- 24 Mayıs 2017
- 7.494
- 14.701
- 248
- 34
- Konu Sahibi Dilara55333
-
He he deseydin. Cok istiyosa kendi agirlasaydi. Ben de 36 haftalikken yasadim bu durumu reddetme sansim bile olmadi oyle teklifsiz geldiler. Kmse kmseyi cekmek zorunda degilVe Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
Senin de bebeğin dogsun 2 aylık olsun o zaman konusuruz tekrar bunları tamam mı ?Off yine mi o konu bizim gittiğimiz de yigenim 2 aylık di bunu okumak çok mu zor üstelik biz yardıma gittik zira ettik de gelinimz sadece bebeğe baktı her konumda aynı şey gerçekten yeter ya
Ama süreç çok uzundu yenidogan bir bebekti ben herseyi göze almıştım.Onlar da size hastane isi için geliyorlarmis.Misafir sevmiyorsanız sizde gelininiz dahil kimsede kalmayacaksınız.Kayinvalidem kalcasinı kırdığında 2 hafta ben baktım hastanede prensesler gb(altını temizlemek dahil) .benim çocuklara da esim kayinpeder eltim elbirligiyle baktılar.Bilmiyorum ben darda olana yardım eli uzatmayı seviyorum öbür türlü uyuyamam sanırım.Ama misafir agirlamayi da severim.Ayrica hersey mükemmel olmak zorunda değil olduğu kadar.Bundan sonra sizde gelininize gorumceniz varsa kimseye yardım dahi olsa gitmeyin.Cunku sonra laf ediyorsunuz.Laf edeceksiniz sinirlenecekseniz yapmayın anlamı kalmıyor çünkü.Bu dediğiniz çok çok uç bir nokta ama bu durumda kapısını açmayacak insan zaten merhametsizdir
Bu konuda beğenmedim alırken bir anda muhteşemlere boğulmak nasıl bir duyguGeri alın beğenmedimleri çabuk hahhahahaha
Led_BiR_Vele_DisTiri
Konu sahibi bakın kim cıktı hahahahaha
Sen yasa calci
C Calcifer
Bu düşüncemin arkasındayım hala.Otelde kalsınlar. Hamile kadına yük olmaya utanmıyorlar mı? Evde olan sizsiniz bir de eşinize geliyoruz mu diyorlar? Siz neciymişsiniz de size sorma gereği bile duymuyorlar. Vicdan yapacak biri varsa siz değil onlar olmalı
Buna biraz bende katılıyorumYok canım hastalık değil hiç
Yani varya şunu biri karşıma geçip söylese şu an ne olur bilmem
İnşallah.Kotu durumu ben babamda daha çok anladım annemlerde babamlarda 8er kardeşler.Herkes yardimima koştular hepsinin eli üstümdeydi.Babamı kaybettim ama .Insallah Allah kimseyi darda koymaz.Biz birde o hanımla pespese doğum yaptik bende lohusaydim emziremiyordum göğsüm mastit olmuştu.Hergun hastaneye gidiyordum göğsümde biriken sütü kendim bosaltamiyordum acı çekiyordum.Ama konu sahibi ağırlamak istemiyorsa bize düşen birsey yok eşiyle arasındaki mesele.Harikasınız .. Hayat hep kalbinize göre versin
Hım size gelmezler ama siz anne baba görümce görümce kocası cümbür cemaat yeni doğum yapmış gelinin evine gidip burada bizi iyi ağırlamadı dersiniz. Ailenizin düşünceliliği kendi kızlarına, gelinlerine yok yani.Benim ailemden kimse yatılı gelmez hele hele böyle işi düşünce asla gelmez senede üç beş gün kardeşim gelir. Ve annem onlarda gelsin dimi. Kendi kardeşleri de sene de gelirler kalırlar onlara birşey denilmez ama kuzeni dayısı teyze oğlu dayı kızı işi düşüne bizi arar
Bana da ise gidip gelirken yolda doguracaksin diye dalga gecerlerdi. Halbuki isyerinde daha çok dinlenebiliyordum .ise giderken ignemi vuruluyordum isyerinde boş zamanlarda bolca ayaklarımı uzatiyordum.Aksamda dönüşte ignemi vurulup eve geçiyordum değişen her hemşire tüp bebekmi diye soruyordu.35 Haftayı(5-40hafta arasi) kanamalı geçirdim ama bebeğimi sonunda kucağıma aldım.37 de bıraktım artık işi.Her sancim olduğunda acildeki doktorlar biz olsak doğuma almistik seni ama doktoruna sormadan birsey yapamayız dediler. Zaten cep numarası vardı soruyorlardi.Buna biraz bende katılıyorumhastalık değil olayına ama yaşadığım hamilelikten dolayı..
Çok sakin bir gebelik geçirdim mesela.. 38 haftaya kadar calıstım .
39+6 idim cam siliyordum (giriş kat, demirli)
hoppidik hoppidik penguen gibi geziyodum etrafta herkes nazara geleceksn az naz yap yorgunum halsizim ayağına yat diyordu
Bunu diyen bir erkeğin karnında bebeğini taşıyan bir kadını kendi madur etmemesi gerekir..eğer o günler çalışmayıp evde kalıp darda kalmış bu kişilerin yemeğini yapıp evi temizleyecekse Allah için buyursun yapsın..ama senin üstünden insanlık yapmaya hakkı yokVe Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
Kızgın çöllerden serin buz gibi sulara dalmak gibi bir seyBu konuda beğenmedim alırken bir anda muhteşemlere boğulmak nasıl bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?