32 yaşındayım evlenmeyi çok istiyorum bir türlü olmuyor. benim gibi olan var mı?

4S kuralını uygulayacaksın cnm. Ben de artık bu kuralı uygulayacağım. Erkekleri adam yerine koymayacaksın. Hatta bırak adamı insan yerine bile koymayacaksın. Üzeceksin, kalbini kıracaksın, umursamaz davranacaksın, yüz vermeyeceksin, mesajlarına aramalarına anında dönmeyeceksin, onun istediği zamanda değil senin müsait olduğun zamanda buluşacaksın vs.
Bunları yapın cidden, ben birkaç kişi üzerinde denedim. (Bu kişiler benden hoşlanan ama benim hoşlanmadığım kişiler) Adam mesaj atıyor, cevap vermiyorum. Bir süre sonra yine yazıyor. Kaçan kovalanır psikolojisi yaratıyosun bir şekilde karşı tarafta.
Şimdi de hoşlandığım kişi üzerinde deneyeceğim bu yöntemi. Hatta geçen ufaktan başladım. Geçen mesaj attı, bir iki birşey yazdım, kısa kestim sohbeti. En son o kendi yazdığıyla kaldı yani. Bundan sonra böyle hadi bakalım. Siz de deneyin görün derim.💪🏻
Bende denemeliyim bu yöntemi çünkü hoşlandığımı belli edince büyüsü bozuluyor sanki uzaklaşıyorlar. Kaçan kovalanır taktiği etkili evet ama o zamanda kendim olmuyorum. Duygularımı yaşayamıyorum gibi oluyor.Kazanmak için denemeye değer 💪

ben öyle demedim zaten. yaşadığımız toplum ortada ve bu kültürle büyüyoruz. eğer evlilik öncesi yaşarsam ben zaten kendimi iyi hissetmeyeğim ve psikolojik ağırlığı fazla olacak. ayrıca zaten bunu tek başıma yapamam hayatımda biri de yok. benim tercihim evlilik öncesi cinsellik yaşamamak en azından belirli sınırları olmalı. yani 5 6 ay tanıma süreci sürse evlilik niyetinde birinin, o kadar süre bekleyemeyecek kadar abaza mı bu erkekler. evlilik yoksa zaten devam etmem
Elbette ki bekleyecek 6 ay nedir ki sevgi aşk olduktan sonra 6 sene bile bekler sizin karşınıza doğru insan çıkmamış evlenmeden olmasına ben de karşıyım çünkü madur olan taraf en çok kadın oluyor bu bir gerçek.

4S kuralını uygulayacaksın cnm. Ben de artık bu kuralı uygulayacağım. Erkekleri adam yerine koymayacaksın. Hatta bırak adamı insan yerine bile koymayacaksın. Üzeceksin, kalbini kıracaksın, umursamaz davranacaksın, yüz vermeyeceksin, mesajlarına aramalarına anında dönmeyeceksin, onun istediği zamanda değil senin müsait olduğun zamanda buluşacaksın vs.
Bunları yapın cidden, ben birkaç kişi üzerinde denedim. (Bu kişiler benden hoşlanan ama benim hoşlanmadığım kişiler) Adam mesaj atıyor, cevap vermiyorum. Bir süre sonra yine yazıyor. Kaçan kovalanır psikolojisi yaratıyosun bir şekilde karşı tarafta.
Şimdi de hoşlandığım kişi üzerinde deneyeceğim bu yöntemi. Hatta geçen ufaktan başladım. Geçen mesaj attı, bir iki birşey yazdım, kısa kestim sohbeti. En son o kendi yazdığıyla kaldı yani. Bundan sonra böyle hadi bakalım. Siz de deneyin görün derim.💪🏻
Trajikomik ama gerçekten evlenince bile böyle ne kadar üstüne düşersen, gözyaşı dokersen nazik davranırsan,ince düşünüp plan yaparsan kısacası değer verirsen ve verdiğini belli edersen erkek milletinin o kadar totosu kalkıyor fazla geliyor kaldıramıyorlar bu muameleyi şımarıyorlar.Herkes için geçerli değildir elbette gün görmüş asıl adamlar da vardır çok nadir de olsa bize denk gelmedi o ayrı.Birkacaksin özeni ihtimami açıklama yapmayı ,kendini paralamayi gittiği yere kadar..

Son birkaç yorum ne kadar garip.
Erkekler, umursamayıp, bizi kadın yerine koymasa, kadınların kalbini kırsa, yüz vermezse vs psikolojik şiddet ve kötü davranma deriz.
Kadınlar olarak biz yapınca mübah...
Kaçan kovalanılırın, kaçan kısmını kendileri yapsa kötü insanlar; ama kadınların yapmasına gerek var sanki
İki yüzlülük.

Elbette ki bekleyecek 6 ay nedir ki sevgi aşk olduktan sonra 6 sene bile bekler sizin karşınıza doğru insan çıkmamış evlenmeden olmasına ben de karşıyım çünkü madur olan taraf en çok kadın oluyor bu bir gerçek.
aynen öyle bu ne ya herşey seks değil. yani bu sebebi bana söylemedi tabii ama ben öyle tahmin ediyorum. sonuçta aramızda hiçbir sorun yoktu. kardeşi hastalandığında ya da iş sorunlarında hep destek oldum. bana bu konuda hiç sorun yok sen hep yanımdaydın dedi. sorun ne o zaman?klişe bir bahane uydurup gitti. aklıma gelen tek sebep bu oluyor.

şimdi pandemiden dolayı onu da yapamıyorum sanırım hiç evlenemeyeceğim çocuk sahibi olamayacağım
Evlenseniz de çocuk sahibi olamayabilirsiniz. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok ki. Eğer nasibinizde varsa 40'ınızda evlenip de anne olabilirsiniz, eğer nasibinizde yoksa 20'nizde evlenseniz bile anne olamayabilirsiniz. Enseyi karartmayın, olumsuz düşünmeyin, hayatı akışına bırakın. Zorlayınca olmuyor bu işler.

Not :31 yaşında ve bekarım.

örneğin bir akrabamız 45 yaşında evlenip boşanmış birini bulmuştı görüntü olarak çok yaşlı görünüyordu bana göre. ben yaşıma göre genç gösteriyorum. başka bir tanıdığım köyde yaşayan birini. yüksek lisans yapmış ve yıllardır çalıştığım için onu kendime uygun görmedim hayat bakışımız aynı değil. böyle şeyler genelde
Yok daha neler? Daha genceciksiniz siz. 32 nedir ki, bir kadının olabileceği en güzel yaşlardan birini yaşıyorsunuz. 45 yaşında adam size çok çok büyük. Böyle densiz insanlara fırsat vermeyin lütfen. Sınırınızı çizin. Etrafınız size kendinizi kötü hissettiriyor. Onlarla aranıza mesafe koyun.
Zamanında arkadaş bildiğim biri 24 yaş gibi gencecik bir yaşımda, 40 küsür yaşında 2 çocuklu abisini önermişti. Onunla arkadaşlığımı tak diye kestim. Bu ne densizliktir? Denklik denilen bir şey var. Amcam yaşında adam yani

Maalesef böyle densizler oluyor.Onlara hadlerini bildirip, sınır çizmek lazım. Değerliyiz, değerimizi bilelim.

32 yaşındayım . Toplum baskısından ötürü yanlış karar verip benim için yanlış insanla evlendim ve boşandım. Zaman zaman ben de kaygilansam da çevreme çok yansitmiyorum . Daha çok Allah ile konuşup ondan istiyorum. Sonuçta verecek olan O. Tabiki evlenmeyi dusundugumu etrafa söylüyorum. Pat diye her an biri çıkabilir. Evlilik niyetiyle bol bol sadaka verelim inşallah kabul olur . Ancak evlenmiş olmak için değil doğru insan çıkarsa evlenelim

ben önce görümcelerimi beğendim onlarla arayı iyi tuttum bir de her konuda sohbet edebilirim araba lastiği markasından inşaat demirine kağıt oyunlarına kadar .ha bir de söylemesi ayıptır biraz cem yılmaz gibi komiğimdir sitede bilenler bilir kimse sıkılmaz yanımda :KK70: kadın erkek eşitliğine de asla inanmam bazı konularda.Alman usulü hesap ev geçimine yarı yarıya katkı vs. bana terstirrr asla kabul etmeyin alıştırmayın derim

ben önce görümcelerimi beğendim onlarla arayı iyi tuttum bir de her konuda sohbet edebilirim araba lastiği markasından inşaat demirine kağıt oyunlarına kadar .ha bir de söylemesi ayıptır biraz cem yılmaz gibi komiğimdir sitede bilenler bilir kimse sıkılmaz yanımda :KK70: kadın erkek eşitliğine de asla inanmam bazı konularda.Alman usulü hesap ev geçimine yarı yarıya katkı vs. bana terstirrr asla kabul etmeyin alıştırmayın derim

Görümceyi nerden nasıl buldun kız onu sorduk :halay:

Önce görümce bulmalı o zaman. Biz direkt adamı bulmaya çalıştığımızdan olmuyor demek ki. :KK70:
Gideyim de "Kaç yaşına geldim bir görümcem bile yok" diye başlık açayım bari :KK70:

Önce görümce bulmalı o zaman. Biz direkt adamı bulmaya çalıştığımızdan olmuyor demek ki. :KK70:
Gideyim de "Kaç yaşına geldim bir görümcem bile yok" diye başlık açayım bari :KK70:
görümce ve kayınvalide sevmezse o evlilik yaş.en ufak kavga da hemen boşa gitsin bu kadını derler sonraaaa.:KK70:

görümce ve kayınvalide sevmezse o evlilik yaş.en ufak kavga da hemen boşa gitsin bu kadını derler sonraaaa.:KK70:
Benim annem de eşimi pek sevmez. Ben o yüzden her kavgamı anlatmam anneme '' Hah ben demiştim. '' der diye. Kocişkolar da yapabilir bunu.

Türk standartlarına göre ailesinden etkilenmeyen erkek yok gibi. Ama tamamen de anasının, ablasının aklıyla hareket eden bir erkek de bizden uzak olsun.
Demek ki bekar kalmaya devam :halay:

Back
X