- 4 Kasım 2018
- 26.783
- 110.313
- 598
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Hangi üye nooolurrrrrrr deyinnn
Gayette haklısınız. Covid daha bitmedi bir de maymun k.çı virüsü bilmem nesi çıktı, hayır onu geçtim arada sohbet muhabbet samimiyet bile yokken bu ne yüzsüzlük ya.Merhaba
33 haftalık Hamileyim eşimin teyzesinin oğlu ve gelini yatılı gelecekmis.
Sabahtan gelip ertesi gün işleri bitince gidecekler fakat Hastane işi bitermi bitmezmi orasını Allah bilir. (bitmezse kalmaya devam edecekler)
Bu insalar ömrümde evime gelmedi aramadi sormadi biz merkez bir yerdeyiz
Sınavı, okulu, hastane işi olan gelip burayı otel gibi kullanıyor ama ilk kez reddettim
Eşim bana trip atıyor laf söylüyor bir gece idare edemedin diye haksizmiyim
33 haftalık hamile olarak ağırlamak zorundamiyim teyze oğlu ve gelinini
Covid yeni bebekli gelinin evine 1 hafta anası, babası, kocası , kızı ile doluşurken yoktu herhal. O zaman 3-4 aylık hamileydi diye hatırlıyorum kendisi.Gayette haklısınız. Covid daha bitmedi bir de maymun k.çı virüsü bilmem nesi çıktı, hayır onu geçtim arada sohbet muhabbet samimiyet bile yokken bu ne yüzsüzlük ya.
Valla ben kendisini bilmiyorum bu konuya göre yorum yaptım ama az önce gördüm o eski konusunuCovid yeni bebekli gelinin evine 1 hafta anası, babası, kocası , kızı ile doluşurken yoktu herhal. O zaman 3-4 aylık hamileydi diye hatırlıyorum kendisi.
Gelinin ne ahı çıkacak, ne ona ne kardeşine gık diyemedi, hiçbir şeyden haberleri yok. Bazı hesaplar vardır kamu davası gibi, şikayet gerekmez .Ben sizden gelininizin ahının çıktığını düşünüyorum. Sadece bir corba mi kahvalti mi ne hazirlamisti size hizmet etmedigi, odasina cekildigi icin konu acmistiniz. Nasil oluyormus uzaktan konusmak, kolay miymis?
Ben deValla ben kendisini bilmiyorum bu konuya göre yorum yaptım ama az önce gördüm o eski konusunu
Doluşur. Çünkü onlarda öyle. Kızın evine adım atılmaz, oğlanın evi yol geçen hanı olur. Zaten bu düzeni bozdukları için gelinle kardeşine ateş püskürüyor .Ben deUmarım artık gelinin evine cümbür cemaat dolusmazsiniz. Zira nasıl olduğunu kendiniz gördünüz.
Ben sizden gelininizin ahının çıktığını düşünüyorum. Sadece bir corba mi kahvalti mi ne hazirlamisti size hizmet etmedigi, odasina cekildigi icin konu acmistiniz. Nasil oluyormus uzaktan konusmak, kolay miymis?
Allah'tan kardeşi eşinin yanındaDoluşur. Çünkü onlarda öyle. Kızın evine adım atılmaz, oğlanın evi yol geçen hanı olur. Zaten bu düzeni bozdukları için gelinle kardeşine ateş püskürüyor .
Konunun detaylarini hatırlamıyorum acikcasi. Burada paylasilmis, yeni gordum bende. Yinede ilahi adalet diyorum. Gelip buralarda dert yanip, arkasindan konustugu icin. Kinadigini yasamadan ölmüyorsunGelinin ne ahı çıkacak, ne ona ne kardeşine gık diyemedi, hiçbir şeyden haberleri yok. Bazı hesaplar vardır kamu davası gibi, şikayet gerekmez .
Zorunda degilsiniz, iyi de yapmışsınız. Esiniz trip ata ata gezsin çok içine dert oluyorsa gitsin otel ayarlasın orda onlarla birlikte kalip agırlasın misafirlerini.Merhaba
33 haftalık Hamileyim eşimin teyzesinin oğlu ve gelini yatılı gelecekmis.
Sabahtan gelip ertesi gün işleri bitince gidecekler fakat Hastane işi bitermi bitmezmi orasını Allah bilir. (bitmezse kalmaya devam edecekler)
Bu insalar ömrümde evime gelmedi aramadi sormadi biz merkez bir yerdeyiz
Sınavı, okulu, hastane işi olan gelip burayı otel gibi kullanıyor ama ilk kez reddettim
Eşim bana trip atıyor laf söylüyor bir gece idare edemedin diye haksizmiyim
33 haftalık hamile olarak ağırlamak zorundamiyim teyze oğlu ve gelinini
Aynen öyle trip ata ata geziyor şuan daZorunda degilsiniz, iyi de yapmışsınız. Esiniz trip ata ata gezsin çok içine dert oluyorsa gitsin otel ayarlasın orda onlarla birlikte kalip agırlasın misafirlerini.
MaalesefHem hamilesiniz hem de küçük çocuğunuz varmış çok zor bence.
YooKonu sahibi hazırlık yapmaya gitmiş
Tabiki hayır telefonda reddettim kapıya geleni nasıl reddedeymKapıya kadar mı gelmişlerben, telefonda reddetti sanmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?