- Konu Sahibi Dilara55333
-
Anladım. Ben bir an Baska yorum görünce kapıya geldiler sandım tabi oda ayrı bir saçmalık olurduTabiki hayır telefonda reddettim kapıya geleni nasıl reddedeym
Sadece 8 ay icinde ayni duruma dusmesi mukemmel. Hizla tecelli eden adalet bayilirimmm.Gelin ve kardeşimn yaptığı
Merhaba kızlar maalesef bugüne kadar hep fedakar oldum çok doluyum kızlar okuyup yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.. Kardeşimn görevi memlekete 10-13 saat mesafe uzak bir yere çıktı dört yıldır yanına gitmedik hep o geldi iki sene oldu evleneli yine gidemedik onlar geldi vs. Şimdi...www.kadinlarkulubu.com
Ben bu gelen misafir otele gitsin falan mantığını anlamıyorum. Anlamayacağım da. Biz böyle bir toplum değiliz ya. Olmamalıyız da. Hele evime kuzenim gelmek isteyecek de eşim kabul etmeyecek! Böyle bir şeyi sormam bile haber veririm sadece.
Ha şuna karşıyım. Misafir ağırlama ortak olmalı. Yüzdelik iş paylaşımından ya da kimin misafiriyse o ağırlasından bahsetmiyorum. Çünkü bu da hoş değil. Misafir yükü kadının üstüne yıkılmamalı. Madem hamilesiniz haliniz yok eşiniz yapsın işi, yemeği, o ağırlasın. Sizin bir güler yüzünüz yeter. Yetmiyorsa bu onların sorunu olur artık. Hamile kadın dinlenmek istedi vs kimse laf etmemeli.
Böyle dediniz ama açılmayacak konu değil ki. Onda da aynıydı aslinda. evlendiklerinden beri hiç gitmediginiz bir evdi, ne kardeşiniz ne eşi davet etmiş sizi - kızın kaynanası gidelim dedi diye sürü sepet gitmişsiniz.Off yine mi o konu bizim gittiğimiz de yigenim 2 aylık di bunu okumak çok mu zor üstelik biz yardıma gittik zira ettik de gelinimz sadece bebeğe baktı her konumda aynı şey gerçekten yeter ya
Yıl olmuş 2022, bana olmadıysa kimseye olmamıştır anlayışından vazgeçilmeli artık.butun mesajlari okumadim ama misafir geri cevrilmemeli diye dusunuyorum.
bir de hastane isi icin ustelik. iki tabak fazla koymak sizden birsey goturmezdi. sonucta hamilesiniz hasta degilsiniz.
yil olmus 2022, su hamileligi hastalik gibi gormekten, surekli ilgi beklemekten ve hicbir sey yapamama halinden vazgecmek gerekiyor artik.
tuvalet kagıdı hesabında koptumBöyle dediniz ama açılmayacak konu değil ki. Onda da aynıydı aslinda. evlendiklerinden beri hiç gitmediginiz bir evdi, ne kardeşiniz ne eşi davet etmiş sizi - kızın kaynanası gidelim dedi diye sürü sepet gitmişsiniz.
Siz diyorsunuz ya,askılı giyinemedim. E kadın da evine bir ordu dolusu insan gelince askılı giyinememis, bebeğini rahatça emzirememis.
Sizde bir gece iki gün kalacaklar diye etekleriniz tutuşmuş. Ama siz bir hafta kalmışsınız.
Eşiniz 'izin alır herseyi ben yaparım' deyince hoşunuza gitmis. Ama o kadın evde hiç iş yapmayıp sadece bebeğine bakınca "bir çorba bile vermedi" demissiniz.
Yani ne ekersen onu biçersin demişler.
Hatta o zaman bir yorum atmışım, doğruluğunu görmüş oldum Eki Görüntüle 3114349
Ama kocası davet etmiş sonuçta. Misafir kafasına göre bir kahve içmeye gitmemiş. Evine gelen insana o şekilde davranması doğru mu?Misspare orada gönül koymak tamamiyle gereksiz inan bana.
Eşi kendi kendine gelin güvey olmuş, belki kadının işi vardı.
Başka bir durumu vardı.
Yani nereden bilebilirsin ?
Sizi davet eden adamın suçu bu.
O konutu okumuştum sizin olmasına çok şaşırdım. O mentalitede biri nasıl bu şekilde davranır aklım almıyor. Sizin kayınaileniz sizin gelininizle ilgili düşündüğünüzden farksız düşünmeyecek emin olun.Off yine mi o konu bizim gittiğimiz de yigenim 2 aylık di bunu okumak çok mu zor üstelik biz yardıma gittik zira ettik de gelinimz sadece bebeğe baktı her konumda aynı şey gerçekten yeter ya
Neden böyle düşünüyorsunuz ya ben 33 haftalık hamileykrn annem hasta diye evini dip köşe sildim süpürdüm yaptım diye demiyorum ama 1 gece hadi 2 gece olsun ne kadar sevap bı insanın işini halletmek yardımcı olmak bizde olabilirdik onların yerinde Allah karsimiza iyilik edecek fırsat çıkarsınMerhaba
33 haftalık Hamileyim eşimin teyzesinin oğlu ve gelini yatılı gelecekmis.
Sabahtan gelip ertesi gün işleri bitince gidecekler fakat Hastane işi bitermi bitmezmi orasını Allah bilir. (bitmezse kalmaya devam edecekler)
Bu insalar ömrümde evime gelmedi aramadi sormadi biz merkez bir yerdeyiz
Sınavı, okulu, hastane işi olan gelip burayı otel gibi kullanıyor ama ilk kez reddettim
Eşim bana trip atıyor laf söylüyor bir gece idare edemedin diye haksizmiyim
33 haftalık hamile olarak ağırlamak zorundamiyim teyze oğlu ve gelinini
Kendisi de hamile bir kadının elinden şu bile içilmez yorulmasın günah olduğunu bilmeyen bir canlıVe Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
Sevabın ve günahın takdiri Allah' ındır o kim oluyormuş tövbe yaVe Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
İyi yapmisiniz otel ponksiyon bir sürü kalıcak yer var niye siz almayın kimseyiVe Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Benim için el ben kimsenin akrabasını ağırlamak istemem bana teklif edilmişti vaktinde ben kabul etmedim bir gece hiç arayıp sormadigi birine gidene kadar bı otel daha mantikliEşimin teyze oğlu diyor o kadar el değil yahu.
Kabul etmeyin kimseyi evinize alıp ağırlamak zorunda değilsiniz hastaneye geliyosa kalacak yerinde ayarlayıp gelsin ortalikda hastalık var hamilesiniz uzulmeyinNeden?
Eşim izin alacaktı yarın yemeği ve temizliki o yapacakmış herşey yemek ve temzlkle bitiyormu birde yapacağı örneğin fasulye ise pilavı ben yaparım bunları tamam çok abartmıyorum ama ertesi gün işe gidecek ertesi gün kahvaltısi vs bana kalacak hadi işleri uzadı nasıl riske atabilirim. Şuan bile vicdan azabı çekiyorum acaba gelselermydi bir gece değilmi ydi diyorum ben çok mu aptalım bilmiyorum ama eşimin o davranışı bana gerizekalı diyişi ve attığı msjlar aklıma gelince iyiki kabul etmedim diyorum
Siz de mesaj atsanıza “ sen Allah icin sana emanet çocuğunu ve karını elin insanlarına tercih eden ayı bir günahkarsın” sjdjfkflf onun dilinden anlar buVe Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?