33 haftalık hamile yatılı misafir

Off yine mi o konu bizim gittiğimiz de yigenim 2 aylık di bunu okumak çok mu zor üstelik biz yardıma gittik zira ettik de gelinimz sadece bebeğe baktı her konumda aynı şey gerçekten yeter ya
O zaman eleştiriyordun kızıyordun ya bak şimdi sen yaşıyorsun. Şu an yapman gereken o misafirleri ağırlamak. Gerekirse bir ay ağırlayacaksın. Kuş sütü eksik olmayacak. Kahvaltıları çeşit çeşit olacak

Siz anlatınca benimde aklıma babannem geldi. Dedem rahmetli çok çok severdi misafiri arkadaşı yedirmeyi vs. Çarşıya gitsin on tane adam toplar eve getirirdi. Camiye gitsin peşinde on tane adam. Sürekli eve misafir çağırır hiç babannneme soran yok. Hanım çay getir hanım ayran yap hanım arkadaşlar aç.. Kaç kere kavga ettiler bu yüzden ama dedem yine hergun eve çağıracak birini bulurdu. Evden kovmuslugu var misafirleri babannemin o kadar diyeyim :)) sizin için hos olmamış ama babanızın da arkadaşı dedem gibiyse kadın yilmistir

Bütün akrabalarına karşı böyleyim diyorsun hem de ilk defa reddettim diyorsunuz? Mesela sınavı olan, nişanı olan, düğünü olan kimler kaldı sizde sizin tepkiniz nasıldı?
Kuzenleri dayısı vs kaldı tepkim eşime söyledim ama reddermedm gayet güzel ağırladım çünkü eşim yine tepki verecekti reddersem şimdi ise hamile olduğum için reddettim

Kuzenleri dayısı vs kaldı tepkim eşime söyledim ama reddermedm gayet güzel ağırladım çünkü eşim yine tepki verecekti reddersem şimdi ise hamile olduğum için reddettim
Demek ki eşiniz tepki vermesin diye kabul ediyoraunuz? Peki kendi aileniz gelince sizin onlara ilgi alakanız nasıl ? Eşiniz ailenize nasıl davranıyor?

Demek ki eşiniz tepki vermesin diye kabul ediyoraunuz? Peki kendi aileniz gelince sizin onlara ilgi alakanız nasıl ? Eşiniz ailenize nasıl davranıyor?
2 aylık bebesi olan gelinine cümbür cemaat gittiler ve gelin hanım kahvaltı hazırlamadı yemek yapmadı diye kızı eleştirdi.

Benim ailemden kimse yatılı gelmez hele hele böyle işi düşünce asla gelmez senede üç beş gün kardeşim gelir. Ve annem onlarda gelsin dimi. Kendi kardeşleri de sene de gelirler kalırlar onlara birşey denilmez ama kuzeni dayısı teyze oğlu dayı kızı işi düşüne bizi arar

size gelmiyorlar siz geline gidiyorsunuz ve begenmiyorsunuz da.

Geri alın beğenmedimleri çabuk hahhahahaha

Led_BiR_Vele_DisTiri

Konu sahibi bakın kim cıktı hahahahaha

Sen yasa calci

C Calcifer
Ben almıştım zaten
Yanlız kk da bir konuyla mimlenmeyeceksin arkadaş ben misafir sevmeyen biri olarak bir gün bir yere misafir gidersem uzun uzun beni de çok fena linçlerler

Korona arttı hastanelerde o hastalığı alıp size ve bebeğinize bulastirmayacaklri ne malum. Siz en korunaklı dönemde olmalsnz işin bu tarafni da gözden kaçırmasın eşiniz.
Kimseyi agirlyck durumda deglsnz doğumdan sonra da aynı şekilde kimseyi istemdgnizi anlatn eşiniz ve sizin 1. Derece akraba acil durum hariç tabi.

Inan kadının suratını mısır yeşilliği içinde gördüm gördüğüm sadece öfkeli gözleri idi

Ne yaşıyorsanız karş
Pek inandırıcı değilsiniz ama neyse hamile olduğunuz için üzülmenizi istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…