33 haftalık hamile yatılı misafir

Hangi üye nooolurrrrrrr deyinnn

Gayette haklısınız. Covid daha bitmedi bir de maymun k.çı virüsü bilmem nesi çıktı, hayır onu geçtim arada sohbet muhabbet samimiyet bile yokken bu ne yüzsüzlük ya.

Hic muhabbetiniz yoksa evinize gelmediyse ne yuzle gelip kalmak istiyorlar bunu anlamiyorum bi burda gordum isi olan tanimadigi kisilere kalmaya gidiyor ellerini cebine atip otel tutsunlar bosverin iyi yaptiniz

Gayette haklısınız. Covid daha bitmedi bir de maymun k.çı virüsü bilmem nesi çıktı, hayır onu geçtim arada sohbet muhabbet samimiyet bile yokken bu ne yüzsüzlük ya.
Covid yeni bebekli gelinin evine 1 hafta anası, babası, kocası , kızı ile doluşurken yoktu herhal. O zaman 3-4 aylık hamileydi diye hatırlıyorum kendisi.

Ben sizden gelininizin ahının çıktığını düşünüyorum. Sadece bir corba mi kahvalti mi ne hazirlamisti size hizmet etmedigi, odasina cekildigi icin konu acmistiniz. Nasil oluyormus uzaktan konusmak, kolay miymis?
Gelinin ne ahı çıkacak, ne ona ne kardeşine gık diyemedi, hiçbir şeyden haberleri yok. Bazı hesaplar vardır kamu davası gibi, şikayet gerekmez .

Ben de Umarım artık gelinin evine cümbür cemaat dolusmazsiniz. Zira nasıl olduğunu kendiniz gördünüz.
Doluşur. Çünkü onlarda öyle. Kızın evine adım atılmaz, oğlanın evi yol geçen hanı olur. Zaten bu düzeni bozdukları için gelinle kardeşine ateş püskürüyor .

Ben sizden gelininizin ahının çıktığını düşünüyorum. Sadece bir corba mi kahvalti mi ne hazirlamisti size hizmet etmedigi, odasina cekildigi icin konu acmistiniz. Nasil oluyormus uzaktan konusmak, kolay miymis?

Hep kaçırıyorum bunu ya
Konu sahibi oyun daha yeni başlıyor iş sizin annenize gelmiş bakalım ne maceralar bekliyor.
Keşke bir kahvaltı hazirlasaydiniz elinize mi yapisirdi? Neyse artık bir dahakine davet edin bebekte doğmuş olur.

Gelinin ne ahı çıkacak, ne ona ne kardeşine gık diyemedi, hiçbir şeyden haberleri yok. Bazı hesaplar vardır kamu davası gibi, şikayet gerekmez .
Konunun detaylarini hatırlamıyorum acikcasi. Burada paylasilmis, yeni gordum bende. Yinede ilahi adalet diyorum. Gelip buralarda dert yanip, arkasindan konustugu icin. Kinadigini yasamadan ölmüyorsun

Hem hamilesiniz hem de küçük çocuğunuz varmış çok zor bence.

Zorunda degilsiniz, iyi de yapmışsınız. Esiniz trip ata ata gezsin çok içine dert oluyorsa gitsin otel ayarlasın orda onlarla birlikte kalip agırlasın misafirlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…