- Konu Sahibi Dilara55333
-
Konu sahibi konunda yüzde yüz haklısın. Sadece sana o zaman ne yazmıştık hatırlıyor musun senin de çocuğun olacak ve ne kadar zor göreceksin . Umarım anlamışsındır. Bu arada bence sende kabul etmemeye devam et her ne olursa olsun hamilesin ve çok riskli .Benim ailemden kimse yatılı gelmez hele hele böyle işi düşünce asla gelmez senede üç beş gün kardeşim gelir. Ve annem onlarda gelsin dimi. Kendi kardeşleri de sene de gelirler kalırlar onlara birşey denilmez ama kuzeni dayısı teyze oğlu dayı kızı işi düşüne bizi arar
Korona arttı hastanelerde o hastalığı alıp size ve bebeğinize bulastirmayacaklri ne malum. Siz en korunaklı dönemde olmalsnz işin bu tarafni da gözden kaçırmasın eşiniz.
Kimseyi agirlyck durumda deglsnz doğumdan sonra da aynı şekilde kimseyi istemdgnizi anlatn eşiniz ve sizin 1. Derece akraba acil durum hariç tabi.
Kuzu belki eşiyle kavgalıydı.Inan kadının suratını mısır yeşilliği içinde gördüm gördüğüm sadece öfkeli gözleri idi
Acız miiVe Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
Hiç sorma..Acız miiya valla böyle insanlara çocuk yapyrz ya helal bize
Inan kadının suratını mısır yeşilliği içinde gördüm gördüğüm sadece öfkeli gözleri idi
Konu sahibi mi?2 aylık bebesi olan gelinine cümbür cemaat gittiler ve gelin hanım kahvaltı hazırlamadı yemek yapmadı diye kızı eleştirdi.
Bu dediğiniz çok çok uç bir nokta ama bu durumda kapısını açmayacak insan zaten merhametsizdirBilmiyorum nedense hastalık zor durum olunca bende yaylar gevşiyor.Esimin çocukluk arkadaşının bebeği kalbinden sorunlu doğdu kalbe giden damarlar tersmiş ölüm kalim meselesi.Bunu da yapan bebek kardiyoloji profu turkiyede sadece 3 taneymis.Biri antalyada biri Ankaradaymiş.Ben hemen aradim gelirseniz kapımız sonuna kadar açık tanıdıklarım var randevu alırım o profa.Maddi olarak destekte olabiliriz biz iyi gün değil kötü gün dostuyuz.Ama ankaradaki doktor ben yaparım demis orada oldu ameliyatını.Bu süreç bizim bulunduğumuz ilde olsaydı elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırdım.Kim bilir belki ben düşerim birgun el uzattığımda elimi tutan olur.Severim yardımlaşmayı.Isyerimin oradaki kedi köpekler bile beni görünce koşa koşa gelirler.Maddi gücüm oldukça beslemeye çalışırım.
Öyle desem bahanesi hazır o zaman annende gelmesin der oysaki annem bana yardıma geliyor
Sen canını sıkma önüne bak bir daha konuyu acarsa konuyu bir daha açma de kimsenin kölesi deglsnzHiç sorma..
Hamilelik hastalik degil diye diye milletin başına corekleniyorlar ya ona yanarim.Ben size acıdım desem ?
İnanın helal olsun diyemedim.
Kendinizi yormuş yazık etmisşiniz bedeninize.
Harikasınız .. Hayat hep kalbinize göre versinBilmiyorum nedense hastalık zor durum olunca bende yaylar gevşiyor.Esimin çocukluk arkadaşının bebeği kalbinden sorunlu doğdu kalbe giden damarlar tersmiş ölüm kalim meselesi.Bunu da yapan bebek kardiyoloji profu turkiyede sadece 3 taneymis.Biri antalyada biri Ankaradaymiş.Ben hemen aradim gelirseniz kapımız sonuna kadar açık tanıdıklarım var randevu alırım o profa.Maddi olarak destekte olabiliriz biz iyi gün değil kötü gün dostuyuz.Ama ankaradaki doktor ben yaparım demis orada oldu ameliyatını.Bu süreç bizim bulunduğumuz ilde olsaydı elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırdım.Kim bilir belki ben düşerim birgun el uzattığımda elimi tutan olur.Severim yardımlaşmayı.Isyerimin oradaki kedi köpekler bile beni görünce koşa koşa gelirler.Maddi gücüm oldukça beslemeye çalışırım.
Bence teyze oğlu ile eşi de 2 aylıkken gelsin. O zaman sesin çıkmaz değil mi Dilara?2 aylık bebesi olan gelinine cümbür cemaat gittiler ve gelin hanım kahvaltı hazırlamadı yemek yapmadı diye kızı eleştirdi.
Valla canım bende 3 gündür salça kaynatıyorumKuzu belki eşiyle kavgalıydı.
Bak annemler salça yapıyorlardı köyde.
İş basımızdan aşağı gırla yagıyor o gün.
Babamın iş arkadaşı ve hanımı çocuklarıyla beraber hellloooooo dediler o gün, babam da bize sormadan kabul etmiş.
Salçaya mı bakalım yoksa misafire hizmet mi edelim bilemedik.
Tuttuk üzüm bağlarına götürdük bir de o halde.
Oda içimden gitmedi zaten aynen❤İşte öncesini bilemediğiniz için üzülen siz olmuşsunuz
Sizinde bebeğiniz olacak. 2 aylık çocuğu 20 yasında gibi söylemenizde çok manidar gerçekten.Off yine mi o konu bizim gittiğimiz de yigenim 2 aylık di bunu okumak çok mu zor üstelik biz yardıma gittik zira ettik de gelinimz sadece bebeğe baktı her konumda aynı şey gerçekten yeter ya
Yok canım hastalık değil hiçHamilelik hastalik degil diye diye milletin başına corekleniyorlar ya ona yanarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?