Ayrı ev benim hayalim koca olmasa da olurAilenizle yaşıyorsanız kendi evinize çıkabilirsiniz. Küçük bekar odası sizi mutsuz eder. Ama şirin bir dairede kendi evinizin hanımı olabilirsiniz.
Erkekler genç kadın istiyor konusuna gelince, bence kadın erkek herkes kafa dengi bir eş arıyor gençten ziyade. Pekala siz de evlenip mutlu olabilirsiniz.
Yeni yeni ortamlara girin, etrafa artık evlenmek istediğinizi yayın...
Bence 30lar evlenmek için güzel yaşlar :)
Ben de 27 yaşındayım, gelecek 3 sene planlarım arasında evlilik yok :)
Genc bayan takintsi var evet adam 40 yasinda hic evlenmemis bekar ogretmen ..35 yasinda bir ogretmen bayan onerdim fotosuna bile bakmadi bana sorsan tencere kapak olurlardi..33 yaşındayım. Yaklaşık 1 bucuk yıl önce evliliğin eşiğinden döndüm. Kendimi yaşlanmış hissediyorum. Hem duygusal hem fiziksel. Kızlar sizce bu yaştan sonra güzel bir birliktelik, bir evlilik mümkün mü? Yoksa iyiler çoktan kapıldı mı? Yalnız başıma yaşlanıp ölmekten çok korkuyorum. Bir evim olsun istiyorum. Anne olmak istiyorum. Ama erkekler hep genç bayan istiyor. Ne dersiniz kızlar?
Evlat edinmeseniz bile koruyucu aile olabilirsiniz. Devlet tüm masrafını karşılıyor. Mevsim gecislerinde kıyafet için ekstra para bile veriyor.İşiniz var mı? Evlat edinin? Ama daha gençsiniz bekleyin derim)
33 yaşındayım. Yaklaşık 1 bucuk yıl önce evliliğin eşiğinden döndüm. Kendimi yaşlanmış hissediyorum. Hem duygusal hem fiziksel. Kızlar sizce bu yaştan sonra güzel bir birliktelik, bir evlilik mümkün mü? Yoksa iyiler çoktan kapıldı mı? Yalnız başıma yaşlanıp ölmekten çok korkuyorum. Bir evim olsun istiyorum. Anne olmak istiyorum. Ama erkekler hep genç bayan istiyor. Ne dersiniz kızlar?
Yaş sınırı var mı? Çocuk kaç yasında oluyor ben kaç olmalıyım?Evlat edinmeseniz bile koruyucu aile olabilirsiniz. Devlet tüm masrafını karşılıyor. Mevsim gecislerinde kıyafet için ekstra para bile veriyor.
Bir kocayla ortak çocuk buyutmektense bence devletle ortak çocuk büyütmek çok daha mantıklı :)
İlerleyen yıllarda böyle bir planım olduğu için iyice araştırdım, her özel okulun böyle çocuklar için kontenjanı da varmış. Yani böyle bir işe girisirseniz harika bir çocuk yetiştirebilirsiniz,maddi olarak zorlanmadan
Bence bunlar 50 sene oncesinin kafası. Artik insanlar once okuyor yuksegini yapiyor kariyerinin pesinden gidiyor. Sira evlilige anca geliyor. Hele ki erkek icin. 30lar evlilige karar vermek icin gayet güzel yaslar. Hcbsy icin de gec degil cocuk dahil. Bakin zahide yetise herkesin gozune sokuyor mutluluğunu hakkıdir :)Teşekkürler arkadaşlar. Çok karamsarım bu konuda. Yaşımı duyan kaçıyor. İnsanlar bu yaşa kadar evlenmediyse mutlaka bir sorunu vardır diyor. İşin kötü yanı ben de bu yaşa kadar evlenemeyen erkekte bir sıkıntı vardır diyorum. Neden bu kadar karamsar oldum bilmiyorum.
Evlat edinmeseniz bile koruyucu aile olabilirsiniz. Devlet tüm masrafını karşılıyor. Mevsim gecislerinde kıyafet için ekstra para bile veriyor.
Bir kocayla ortak çocuk buyutmektense bence devletle ortak çocuk büyütmek çok daha mantıklı :)
İlerleyen yıllarda böyle bir planım olduğu için iyice araştırdım, her özel okulun böyle çocuklar için kontenjanı da varmış. Yani böyle bir işe girisirseniz harika bir çocuk yetiştirebilirsiniz,maddi olarak zorlanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?