33 haftalık hamile yatılı misafir

33 haftalık hemileyim ve güüm yok beni anlamanı umuyorum diyip geçin. Treibe devam ederse de siz de ınun, vicdanına dokunun.

Teşekkürler cevap icin ama gelecekleri gün izin alıp herşeyi o yapacağını söylemişti. Ki ne kadar yapabilir ki
Ne kadar yapabilirse o kadar ağırlar onu siz düşünmeyin. Ama 1 gün izin aldi diyelim bu insanların ne kadar kalacağı bile belli degil. Ayrica eşinize söyleyin hastane gibi virüs ortamına girip geri benim yanıma gelecekler hamileyken bagisiklik düşük olur ben korona olsam ne yapacaksin diye bi sorun.

Maalesef ilk değil evet
Peki bu konuda önceleri konuştunuz mu ?Dediği hakaretvari cümleleri için ne yapacaksınız?Bizde kavgada bile kalite vardır herkes her istediğini diyemez cocuk varsa örneğin bağıramaz.Istedigi şey neyse daha düzgün cümleler ile anlatılır.Ben tam 35 haftaboyunca kanamalarım için sabah akşam iğne vurulmustum.Doktorum tamteskilatli tüp bebek doktoruydu üstelik 8 yil doğal yolla gebe kalamamistim karnın sızlasa dahi bilgilendireceksin derdi.Riskli gebelik nedir iyi bilirim ama bunu siz eşinizle çözeceksiniz.Siz misafirden önce eşinizin size davranış biçimini çözümlemelisiniz yoksa ömür boyu böyle hakaret eder.

Yok şuan ip askılı ile oturuyorum onlar varken oturmam demek istedm ki gelmiyorlar ama eşim bana trip atıyor
sizin gelininize yaptığınız şeyden sonra eşinizde aynı sizin daha önce yaptığınız gibi hak iddaa ederek istiyor ,bekliyor ve trip atıyor
neyse en azından yine de eş, bu tribi görümceniz atsaydı görürdüm asıl sizi.
kızdığım eşinize kızamaz oldum önceki konunuzdan ve tavır davranışlarınızdan dolayı
hele siz bir doğurunda inş. misafir ağırlayın kalsınlar sizde birde arkanızda ayyy istediğimiz gibi sofra hazırlamadı diye laf söylesinler
ayynıı yaptığınız gibi.

Hakikaten o konuyu okuyunca bu konuyu açma yüzsüzlüğüne inanamadım. aynı şey değilmiş bir de, daha kötüsü. lohusa kadına 6 günlüğüne kayınbaba kayınvalide enişte görümce misafir geliyor, üstelik ev sahibine sorma nezaketine katlanmadan. kadıncagız hizmet etmediği icin de arkasından tonla laf sayılıyor. yazık vallahi

Off yine mi o konu bizim gittiğimiz de yigenim 2 aylık di bunu okumak çok mu zor üstelik biz yardıma gittik zira ettik de gelinimz sadece bebeğe baktı her konumda aynı şey gerçekten yeter ya
İki aylık bebek yeni doğandan daha zor. Yardıma giden insan da gelinin gıybetini yapmazdı burada, sallamayın şimdi.

Dün eşimin bı arkadaşı karısı çocuğuyla birlikte başka bı şehirden İstanbul'a gelmişler temelli. Ama neymiş ayarladiklari ev olmamış. Tüh ortada kalmışlar. Neymiş birkaç gün bizde kalacaklarmis o ara ev ayarlayacaklarmis. Anında reddettim. Karşında hizmetcimi var dedim. Üç çocuğum var biri bebek. Milletle mı ugrasicam. Köy yeri mı burası. Koskoca İstanbul heryer otel, pansiyon, günlük kiralık ev ne ararsan var. Bana mı sordular gelirken. Onlara harcayacağım masrafla ev de kiralanır. Hâyır ihtiyaç sahibine yapılır. Bunlar beş kuruşsuz ortada kalmış insanlar değil. Hoş kalsalar eşime ben derim hayrimiza masrafını öde bı yer tut diye. Niye kendimi paralayayim tanımadığım etmediğim insanlar için. Sanki yapılan fedakarlıklarin kıymeti mı biliniyor.
El iyisi bu kocalar. Hepsi mal. Millete yaranmak artistlik yapmak için karısını eziyorlar.

Vel hasıl benim kocada köpürdü. Yok vicdansızmisim darda kalmış insanlara yardım etmiyor musun falan filan. Verdim ağzının payını kapadı çenesini. Hiçte pişman değilim
Bu sabahta kuzu kuzu dolandı peşimde. Ne kadar cazgır olursak okadar divane olurlar peşimizde
Valla bu erkekler mal. Biz kadınlar bize posta konulduğunda kaçarak uzaklaşıyoruz. Bu erkekler peşimizde divane oluyor

Ah Aloreveracım, o işler öyle olmuyormuş değil mi? Bak hamile halinle çektin beyaz bayrağı, o çocuk doğduğunda nedeceksin? Bir kahvaltı bari hazırlarsın artıkın, eline yapışmaz ya?

Maalesef benimki trip atıyor hamile olmasam heralde boşanmaya kadar gidecektim konu

İki aylık bebek yeni doğandan daha zor. Yardıma giden insan da gelinin gıybetini yapmazdı burada, sallamayın şimdi.
aynen oyle ya kıvırmanın da boylesi. hiç de yardıma gittigi yazmıyor, annem babam zorla cagırdı kardesimle geline sormadık bilet aldık gittik çeyrek taktık masraf yaptık kahvaltı hazırlamadı, eve gelen suyun parasını ödedik ! yemege cıktık kardesim ödemedi babam ödedi. bebege biz bakardık kahvaltı hazırlayabilirdi vs. 6 gün ya yuhh bir de gelinin arkasından hala tonla sayıyor çöpünü bile biz attık diye. bu kadar da herşeyin hesabı yapılmaz

Teşekkürler cevap icin ama gelecekleri gün izin alıp herşeyi o yapacağını söylemişti. Ki ne kadar yapabilir ki
Canım kardeşine bebek görmeye gittiğinizde oturan boğa gibi yerinden kalkmayan kocan mı yapacak her şeyi?

Ve Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
Eger gerçekten aklı basında olsalardı konusmalarıyla falan uzun zamandır arayıp sormadıkları ıcın mahcup olduklarını sizi rahatsız etmek istemediklerini de dile getirirlerdi sende o zaman zaten iyi insanlar deyip idare ederdin işi düşünce arayınca insan cok bozuluyor iyi yapmıssın. Vicdan yapılacak birsey yok. Sanki cok mu muhtaçlar sokakta kalıyorlar da sen bşr dilim ekmek mi vermedin. Ama erkeklerin cogu böyle bazıları darbe yiye yiye afallayıp biraz gerçekleri görüyo o kadar.

Kapıya kadar mı gelmişler ben, telefonda reddetti sanmıstım

Senin ailenden kimse yatılı gelmez, çünkü damat rahatsız olmasın, kızlarının huzuru bozulmasın. Ama oğullarının evine cümbür cemaat doluşurlar, çünkü o oğulları, gelinin rahatı huzuru kimsenin umru değil. Kadının evine 1 hafta bütün horanta doluştunuz elinde taze bebesi varken, bi de kocası öküz değil, işe koşturmadı diye zorunuza gitti vıdı vıdı ettiniz üstüne.

Off yine mi o konu bizim gittiğimiz de yigenim 2 aylık di bunu okumak çok mu zor üstelik biz yardıma gittik zira ettik de gelinimz sadece bebeğe baktı her konumda aynı şey gerçekten yeter ya
Evet sadece bebeğe baktı çünkü kocası insan evladı. Yapmadı diye trip atmıyor vicdansız muamelesi etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…