- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi Dilara55333
-
O değil de aldığım begenmedimlere yaniyorum bendeKonu sahibine destek amaçlı attigim tum mesajlari geri aliyorum. Lakin genel yorumlarim aynen devam
Sana yazik oldu. Bu konu sahibi için gercekten degmez.O değil de aldığım begenmedimlere yanıyorum bende
Konu bana patladı halen beğenmesinler geliyor
Bu anlattığınız durum bambaşka ama. Bir erkek arkadaşını kahve içmeye evine davet edemeyecek mi? O noktada adam da haklı. Kadın haksız ve görgüsüzce davranmış. Belki öncesinde adam kadının misafirlerine kötü davranmıştır bilemiyoruz. Kadınların eve girene çıkana ben karar veririm tavrı da yanlış mesela.Yasadigim bur şeyi anlatayım konuyla ilgili
Şimdi bunada beğenmedim gelebilir fakat istemeyince cidden moral psikolojide kötü oluyor
Biz antalya dan dönüyorduk
Babamın okul arkadaşı var telde konuşuyorlar sürekli demiş ki geçerken banada uğrayın bizde uğradık 4 kişiyiz
Adam kapıda karşıladı gayet guker yüzlü eşi bahçede bizi gördü gelmedi bile yanımıza bahçe de kaldık ayakta adam tabure sandelye arama çalışıyor oturun diye
Sonra kadına seslendi kadın baktı ses etmedi biz nasıl moralimiz bozuldu
Kardeşim elini yıkamak için bahçe de çeşmeye gitti kadın kocasına ne gelirim ne selam derim sav gitsinler isim var demiş
Kardeşim geldi bunu bize dedi biz kötü olduk ayak üstü babam istedi diye uğradık zaten yol yorgunuyuz belji bir şu iç-içe yada olsa olsa çay oda ikram ederlerse
Babam seslendi biz kalkicagiz diye
Adam da anladı onunda kötü oldu morali
Yanı misafir yabancı tanıdık bir guleryuz sadece
Bu tarz konular olunca aklıma hep orda yaşadığımız kötü durum gelir
Konu sahibi evet hamile çok samimi de değillermiş kolay değil yatılı misafir haklı fakat ben biraz iyi niyetli yada saf düşünüyorum
Galiba
Konu sahibi ben değilimAma süreç çok uzundu yenidogan bir bebekti ben herseyi göze almıştım.Onlar da size hastane isi için geliyorlarmis.Misafir sevmiyorsanız sizde gelininiz dahil kimsede kalmayacaksınız.Kayinvalidem kalcasinı kırdığında 2 hafta ben baktım hastanede prensesler gb(altını temizlemek dahil) .benim çocuklara da esim kayinpeder eltim elbirligiyle baktılar.Bilmiyorum ben darda olana yardım eli uzatmayı seviyorum öbür türlü uyuyamam sanırım.Ama misafir agirlamayi da severim.Ayrica hersey mükemmel olmak zorunda değil olduğu kadar.Bundan sonra sizde gelininize gorumceniz varsa kimseye yardım dahi olsa gitmeyin.Cunku sonra laf ediyorsunuz.Laf edeceksiniz sinirlenecekseniz yapmayın anlamı kalmıyor çünkü.
bir de hastane isi icin ustelik. iki tabak fazla koymak sizden birsey goturmezdi. sonucta hamilesiniz hasta degilsiniz.
yil olmus 2022, su hamileligi hastalik gibi gormekten, surekli ilgi beklemekten ve hicbir sey yapamama halinden vazgecmek gerekiyor artik.
Pü pü maşallah diyim ne diyimBuna biraz bende katılıyorumhastalık değil olayına ama yaşadığım hamilelikten dolayı..
Çok sakin bir gebelik geçirdim mesela.. 38 haftaya kadar calıstım .
39+6 idim cam siliyordum (giriş kat, demirli)
hoppidik hoppidik penguen gibi geziyodum etrafta herkes nazara geleceksn az naz yap yorgunum halsizim ayağına yat diyordu
Eş zaten izin alacakmis bu durumdan dolayı.Tek iş kadına kalmayacak zaten eşte bir ucundan tutacak.Tabi ki ikisinin arasındaki mevzu.Herkesin fikri kendisine ister sever ister sevmez.Sevmez konu sahibi ama kendisini dogum yapmis gelininde kocasıyla yigeniyle anne babasıyla bir hafta 10 gün neyse artik yardim bahanesiyle agırlatıp arkasından bi kahvalti bile hazirlamadi diye arkasından atıp tutar.Burada konu bile açtı bir kahvalti bile hazırlamadi o kadar kaldık ettik diye.Bunu diyen bir erkeğin karnında bebeğini taşıyan bir kadını kendi madur etmemesi gerekir..eğer o günler çalışmayıp evde kalıp darda kalmış bu kişilerin yemeğini yapıp evi temizleyecekse Allah için buyursun yapsın..ama senin üstünden insanlık yapmaya hakkı yok
Özür dilerim yanlış kişiyi alintiladim.Konu sahibi ben değilim
Yaşadığınız olay incitici evet. Eve gelen misafir düşman olsa kovulmaz bizde de.Yasadigim bur şeyi anlatayım konuyla ilgili
Şimdi bunada beğenmedim gelebilir fakat istemeyince cidden moral psikolojide kötü oluyor
Biz antalya dan dönüyorduk
Babamın okul arkadaşı var telde konuşuyorlar sürekli demiş ki geçerken banada uğrayın bizde uğradık 4 kişiyiz
Adam kapıda karşıladı gayet guker yüzlü eşi bahçede bizi gördü gelmedi bile yanımıza bahçe de kaldık ayakta adam tabure sandelye arama çalışıyor oturun diye
Sonra kadına seslendi kadın baktı ses etmedi biz nasıl moralimiz bozuldu
Kardeşim elini yıkamak için bahçe de çeşmeye gitti kadın kocasına ne gelirim ne selam derim sav gitsinler isim var demiş
Kardeşim geldi bunu bize dedi biz kötü olduk ayak üstü babam istedi diye uğradık zaten yol yorgunuyuz belji bir şu iç-içe yada olsa olsa çay oda ikram ederlerse
Babam seslendi biz kalkicagiz diye
Adam da anladı onunda kötü oldu morali
Yanı misafir yabancı tanıdık bir guleryuz sadece
Bu tarz konular olunca aklıma hep orda yaşadığımız kötü durum gelir
Konu sahibi evet hamile çok samimi de değillermiş kolay değil yatılı misafir haklı fakat ben biraz iyi niyetli yada saf düşünüyorum
Galiba
Sizin hamileliğiniz hastalık gibi geçmedi diye nerden biliyorsunuz herkesin öyle geçtiğini ? Sürekli ilgi beklemek durumu da zahmet olmazsa yapsın erkekler . Ne kadar iyi valla . Her konuda bu Paşazadeleri koruyoruz en çok biz kadınlar . Vücudumuzdan üç kiloluk bir canlı çıkıyor yuruyemiyorsun oturamiyorsun biz zahmet işte yapacaklar ilgilenecekler de. Kendinize hak gormediginiz şeyler var ama başkasına yapmayın bari. Erkekler dogursa kadınlar artık ne yapardı bilmem baş üstünde gezdirilerdubutun mesajlari okumadim ama misafir geri cevrilmemeli diye dusunuyorum.
bir de hastane isi icin ustelik. iki tabak fazla koymak sizden birsey goturmezdi. sonucta hamilesiniz hasta degilsiniz.
yil olmus 2022, su hamileligi hastalik gibi gormekten, surekli ilgi beklemekten ve hicbir sey yapamama halinden vazgecmek gerekiyor artik.
Önemli değilÖzür dilerim yanlış kişiyi alintiladim.
Ya benKonu bana patladı halen beğenmesinler geliyor
Sanki ben açtım konuyu hahahha
Kendi de gelinlerine yaptı hemde 1 hafta.Ustelik eşi annesi babası ve yigeniyle cümbür cemaat.Arkasindan dünya laf saydı burada bize guleryuzunu eksik etmedi ama 1 kahvalti hazirlamadi etmedi diye.Tekrar biraraya geldikSizin hamileliğiniz hastalık gibi geçmedi diye nerden biliyorsunuz herkesin öyle geçtiğini ? Sürekli ilgi beklemek durumu da zahmet olmazsa yapsın erkekler . Ne kadar iyi valla . Her konuda bu Paşazadeleri koruyoruz en çok biz kadınlar . Vücudumuzdan üç kiloluk bir canlı çıkıyor yuruyemiyorsun oturamiyorsun biz zahmet işte yapacaklar ilgilenecekler de. Kendinize hak gormediginiz şeyler var ama başkasına yapmayın bari. Erkekler dogursa kadınlar artık ne yapardı bilmem baş üstünde gezdirilerdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?