorum çünkü evliyim şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim boşverin ya yiyin için gezin hayat kısa...
E boşanın o zaman. Silah zoruyla mı tutuluyorsunuz? Ayrıca sizin evliliğiniz kötü diye tüm evlilikler kötüdür diyerek bunu genelleyemezsiniz. Evlenmek isteyen insanların niye moralini bozuyorsunuz

Yine dönüp dolaşıp burhan altıntopa hak veriyoruz o zaman, 30una kadar buldun buldun bulamadıysan boynunu eğeceksin, kim seni beğendiyse he diyeceksin :olamaz:

Adamın adını hatırlayamadım ama röportajda yazanları hatırlıyorum, kadınlar yüksekten uçuyor minvalinde şeyler söylüyordu orada da.
Hemşerim ya çok komik

Çok matah birşey sanki evlilik gecenin şu saati oldu yarın is var uyuyamyorum neden çünkü ağlıyorum peki neden ağlıyorum çünkü evliyim şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim boşverin ya yiyin için gezin hayat kısa...
sizin evliliğiniz kötü diye herkesinki kötü değil hanımefendi. Evliliğin zorlukları var evet ama kimseyi bu şekilde yönlendirmeniz doğru değil. Madem memnun değilsiniz boşanın

sizin evliliğiniz kötü diye herkesinki kötü değil hanımefendi. Evliliğin zorlukları var evet ama kimseyi bu şekilde yönlendirmeniz doğru değil. Madem memnun değilsiniz boşanın
Dikkat ettiyseniz gecenin bir vakti ağlayarak yazdigimi belirtmişim demek ki o ruh haliyle sizin kadar ince düşünemedim konu sahibini yanlış yönlendirir miyim diye kusura bakmayın

Bir kere bu kadar istekli olduğunuzu karşı tarafa yansıtmayın
Giden gider
Hiçbir gidene üzülmedim sonradan
Beni sevmiyorsa gitmesi benim için daha iyi
Kendinize değer verin biraz
İyi bir maaşım var işim var diyorsun ne güzel kimseye muhtaç değilsin
30 plus kadınlara artık erkekler yaşlanmış gibi bakıyor neden ?çünkü çoğu kendine güvensiz çoğu evde kalıcam diye ağlıyor
Kadının seçici olduğunu belki evlilik değil sadece flört etmek istediğini kabul etmiyor hepsi evlilik istiyor
Biriyle görüşüyorum daha ortada birşey yok atıyorum sadece hoşlanma var karşılıklı
Pat diye adam evlilik konusunu açıyor geriliyorum
Evlenmek istemediğini en azından benimle ima etmeye başlıyor
Bu ne kadar kırıcı
Ona göre ben evlenmek için can atan biriyim çünkü önyargı bu işte
Kaç kişiyle tartıştım sırf bu yüzden

Bu iş hiç planlı olmuyor genelde de istemeyince oluyor :) demek ki erkeklerde cidden istemek ters tepiyor sanırım.
Hayatta ki tek başarıyı evlilik olan kişilerden asla ve asla değilim. Ama doğru kişiyi bulunca evlilik güzel sonuçta düzen ve netlik iyidir. Ama genelde bakıyorum kadınlar artık dizgin erkeklere değil nerede yanlış kişi var ona tutunmaya çalışıyor. Kardeşim gibi diyeyim bi arkadaşımız var erkek çok düzgün birisi, aldatmaz, eve yardım eder, bu kadın işidir diyip yatan kesimden değil, bu erkekliğe ters diyenden de değil, kadına saygı duyan birisi ama iki kişiyle tanıştırdık ikisi de şımardı arsızlaştı karşıda ki erkek çok sakin olunca. Yani dengine denk gelmek çok zor aslında ama net olmakta doğru kişiyi bulmak için iyi bir adım.

Bu iş hiç planlı olmuyor genelde de istemeyince oluyor :) demek ki erkeklerde cidden istemek ters tepiyor sanırım.
Hayatta ki tek başarıyı evlilik olan kişilerden asla ve asla değilim. Ama doğru kişiyi bulunca evlilik güzel sonuçta düzen ve netlik iyidir. Ama genelde bakıyorum kadınlar artık dizgin erkeklere değil nerede yanlış kişi var ona tutunmaya çalışıyor. Kardeşim gibi diyeyim bi arkadaşımız var erkek çok düzgün birisi, aldatmaz, eve yardım eder, bu kadın işidir diyip yatan kesimden değil, bu erkekliğe ters diyenden de değil, kadına saygı duyan birisi ama iki kişiyle tanıştırdık ikisi de şımardı arsızlaştı karşıda ki erkek çok sakin olunca. Yani dengine denk gelmek çok zor aslında ama net olmakta doğru kişiyi bulmak için iyi bir adım.
O kadar haklisinki

Konu sahibi sanki kendini tam doğru ifade edememiş,cinsellik yaşamak istiyorum ama mahalle baskısı var üzerimde gibi bir mana anlaşılmış yani o yüzden cinsellik yaşa kimseyi takma denmiş bu konuda herkesin yaşam tarzını bilmeden tabiki karışamaz kimse.
Ama şahsi fikrim 32 yaşına kadar yaşamamiş,bu saatten sonra da cinselliği evlenince yaşasın inandığı şeyden vazgecmesin sonra üzülen kendisi olur artık ciddi düşünür zaten evlilik yoksa işin ucunda güle güle desin.

Bizin kültürümüzde pek yok ama insanlara niyetinizi belli edip haber yollamak bana cok mantikli geliyor. Benimde bekar ve yasi 30civari olan akrabalarin var, evlenmek istiyorlar ama nasip olmuyor. Çağımızın sorunu nedenini anlamiyorum secicilikmidir nedir, sabır mi yok insan iliskileri zora mi gelmiyor gerçekten bilmiyorum. Ben 25 yaşında evlendim ama su an sizin durumunuzda olsam cidden etrafa yayRdim. Mesela erkek kuzenleriniz varmi? Dürüstçe söyleyin, kesin cevreleri vardir. Artik bir yoldas istiyorum yanima ama düzgün karakterli birine denk gelmedim diye

Konu sahibi sanki kendini tam doğru ifade edememiş,cinsellik yaşamak istiyorum ama mahalle baskısı var üzerimde gibi bir mana anlaşılmış yani o yüzden cinsellik yaşa kimseyi takma denmiş bu konuda herkesin yaşam tarzını bilmeden tabiki karışamaz kimse.
Ama şahsi fikrim 32 yaşına kadar yaşamamiş,bu saatten sonra da cinselliği evlenince yaşasın inandığı şeyden vazgecmesin sonra üzülen kendisi olur artık ciddi düşünür zaten evlilik yoksa işin ucunda güle güle desin.
ben öyle demedim zaten. yaşadığımız toplum ortada ve bu kültürle büyüyoruz. eğer evlilik öncesi yaşarsam ben zaten kendimi iyi hissetmeyeğim ve psikolojik ağırlığı fazla olacak. ayrıca zaten bunu tek başıma yapamam hayatımda biri de yok. benim tercihim evlilik öncesi cinsellik yaşamamak en azından belirli sınırları olmalı. yani 5 6 ay tanıma süreci sürse evlilik niyetinde birinin, o kadar süre bekleyemeyecek kadar abaza mı bu erkekler. evlilik yoksa zaten devam etmem

Bizin kültürümüzde pek yok ama insanlara niyetinizi belli edip haber yollamak bana cok mantikli geliyor. Benimde bekar ve yasi 30civari olan akrabalarin var, evlenmek istiyorlar ama nasip olmuyor. Çağımızın sorunu nedenini anlamiyorum secicilikmidir nedir, sabır mi yok insan iliskileri zora mi gelmiyor gerçekten bilmiyorum. Ben 25 yaşında evlendim ama su an sizin durumunuzda olsam cidden etrafa yayRdim. Mesela erkek kuzenleriniz varmi? Dürüstçe söyleyin, kesin cevreleri vardir. Artik bir yoldas istiyorum yanima ama düzgün karakterli birine denk gelmedim diye
bunu söylüyorum çevreme. daha öncede yazmıştım bana uygun adaylar bulmuyorlar. biraz denklik de öneli tabii. içimin ısınması gerek

Merhaba herkese. 32 yaşındayım. Evlenip kendi yuvamı kurmayı çok istiyorum ama bir türlü olmuyor. İlişkilerim hep bir şekilde bitiyor doğru düzgün sebep bile olmadan. Bazı yakınlaşmalar olsa da cinse anlamda evlenmeden yaşamayı istemiyorum. Bu yaştan sonra erkeklerin böyle ilişki istemediklerini söylüyor herkes. Bu yüzden herşey iyi giderken ortada sorun yokken durduk yere sessizleşip sonra beni bıraktıklarını düşünüyorum. Üniversite mezunuyum iyi bir işim iyi bir maaşım var çok şükür. Bu anlamda hiç benden yüksek maaş alsın diye düşünmedim iyi biri olsun yeter dedim ama yine de olmuyor işte :KK43: Benim yaşlarımda evlenmek isteyip evlenemeyen var mı? Bunun için ne yapabilirim bilmiyorum :KK43:
İnternetten tanışıp evlenen çok var ama çoğunun sonu hüsran oluyor. Evlilik siteleri varmış ama güvenli mi hiç bilmiyorum

bunu söylüyorum çevreme. daha öncede yazmıştım bana uygun adaylar bulmuyorlar. biraz denklik de öneli tabii. içimin ısınması gerek
İçin ısınmadan bir şey olmuyor zaten. Birilerine haber salmak bile bi yere kdar etkili. Buldukları kişilere yakınlık hissetmeyince hiç olup gidiyor. İnsanın karşısına sevdiği birinin çıkması bence çoookkk büyük şans. Hele bir de o kişiyle evlenmesi en büyük şans.

Nasipten öte yol yok malesef. Ama siz yine de kendi kısmetinizi kendiniz yaratmaya çalışın. Oturup ayağınıza gelmesini beklemeyin yani, bu süreci geciktirir.

İçin ısınmadan bir şey olmuyor zaten. Birilerine haber salmak bile bi yere kdar etkili. Buldukları kişilere yakınlık hissetmeyince hiç olup gidiyor. İnsanın karşısına sevdiği birinin çıkması bence çoookkk büyük şans. Hele bir de o kişiyle evlenmesi en büyük şans.
çok zor işler ya. ne olacak halim bilmiyorum. ben tek başıma yaşlanıp ölmeyi kabulleneyim şimdiden

çok zor işler ya. ne olacak halim bilmiyorum. ben tek başıma yaşlanıp ölmeyi kabulleneyim şimdiden
Öyle düşünmeyin. Seveceğiniz birinin cıkması da ihtimal dahilinde. Böyle şeyler birdenbire olur. Umudunuzu kesmeyin. Hayatın tadını cıkarmaya odaklanın. Pandemi maalesef belli yaş üstü bekarların bir kısmında bu yalnızlık duygusunu körükledi. Yeri gelip umutlanıp yeri gelip umutlarımız sönüyor. Zaman her şeyin ilacı. Vardır bunda da bir hayır. Gönlümüzce biri cıkarsa karşımıza ne âlâ. Ama yok çıkmazsa da Allah zor ile imtihan etmesin güzel bir hayatımızın olması her şeyden önemli

4S kuralını uygulayacaksın cnm. Ben de artık bu kuralı uygulayacağım. Erkekleri adam yerine koymayacaksın. Hatta bırak adamı insan yerine bile koymayacaksın. Üzeceksin, kalbini kıracaksın, umursamaz davranacaksın, yüz vermeyeceksin, mesajlarına aramalarına anında dönmeyeceksin, onun istediği zamanda değil senin müsait olduğun zamanda buluşacaksın vs.
Bunları yapın cidden, ben birkaç kişi üzerinde denedim. (Bu kişiler benden hoşlanan ama benim hoşlanmadığım kişiler) Adam mesaj atıyor, cevap vermiyorum. Bir süre sonra yine yazıyor. Kaçan kovalanır psikolojisi yaratıyosun bir şekilde karşı tarafta.
Şimdi de hoşlandığım kişi üzerinde deneyeceğim bu yöntemi. Hatta geçen ufaktan başladım. Geçen mesaj attı, bir iki birşey yazdım, kısa kestim sohbeti. En son o kendi yazdığıyla kaldı yani. Bundan sonra böyle hadi bakalım. Siz de deneyin görün derim.💪🏻

4S kuralını uygulayacaksın cnm. Ben de artık bu kuralı uygulayacağım. Erkekleri adam yerine koymayacaksın. Hatta bırak adamı insan yerine bile koymayacaksın. Üzeceksin, kalbini kıracaksın, umursamaz davranacaksın, yüz vermeyeceksin, mesajlarına aramalarına anında dönmeyeceksin, onun istediği zamanda değil senin müsait olduğun zamanda buluşacaksın vs.
Bunları yapın cidden, ben birkaç kişi üzerinde denedim. (Bu kişiler benden hoşlanan ama benim hoşlanmadığım kişiler) Adam mesaj atıyor, cevap vermiyorum. Bir süre sonra yine yazıyor. Kaçan kovalanır psikolojisi yaratıyosun bir şekilde karşı tarafta.
Şimdi de hoşlandığım kişi üzerinde deneyeceğim bu yöntemi. Hatta geçen ufaktan başladım. Geçen mesaj attı, bir iki birşey yazdım, kısa kestim sohbeti. En son o kendi yazdığıyla kaldı yani. Bundan sonra böyle hadi bakalım. Siz de deneyin görün derim.💪🏻
Umursanmadığında sizinle iletişime geçen biriyle gelecek mi düşüneceksiniz gerçekten?

Back
X