33 haftalık hamile yatılı misafir

Yanlışınız var. Onlar ailecek geline aşırı hizmet etmişlerdi. Gelin çok rahattı bunlar sayesinde. Oh ne rahattı o kalabalık evde. Alt tarafı bir kez kahvaltı beklemişlerdi. Aynı kefeye koymayın lütfen. Gelin kahvaltı hazırlasa o sırada bebeğe bakacak kadar da mükemmel bir görümce o.

Ilahi adalet denen bisey var dank etmistir umarim burda geline saydırırken bu günleri düşünemediniz tabiii

[
Hamile demek hasta demek değil öylemi o zaman inşallah benimki gibi hamilelik yaşarsinz dicem ama demiyorum zira o kadar zor
Bu kadar kötü olmayın ya
Konuda zor hamilelik geçirdiğiniz yazmıyor
Zaten konu açanlar cevap bulamayınca yeni gelişme üretiyor hemen
Ne diyim Allah herkesin gönlüne göre versin

Uzatmaya degmez. 33 haftalikken de misafir agirlaniyor sonrasinda da. Kendi teyzekiziniz olsa belki konu bile etmeyecektiniz. Gwliversinler bir aksam. Ben de cok misafir agirladim hamileyken, cogunlukla arkadaslarimiz. Cok laf edip, kafa takmaya degmez.

Ve Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
sizi boyle asagilamaya hakki yok. aciz derken? kim aciz oluyor? esini bi hizmetci olarak goren adam daha aciz bence. neyden darda kalmislar ya gitsinler bi otele cok onemliyse. hamile olmaniza bile saygilari yok. eger ki hak eden insanlar olsaydi zaten size kendilerini sevdirirlerdi. arayip sormayan insanlari sevmemekte haklisiniz.

Benim bildiğim misafirlik anlayışı da bu. Misafir geldiyse ( kısa süre değilse) işi birlikte yaparsın. Dışarı çıktıysa bir sen bir o ödersin. Ben asla ödetmem misafir gittiğim eve yemeği mesela. Bizim çevrede böyle çoğunlukla.

Hatrı olan insana bile bir düşünürdüm ama hatrı yok menfaatçi davranıyor gerek yok.
Vicdanınıza oynayanın vicdanıyla oynayın.
Bu sıcakta hamile değilken bile zor hepimiz neredeyse çıplak yatıyoruz başkası varken nasıl olacak. Hormonlar zaten soğukken bile yakıyor.
Yatılı misafirin bir günü iki günü yok ki.
O yatak nevresim hepsi çıkacak.
Öte yandan bulaşıcı hastalıklara çok açık olduğunuz bir dönemdesiniz. 33 haftalık gebeyken coviddim evde yatıyordum o yüzden erken doğum yapmıştım hala gözlerim doluyor o zamanları düşününce.

Gelecek insanların hizmet bekleyeceği ne malum? Eşek olmayan zaten hamile kadından hizmet beklemez.

Daha 2,5 aylık çocuğu olan gelinin evine kv kpinin peşine takılıp (kp bile ne alaka) davetsiz görümce ve kocanız gitmişsiniz. Düşünemiyorum evde iki yabancı adam! Üstüne 6 gün(!) kalmışsınız. Bir de bize kahvaltı hazırlamadı diye şikayet etmişsiniz. Yuhh yani. Hamileyken misafir ağırlamak istemeyebilirsiniz. Ancak gelenler de gezmeye gelmemiş. Hastane işi için idare edilebilirdi bir gece. 33 haftalık hamileyken evin içinde yürünebiliyor diye biliyorum. Yani nevresimleri verirsiniz takarlar. Eşinizle kahvaltı çıkarır bir de hazır mantı alır haşlardınız. Gayet de memnun olurlardı.

Bu durumlarda direk hayır demek yerine dışarıdan yemek söyle, yatakları da sen kur ve topla, çay servisini de yap o zaman tamam derseniz anca öyle anlar bu hödükler. Yaparlar mıydı gelseler?

Hamile kadına hiç tanımadan gidenin de hiç aklı yokmuş.

Valla biz misafir gittiysek ya market alışverişi yaparız ya bir şeyler ısmarlarız. Hem evinde kalayım hem de alışveriş yapsın yemek hazırlasın önüme koysun falan böyle bir şey çok saçma. Bence bu şekilde normalleşmeli o zaman eğlenceli de oluyor seviyorum ev zaten büyük şenleniyor

O kadar iyi yapmışsın ki. Aynı haftada benim de eşimin teyzesi, 2 ergen kızı, kayınvalidem ve kayınpederim gelmişti. Delirdim delirdim… sonra da kanama sorunum oldu doktorum stresten dedi. Progestan vs kullandım. Anca geçti. Aman dikkat et kendine. En önemlisi sensin. Bir de sana da yük olduk diyip durdular. Biz de yazlık yerde oturuyoruz. Millet tatile geliyor resmen. Denizine gidiyor konserine gidiyor sabah 12lere 1lere kadar uyuyorlar. Bebeğim için hazırladığım odayı açtım yatırdım mahvedip gittiler bir süpürge tutmadan. Bir daha da gelmek istediklerinde yalnız kalmak istediğimi söyledim.
Kısacası çok iyi yapmışsın. Hatta eşin söyleyip reddetseydi. Eşim hamile onun biraz dinlenmesi gerekiyor sizi otelde misafir edelim vs diye. Herkes sınırını bilsin

Biz ne ara bu kadar gaddar olduk bilmiyorum...sonucta hastane işi ve belki bir iki gün...ne yapacaklardı ki size ayıp olmuş bence ...

Normalde 65 70 kilo ben 4 aylik hamile 53 kiloydum. Hamilelik hastalik degil evet hastaliktan da beter. Ben sirt ustu yatmadsn uyuyamayan insanim 7 aydan sonra hic uyuyamadim artik agliyodum surekli. Kadinlar gercekten kiskanc varliklar kendisi 9 aya kadar poposu yer gormeyen istioki ben cektim sende cek homololok hostolok dogol siz hamileyken irgat gibi calisin bazilari aci cekmekten vallahi zevk alio. Kendine acimayana elin oglu disardaki insan mi acir kocalarinin umurlarinda olmaz tabi misafirde cagirir iste yaptirir eslerine hamile hamile. Bu kisilerinde züürt tesellisi bu hamilelik hastalik degil

Kıskanmış mı oldum şimdi
Riskli hamilelik değilse dedim iyi okuduysanız
Herkes kendinden dert yakınmaya ne kadar meraklı
Konu sahibi zorluk yaşıyorum dememiş tamamen eş akrabası düşmanlığı
Kendi ailesine yapılsa aynı şey bu konunun tam tersi açılırdı
Ki açmış da zaten daha önce
Eş kişisi düşünsün el üstünde tutsun diye işten güçten elini çekince değerli olacağını düşünmek çok ilginç
Düşünen erkek düşünür zaten
Asıl elimi birşeye sürmiyim de kocam değer versin demek züğürt tesellisidir

Normalde gelenler masraftan kaçtığı için tanıdıkça kalmak istiyolar eğer market alışverişi yapacaksa gidip otelde kalır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…