33 yaşından sonra evlenememe korkusu?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
33 yaşındayım. Yaklaşık 1 bucuk yıl önce evliliğin eşiğinden döndüm. Kendimi yaşlanmış hissediyorum. Hem duygusal hem fiziksel. Kızlar sizce bu yaştan sonra güzel bir birliktelik, bir evlilik mümkün mü? Yoksa iyiler çoktan kapıldı mı? Yalnız başıma yaşlanıp ölmekten çok korkuyorum. Bir evim olsun istiyorum. Anne olmak istiyorum. Ama erkekler hep genç bayan istiyor. Ne dersiniz kızlar?

Ailenizle yaşıyorsanız kendi evinize çıkabilirsiniz. Küçük bekar odası sizi mutsuz eder. Ama şirin bir dairede kendi evinizin hanımı olabilirsiniz.
Erkekler genç kadın istiyor konusuna gelince, bence kadın erkek herkes kafa dengi bir eş arıyor gençten ziyade. Pekala siz de evlenip mutlu olabilirsiniz.
Yeni yeni ortamlara girin, etrafa artık evlenmek istediğinizi yayın...
Bence 30lar evlenmek için güzel yaşlar :)
Ben de 27 yaşındayım, gelecek 3 sene planlarım arasında evlilik yok :)

Ayrı ev benim hayalim koca olmasa da olur

Genc bayan takintsi var evet adam 40 yasinda hic evlenmemis bekar ogretmen ..35 yasinda bir ogretmen bayan onerdim fotosuna bile bakmadi bana sorsan tencere kapak olurlardi..
Size gelince nasip her sey hic belli olmaz evlenmis olmak icin evlenmeyin bosanmak zor bir durum..Saglikli karar icin beklemek lazim.onunuze cikanlari iyi degerlendirin..

Görümcem 37 de evlendi gayet de Mutlu

Hiç bir şey için geç değil

Babamın akrabası 45 üstünde evlendi onunki görücü usulü ama o da hiç yaşamadığı kadar nitelikli bir hayat yaşıyor şimdi

Neden olmasın ? Mutluluk için yaşın ne önemi olabilir ki..
İnanın erken evlenmek çok da matah bir durum değil..
Zamanı geldiğinde her şey güzeldir bence sizin içinde zamanı gelince olacaktır.

Tabiki insanlar 35-40inda hatta 50sinde cok mutlu evlilikler yapabiliyor, erkekler kendinden 10 yas buyuk kadinlarla da evlenebiliyor falan fistan herseye, her duruma bikac ornek bulmak mumkun. Evlenmek icin evlendikten sonra illa ki birini de bulur herkes ama şu bir gercek o yaslara kadar bir cok kisi evlenmis oluyor.

30-35 yas araligi adamlarin bir cogu (hepsi demiyorum) 20-25 civarina bakiyor. Bu yuzden yaş ilerledikce birazcik daha zor olabilir ama hic olmayacagi anlamina gelmiyor. Yas mevzundan dolayi panige kapilip yanlis bir karar vermemeye dikkat edin sadece. Mutsuz bir evliliktense bekarlik en iyisidir.

İşiniz var mı? Evlat edinin? Ama daha gençsiniz bekleyin derim)
Evlat edinmeseniz bile koruyucu aile olabilirsiniz. Devlet tüm masrafını karşılıyor. Mevsim gecislerinde kıyafet için ekstra para bile veriyor.
Bir kocayla ortak çocuk buyutmektense bence devletle ortak çocuk büyütmek çok daha mantıklı :)
İlerleyen yıllarda böyle bir planım olduğu için iyice araştırdım, her özel okulun böyle çocuklar için kontenjanı da varmış. Yani böyle bir işe girisirseniz harika bir çocuk yetiştirebilirsiniz,maddi olarak zorlanmadan

Ayrı eve Çıkın aileden böylece daha özgür ve mutlu olursunuz.
Değişik arkadas ortamlarımda bulunun.
Aile Çevremize evkebmek istediğinizi söyleyin.
Kendinize bakın mıtlu olun.
Yasınız çok geç değil.
Halkınızda Hayırlısı.

evlilik gençken de zor ileri yaşlarda da. gençken kolay olsa gençken olurdu değil mi. herkesin kısmeti farklı zamanlarda gelir. ama beklentileri azaltmakta fayda olabilir. seçicilik varsa bu iş zorlaşıyor.

Teşekkürler arkadaşlar. Çok karamsarım bu konuda. Yaşımı duyan kaçıyor. İnsanlar bu yaşa kadar evlenmediyse mutlaka bir sorunu vardır diyor. İşin kötü yanı ben de bu yaşa kadar evlenemeyen erkekte bir sıkıntı vardır diyorum. Neden bu kadar karamsar oldum bilmiyorum.

Ya birakin milleti sagi solu.agzi olan konusuyor.her nasib vaktine mahkumdur derler.elbet gunu saati var biseylerin.yasiniz gayet genc.hicbirsey icin gec degil.ne evlilik icin nede saglikli bir cocuk sahibi olmak icin.kendisi 40 yasinda olupda aşık olmadigi halde illede 20 li yaslarda kiz arayan erkeklerden midem bulaniyor.subyanci gibi goruyorum.esimle aramda 6 yas var ama inanin ayni yaslarda olsaydik bazi noktalarda birbirimizi daha iyi anlardik diye dusunuyorum.takmayin kafaniza.nasibinizi yasayacaksiniz.

Ben 33 yaşındayım 1 aylık evliyim olur tabi neden olmasın hayırlısı olsun hakkınızda

Yaş sınırı var mı? Çocuk kaç yasında oluyor ben kaç olmalıyım?

Bence bunlar 50 sene oncesinin kafası. Artik insanlar once okuyor yuksegini yapiyor kariyerinin pesinden gidiyor. Sira evlilige anca geliyor. Hele ki erkek icin. 30lar evlilige karar vermek icin gayet güzel yaslar. Hcbsy icin de gec degil cocuk dahil. Bakin zahide yetise herkesin gozune sokuyor mutluluğunu hakkıdir :)

Erkekler genç kadın istiyor algısı genelleme yapılacak bir durum. Ayrıca pazardan mal mı bu bunu istiyor şunu istiyor diye düşünüyorsunuz. Zaten boyle isteyen erkeğe bir durup düşünün. Kafasının uyuştugu insanlarla birliktelik yaşamak isteyenlere odaklanin.

Koruyucu aile olduğunuz zaman çocuğu siz büyüteceksiniz demek olmuyor ne yazık ki. Aile istediği an çocuğu geri alıyor, koruyucu aile de öylece kalakalıyor ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…