33 haftalık hamile yatılı misafir

Canınızı sıkmaya değmez,hala salgın dönemindeyiz,hastahaneye girip çıkacaklar.Biraz aklı basında insanlar olsalar siz davet etseniz hamilesin ne olur ne olmaz görüşmeyelim der kendileri gelmezler.

Konu sahibi konunda yüzde yüz haklısın. Sadece sana o zaman ne yazmıştık hatırlıyor musun senin de çocuğun olacak ve ne kadar zor göreceksin . Umarım anlamışsındır. Bu arada bence sende kabul etmemeye devam et her ne olursa olsun hamilesin ve çok riskli .

Öyle desem bahanesi hazır o zaman annende gelmesin der oysaki annem bana yardıma geliyor

Inan kadının suratını mısır yeşilliği içinde gördüm gördüğüm sadece öfkeli gözleri idi
Kuzu belki eşiyle kavgalıydı.
Bak annemler salça yapıyorlardı köyde.
İş basımızdan aşağı gırla yagıyor o gün.
Babamın iş arkadaşı ve hanımı çocuklarıyla beraber hellloooooo dediler o gün, babam da bize sormadan kabul etmiş.
Salçaya mı bakalım yoksa misafire hizmet mi edelim bilemedik.
Tuttuk üzüm bağlarına götürdük bir de o halde.

Bilmiyorum nedense hastalık zor durum olunca bende yaylar gevşiyor.Esimin çocukluk arkadaşının bebeği kalbinden sorunlu doğdu kalbe giden damarlar tersmiş ölüm kalim meselesi.Bunu da yapan bebek kardiyoloji profu turkiyede sadece 3 taneymis.Biri antalyada biri Ankaradaymiş.Ben hemen aradim gelirseniz kapımız sonuna kadar açık tanıdıklarım var randevu alırım o profa.Maddi olarak destekte olabiliriz biz iyi gün değil kötü gün dostuyuz.Ama ankaradaki doktor ben yaparım demis orada oldu ameliyatını.Bu süreç bizim bulunduğumuz ilde olsaydı elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırdım.Kim bilir belki ben düşerim birgun el uzattığımda elimi tutan olur.Severim yardımlaşmayı.Isyerimin oradaki kedi köpekler bile beni görünce koşa koşa gelirler.Maddi gücüm oldukça beslemeye çalışırım.

2 aylık bebesi olan gelinine cümbür cemaat gittiler ve gelin hanım kahvaltı hazırlamadı yemek yapmadı diye kızı eleştirdi.
Konu sahibi mi?

Yıllardır konu okurum ben hiçbir şeyin tek taraflı olduğunu düşünmem. Bu işte bir gariplik olduğu her halinden belliydi. Konu açısı cevapları.. O yüzden burda her yazana tek kalemde inanmam.. Fikri neyse zikri de oymuş.

Bu dediğiniz çok çok uç bir nokta ama bu durumda kapısını açmayacak insan zaten merhametsizdir

Reactions: Kuf
Harikasınız .. Hayat hep kalbinize göre versin

Valla canım bende 3 gündür salça kaynatıyorum
Kuru konserve inan kaç gündür popom yer görmüyor
Ev bahçeli diye hafta sonları geliyorlar kardeşlerim evli onlar ayrı bide onların eşlerinin aileleri falan deliye dönüyorum
Babam yada annem gelin diyor ben fenalık geçiriyorum
Ister istemez yüzüm gülse de içim derte deniz öfkede oluyor insaniz geçen dr gittim çok yorulmuşum dedi

Yanı şu komik video gibi seni kırmışlar dedi okumuş gadin

Kendime zaman ayıramıyorum en son kurban bayramında dışarıya çıktım gezmeye
Bide misafirler pare bin parca oluyor valla

Haklisin ne diyyeim ❤

Eşiniz yardimci kadin tutsun yapamıyorum diyin yemek icinde alisveris yapin tam gun yardimci kadin tutun yemegide disardan soyleyin cocuk olunca da böyle olur gelene diyin daha cagirmaZzz

Off yine mi o konu bizim gittiğimiz de yigenim 2 aylık di bunu okumak çok mu zor üstelik biz yardıma gittik zira ettik de gelinimz sadece bebeğe baktı her konumda aynı şey gerçekten yeter ya
Sizinde bebeğiniz olacak. 2 aylık çocuğu 20 yasında gibi söylemenizde çok manidar gerçekten.
Ablam doğum yaptı 3 aydır hayat ile bağlantısı yok.Tuvalete bile cocuk uyurken gidiyor.
Gün 24 saat ya heh o 24 saatin 20 saati çocukla ilgileniyor, ilgilenmek zorunda çünkü durmuyor çocuk gerçekten durmuyor.
Benim cocuğum aşırı sakindi mesela her işimi yapardım hepsi bir değil 2 aylık bebeği olan insandan iş görmeniz sizin işgüzarlığınız.
Sonra görümcelerin adı çıktı diyorsunuz, çıkar tabi resmen görümcelik şu yaptığınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…