- 30 Aralık 2009
- 23.889
- 96.148
- 1.123
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Bu ilk yaşanmamış amaBiliyorum canım O zaman iyi yapmış konu sahibi ne diyeyimen azından sınırını belirlemiş
Konu sahibinin durumu farklı evet ben insanın morali bozuluyor etkileniyor anlamında demek istedim bu yüzden bende etki yaptığı için bböyle düşünerek yorum yaptım onu demek istedim yoksa tabiki farkli
Evet dün demistim dimiBak yine begenmedimlere doyacaksın akfldjaklfhhjdks
Yorulmadım hanımefendi. Tanıdığım kabul ettiğim insanlar geldi. Eğilemez insan hamileyken kalkamaz falan yazmışlar ya… ben de onu diyorum hamilelik hastalık değil. Sorunlu geçirmiyorsan yorulmuyorsun. Senin olayın hamilelik mi teyze kızı mı diye onu sordum konu sahibine. Boşuna üzülme çocuklarımı hamilelikte misafir ağırlamama rağmen doğurdum bittiHamilelik hastalık degil ki zaten.
Bunu yapmanız hamile halinizle sizi daha fazla yordu diyorum.
Ya bişey diyeceğim. İnsan ne yaşatırsa yaşıyor ya şu an konu sahibi bunu yaşıyor. Yeni doğum yapmış gelinlerinin hizmeti beğenmeyip hunharca eleştirirken şimdi evine gelecek misafiri kabul etmiyor. Söyleyeceklerim bu kadarMisspare hastane işi bir günde bitmez canısı.
Açıkçası onları da isteyerek kabul etmedim çünkü ipini koparan buraya geliyor uğrak yeri oldu o zaman bahanem yoktu şimdi bahanem olduğu için reddettim
''annen bile bu eve gelemez,gerizekalı'' vs diyen bir koca son damlayı bekleyecek kadar sabırlı mıdır sizce ?Acaba bütün akrabalarına karşı hep böyle tepkili misiniz? Sanki bu durum kocanız için son damla olmuş.
Hani giderken bir kahvalti hazırlamadi diyen konu sahibi mi yoksaYa bişey diyeceğim. İnsan ne yaşatırsa yaşıyor ya şu an konu sahibi bunu yaşıyor. Yeni doğum yapmış gelinlerinin hizmeti beğenmeyip hunharca eleştirirken şimdi evine gelecek misafiri kabul etmiyor. Söyleyeceklerim bu kadar
Aynen canım. Hani misafirliğe gidince menüyü beğenmeyen üye.....Hani giderken bir kahvalti hazırlamadi diyen konu sahibi mi yoksa
anaaa kız bu o mu ?Ya bişey diyeceğim. İnsan ne yaşatırsa yaşıyor ya şu an konu sahibi bunu yaşıyor. Yeni doğum yapmış gelinlerinin hizmeti beğenmeyip hunharca eleştirirken şimdi evine gelecek misafiri kabul etmiyor. Söyleyeceklerim bu kadar
Hamileler bu aralar çok gergin çok sıcak varEvet dün demistim dimi
Hayyyy benim şom ağzım
Evet böyleyim çünkü sınavı olan nişanı düğünü olan hastası olan gelip burda kalıyor ve ben ilk kez reddettim benimde son raddemdiAcaba bütün akrabalarına karşı hep böyle tepkili misiniz? Sanki bu durum kocanız için son damla olmuş.
Ha gelin çocuğuna bakmış onlara bişey yapmamışti vay anam vay .. Konu sahibi gelin size güler yüzlü durmuş ama çok fena ilenmiş sanki ..Aynen canım. Hani misafirliğe gidince menüyü beğenmeyen üye.....
Ya bişey diyeceğim. İnsan ne yaşatırsa yaşıyor ya şu an konu sahibi bunu yaşıyor. Yeni doğum yapmış gelinlerinin hizmeti beğenmeyip hunharca eleştirirken şimdi evine gelecek misafiri kabul etmiyor. Söyleyeceklerim bu kadar
Off yine mi o konu bizim gittiğimiz de yigenim 2 aylık di bunu okumak çok mu zor üstelik biz yardıma gittik zira ettik de gelinimz sadece bebeğe baktı her konumda aynı şey gerçekten yeter yaYa bişey diyeceğim. İnsan ne yaşatırsa yaşıyor ya şu an konu sahibi bunu yaşıyor. Yeni doğum yapmış gelinlerinin hizmeti beğenmeyip hunharca eleştirirken şimdi evine gelecek misafiri kabul etmiyor. Söyleyeceklerim bu kadar
Gelsin bakalım senden de geldi ya gelsin be papatya gelsin anasını satayımHamileler bu aralar çok gergin çok sıcak varondan çok beğenmedim gelir
ay ay bu o muymuuuuşşşşanaaa kız bu o mu ?
oha aofjjadfhadhfhhd
Bütün yazdıklarımı geri aldım
heaay ay bu o muymuuuuşşşş
Bütün akrabalarına karşı böyleyim diyorsun hem de ilk defa reddettim diyorsunuz? Mesela sınavı olan, nişanı olan, düğünü olan kimler kaldı sizde sizin tepkiniz nasıldı?Evet böyleyim çünkü sınavı olan nişanı düğünü olan hastası olan gelip burda kalıyor ve ben ilk kez reddettim benimde son raddemdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?