33 haftalık hamile yatılı misafir

Aynen öyle ya yazık belki otele pansiyona güçleri yetmiyor

Yazdıklarımı geri aldım siz baştan hak etmişsiniz yani gelin oluncu yapmayınca soylenip durun size gelinci olmasın ilahi adalet size erken göstermiş yüzünü bide bunun bebek görmesi var

Ve Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
Cok iyi yapmışsın.sende bu msja öleyim ben de geç.zamanla unutulur sonra sen çok iyi olursun onların gozunde ben diyim sana.

Hamile bir kadının yatılı misafir ağırlaması lohusa bir kadının ağırlamasından daha kolaydır. Ayrıca siz bir hafta gitmişsiniz. Gelenler bir gece kalıp gidecekmiş. Zoraki olan her şey sevimsizdir. Ancak siz daha önce kendiniz sınırları aşmışsınız. Neyse bundan da bir ders çıkarırsınız. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

Eşimin ailesi görmeye geldi diye konu açar kesin
Mecbur gelecek millet torununu gormuyecekmi onlar hepsi gitmiş ayrıca ben Bursa'da doğum yaptım eşimin 3 ablası ablasının gelinin eşi çocukları eltim sadece eşi olmadan hep beraber kaldık benden kimse bişi beklemedi biri yemek yaptı biri evi topladı bunlar yeni doğum yapmış gelinden bekliyorlar ilginç aile

Hamileyken hastahaneye giden birini ağırlamak zaten söz konusu bile olmamalı. Kendini geçtim bebeği riske atmaya gerek varmi? Ztn düşünceli insanlar olsalar hamile insanın evinde kalmayı düşünmezler.

Ve Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
Hee hee deseydin.Allah tek beni yaparmış sevaba ihtiyacı olan deseydiniz.
Gitsin otele yada günü birlik gitsin gelsin hastaneye gidip gelecek kovit yada başka hastalık taşıyacak hamile kadına bulaştıracak diyen yok sevap mış sen kazan deseydin izin al evde otur gelene gidene hizmet et sevap kazan deseydin

Mesele hizmetten öte covid bence, kadın hamile ve gelenler üstelik hastane hastane dolasacak tipler ya eve covid getirirlerse esas bu kadına ve bebegne günah değil mi? Covidden erken doğumları okuyoruz ağır gecıren gebeleri duyuyoruz .mesele bir tabak fazla koymak değil bence olay enazından ben bu yuzden kabul etmezdim yatılı misafiri.insanlar düşüncesiz ya

nasıl bir topluma dönüştük duygusuz,bencil,geleceğimizden çok korkuyorum

Hamileyken hastahaneye giden birini ağırlamak zaten söz konusu bile olmamalı. Kendini geçtim bebeği riske atmaya gerek varmi? Ztn düşünceli insanlar olsalar hamile insanın evinde kalmayı düşünmezler.
Demek ki mecbur kaldılar
Hamile demek hasta demek değil ki
Yatak döşek taşıyamacak 1çorba 1 makarna yanına bi tavuk
Kendi yapamasa eşinden rica eder
Ha eşi yapmazsa bi daha da asla kabul etmez misafir
Riskli ve sürekli yatması gereken bi hamilelik değilse sorun olacağını düşünmüyorum

[ Hamile demek hasta demek değil öylemi o zaman inşallah benimki gibi hamilelik yaşarsinz dicem ama demiyorum zira o kadar zor

Eşinizi mahçup etmemek adına kabul edebilirdiniz.Kendinize yaptığınız yemeğe 2 tabak fazla çıkarırdınız.Özel hazırlık yapacak haliniz yoktu.Kusura bakıyorlarsa o da onların kendi ayıbı olurdu.

Hani salgın hastalık var ya o yüzden diyorum konu sahibi misafir konusunda haksız o ayri- ama doğum bu kadar yaklaşmışken asla alinacak bir risk degil bu mecburiyet birinin hayatını riske atmak olmamalı. Ztn istanbulda het türlü imkan var her yerde kalabilirler

Bir şey diyeceğim bu konuları okuduktan sonra şunu fark ettim yatılı misafir kabul etmekle ağırlamak aynı şey değilmiş. Ben de Istanbul merkezde olduğum için çok işi düşen oldu hep de kabul ettim fakat ailem dışında kimseye kahvaltı yemek meyve servisi falan yapmam, hizmet etmem Ya birlikte yaparız kaldırırız ya da bir şeyler söylenir. Öbür türlüsü çok zor.

Bilemedim şimdi, hani bir gecelik. Üstelik hamile karnı burnunda olduğunuzun farkında olan insanlar. Eve gelin de gelecekmiş, belki size temizliğinizde yemeğinizde yardım edip, eli boş da gelmeyeceklerdi. Böyle düşündüm ve üzüldüm, belki de yararınıza olabilecek bir şeyi tepmişsiniz. Hani çarşaflar şurda burda eğilemiyorum sen serer misin gibi iş de buyurma imkanınız var.. Bence biraz katı davranmışsınız.

Başkası için hamile karısına böyle laf eden erkekten de bir cacık olmaz ama. Sürekli iletişim halinde olmayan arayıp sormayan insanlar işi düştü diye kendini yormasın bence kızcağız . Kpcasına bir kere o fırsatı verdimi gerisi gelir zaten başkası için kızı hep kırar bu sefer nasılsa dediğimi yaptırıyorum diye

33 haftalık hamile olarak ağırlamak zorundamiyim teyze oğlu ve gelinini
Ah ah, sizler de bir zamanlar yeni doğum yapmış gelinin evine davetli olmadığınız halde karı koca , kv ve kp’nin peşine takılarak gitmiş ve gelin bize kahvaltı hazırlamıyor ( lohusa kadından bahsederek) diye küsmüştünüz… ( yani eşinizle sizi davet eden olmamıştı aslında )

İş kendinize gelince can nasıl da tatlı oluyor değil mi? İnanın bana lohusalık 33 haftalık hamilelikten daha zor. Zira insanlar doğurana kadar o koca karınlarıyla hala işe gidip gelebiliyorlar, yani isteseniz işlerinizi halledersiniz merak etmeyin.

Normalde kesinlikle, hamile olmasanız bile, kimseyi evinizde ağırlayıp hizmet etmek zorunda değilsiniz, kaldı ki daha önce bir muhabbetiniz bile yokken, ama işte sizin geçmiş hikayelerinizi de bildiğimiz için, tarafsız yorum yapamıyoruz maalesef. İster istemez “ anlasın şimdi “ diye düşünüyor insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…