- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Bak bu doğru, katkısız ayı.Siz de mesaj atsanıza “ sen Allah icin sana emanet çocuğunu ve karını elin insanlarına tercih eden ayı bir günahkarsın” sjdjfkflf onun dilinden anlar bu
Aynen öyle ya yazık belki otele pansiyona güçleri yetmiyorBaşka şehirden hastane işi için gelen mecburi gelmiştir zaten hastaneye harcanacaktır
Ben olsam eşime derim dışardan lahmacun yaptır bende çorba yapayım bide tulumba al çayla ikram ederiz
Yatakları sermeye yardım edersin ağırlarız derim
Hastane işi uzarsa da kadına derim canım ben pek iş yapamıyorum birlikte hazırlayalım yemeği
Elbet yardım edecektir
Belkide yemek bulaşık halledecekler gelirken erzak alacaklar bilmiyoruz ki daha
Ha geldiler diyelim kimse elini işe sürmedi o zaman eşime derim bir daha yatılı misafir istemiyorum bu sondu.
Öyle gezmeye denize tatile gelene tavrım farklı olur ama hastane diyince ben yardımcı olmak isterdim
Darda kalana yardım edene Allah da yardım eder. Bu kafadayım
Yazdıklarımı geri aldım siz baştan hak etmişsiniz yani gelin oluncu yapmayınca soylenip durun size gelinci olmasın ilahi adalet size erken göstermiş yüzünü bide bunun bebek görmesi varSadece 8 ay icinde ayni duruma dusmesi mukemmel. Hizla tecelli eden adalet bayilirimmm.tabiki gelen 2 kisiyi kabul etmeyin bu halde nasil hizmet etceksiniz. Once bir dogum yapin sonra logusayken el ustunde agirlarsiniz kahvalti, yemek fln hazirlar gonullerini hos edersiniz.
Cok iyi yapmışsın.sende bu msja öleyim ben de geç.zamanla unutulur sonra sen çok iyi olursun onların gozunde ben diyim sana.Ve Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
Eşimin ailesi görmeye geldi diye konu açar kesinYazdıklarımı geri aldım siz baştan hak etmişsiniz yani gelin oluncu yapmayınca soylenip durun size gelinci olmasın ilahi adalet size erken göstermiş yüzünü bide bunun bebek görmesi var
Mecbur gelecek millet torununu gormuyecekmi onlar hepsi gitmiş ayrıca ben Bursa'da doğum yaptım eşimin 3 ablası ablasının gelinin eşi çocukları eltim sadece eşi olmadan hep beraber kaldık benden kimse bişi beklemedi biri yemek yaptı biri evi topladı bunlar yeni doğum yapmış gelinden bekliyorlar ilginç aileEşimin ailesi görmeye geldi diye konu açar kesin
Başka şehirden hastane işi için gelen mecburi gelmiştir zaten hastaneye harcanacaktır
Ben olsam eşime derim dışardan lahmacun yaptır bende çorba yapayım bide tulumba al çayla ikram ederiz
Yatakları sermeye yardım edersin ağırlarız derim
Hastane işi uzarsa da kadına derim canım ben pek iş yapamıyorum birlikte hazırlayalım yemeği
Elbet yardım edecektir
Belkide yemek bulaşık halledecekler gelirken erzak alacaklar bilmiyoruz ki daha
Ha geldiler diyelim kimse elini işe sürmedi o zaman eşime derim bir daha yatılı misafir istemiyorum bu sondu.
Öyle gezmeye denize tatile gelene tavrım farklı olur ama hastane diyince ben yardımcı olmak isterdim
Darda kalana yardım edene Allah da yardım eder. Bu kafadayım
Hee hee deseydin.Allah tek beni yaparmış sevaba ihtiyacı olan deseydiniz.Ve Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
nasıl bir topluma dönüştük duygusuz,bencil,geleceğimizden çok korkuyorumBen bu gelen misafir otele gitsin falan mantığını anlamıyorum. Anlamayacağım da. Biz böyle bir toplum değiliz ya. Olmamalıyız da. Hele evime kuzenim gelmek isteyecek de eşim kabul etmeyecek! Böyle bir şeyi sormam bile haber veririm sadece.
Ha şuna karşıyım. Misafir ağırlama ortak olmalı. Yüzdelik iş paylaşımından ya da kimin misafiriyse o ağırlasından bahsetmiyorum. Çünkü bu da hoş değil. Misafir yükü kadının üstüne yıkılmamalı. Madem hamilesiniz haliniz yok eşiniz yapsın işi, yemeği, o ağırlasın. Sizin bir güler yüzünüz yeter. Yetmiyorsa bu onların sorunu olur artık. Hamile kadın dinlenmek istedi vs kimse laf etmemeli.
Demek ki mecbur kaldılarHamileyken hastahaneye giden birini ağırlamak zaten söz konusu bile olmamalı. Kendini geçtim bebeği riske atmaya gerek varmi? Ztn düşünceli insanlar olsalar hamile insanın evinde kalmayı düşünmezler.
Hamile demek hasta demek değil öylemi o zaman inşallah benimki gibi hamilelik yaşarsinz dicem ama demiyorum zira o kadar zorDemek ki mecbur kaldılar
Hamile demek hasta demek değil ki
Yatak döşek taşıyamacak 1çorba 1 makarna yanına bi tavuk
Kendi yapamasa eşinden rica eder
Ha eşi yapmazsa bi daha da asla kabul etmez misafir
Riskli ve sürekli yatması gereken bi hamilelik değilse sorun olacağını düşünmüyorum
Demek ki mecbur kaldılar
Hamile demek hasta demek değil ki
Yatak döşek taşıyamacak 1çorba 1 makarna yanına bi tavuk
Kendi yapamasa eşinden rica eder
Ha eşi yapmazsa bi daha da asla kabul etmez misafir
Riskli ve sürekli yatması gereken bi hamilelik değilse sorun olacağını düşünmüyorum
Başkası için hamile karısına böyle laf eden erkekten de bir cacık olmaz ama. Sürekli iletişim halinde olmayan arayıp sormayan insanlar işi düştü diye kendini yormasın bence kızcağız . Kpcasına bir kere o fırsatı verdimi gerisi gelir zaten başkası için kızı hep kırar bu sefer nasılsa dediğimi yaptırıyorum diyeNeden beğenmediniz ki bir gece kalıp gidecekler
Hamilelikte sorun yoksa
Tamam 8 aylık zor süreç anlıyorum
Sadece bir gece için eşiyle arası bozulmuş
Bir daha kabul etmez sınır koyar artık kapıya gelmiş işi düşmüş ne denir
Ha otelde kalsınlar ne yaparlarsa yapsınlar onlar düşünmesi gerekiyor düşünce yok o ayrı ve ayıp ama eve gelen birinide çevirmek bana doğru gelmedi
Ah ah, sizler de bir zamanlar yeni doğum yapmış gelinin evine davetli olmadığınız halde karı koca , kv ve kp’nin peşine takılarak gitmiş ve gelin bize kahvaltı hazırlamıyor ( lohusa kadından bahsederek) diye küsmüştünüz… ( yani eşinizle sizi davet eden olmamıştı aslında33 haftalık hamile olarak ağırlamak zorundamiyim teyze oğlu ve gelinini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?