Bir kere yaşıtım bir arkadaşım bir kızla görüşmeye başlamıştı. Kız kendinden tam 8 yaş küçüktü. Çok yaş farkı yok mu diye sorduğumda kadınlar çabuk yaşlanır böylesi daha iyi diye cevaplamıştı. Erkekler genç bayan tercih ediyor o kesingenç erkekler genç bayanları ister olgun erkeklerde olgun bayanları ister kanaatim böyle..ayrıca bunlar nasip meselesi..oluruna bırak derim
Ne bileyim. Bu yaştan sonra zormuş gibi geliyor. Etrafımda bekar kimse yok ki. Herkes evli çoluğuyla çocuğuyla uğraşıyor. Ben mesela şu an evimde yalnız başıma oturuyorum. Bir arkadaşıma gel buluşalım desem yok eşim var yok çocuğu şuraya götürmem gerekiyor. Çok haklılar ben kesinlikle bişi demiyorum onlara ama ben de yalnız kalıyorum böyle.
Çok mutlu oldum bu yorumları okuyunca. Eşiniz kaç yaşındaydı acaba. Bu yaş konusuna taktım sanırım.34 yaşımda evlendim 3,5 aylık evliyim severek evlendim bu yaşlarda biraz karamsar olabiliyorsun ama doğru insan karşına çıktığı zaman evlenirsin zaten sakın evlenmek için evlenme sevmeden olmaz diyenlerdenim.
Bu başlığı benim için şöyle değiştirmek lazım33 yaşındayım. Yaklaşık 1 bucuk yıl önce evliliğin eşiğinden döndüm. Kendimi yaşlanmış hissediyorum. Hem duygusal hem fiziksel. Kızlar sizce bu yaştan sonra güzel bir birliktelik, bir evlilik mümkün mü? Yoksa iyiler çoktan kapıldı mı? Yalnız başıma yaşlanıp ölmekten çok korkuyorum. Bir evim olsun istiyorum. Anne olmak istiyorum. Ama erkekler hep genç bayan istiyor. Ne dersiniz kızlar?
Esimle aramızda 3 yaş var.Eşiniz kaç yaşındaydı ve acaba yaşınız bebek için sorun oldu mu? Ben şahsen bunları öok kafama takıyorum
Çok mutlu oldum bu yorumları okuyunca. Eşiniz kaç yaşındaydı acaba. Bu yaş konusuna taktım sanırım.
Bir sürü kötü evlenmis olabilir, bir süru iyi kapilmamis olabilir ama erkeklerin kendinden genç bayanları tercih ettikleri bir gerçektir. Çoğu erkeğin yasi eşinden daha büyüktür. Kadının yaşının büyük oldugu evlilik nadir, aynı yaslar ise çok azdir.
Ama nasibinizde evlilik varsa illaki olur. Evlenmek için evlenmeyin. Uygun, dürüst, caliskan birini bulduğunuzda evlenin.
Sunum karamsarlık beni de kaplıyor zaman zaman yaş 30 , Bakan gören bilen asıl oldu ya seni alan yaşadı sen niye bekarsın ya deyip duruyor. Dediğin gibi erkekler 30 şu yaşlarda 20 ki yas kız arıyor. O doğru .ama biz de 20 olduk be kuzum .demek ki nasip diye birşey var. İyi hayırlı kıymet değer bilen bildiren biri olmadıkça yalnızız .evli olup bu dediklerime sahip olmayan eşi olanların vay haline, onlarda yalnız .Teşekkürler arkadaşlar. Çok karamsarım bu konuda. Yaşımı duyan kaçıyor. İnsanlar bu yaşa kadar evlenmediyse mutlaka bir sorunu vardır diyor. İşin kötü yanı ben de bu yaşa kadar evlenemeyen erkekte bir sıkıntı vardır diyorum. Neden bu kadar karamsar oldum bilmiyorum.
Bence bayan 20 erkek 30 olabilir ama erkek 45 bayan 18 yahut 25 tutmaz..bunu kasteti m..şayet erkek çok zengin se olabilir yada hususi başka şeyler de olabilirBir kere yaşıtım bir arkadaşım bir kızla görüşmeye başlamıştı. Kız kendinden tam 8 yaş küçüktü. Çok yaş farkı yok mu diye sorduğumda kadınlar çabuk yaşlanır böylesi daha iyi diye cevaplamıştı. Erkekler genç bayan tercih ediyor o kesinAnca bir prens harry bulucaz ki kendimize meghan şansı bize de gülsün
valla yasıt sayılırız ben parayı bulsam kocayı bosamayı düsünüyorum sen misss gibi hayatına diken arıyosun gez toz eglen be tatlım haa ben bunları yapmıyomuyum alasını yapıyorum ama essiz o yuzden aynı kafada degilsen 1 sn lik bile bi srounu varsa insanın evlenmemeli denklik cok önemki keske avrupa okullarındaki gibi evlenirken de denklik aransa saff gibi asık oldum deyip evlenmese insna33 yaşındayım. Yaklaşık 1 bucuk yıl önce evliliğin eşiğinden döndüm. Kendimi yaşlanmış hissediyorum. Hem duygusal hem fiziksel. Kızlar sizce bu yaştan sonra güzel bir birliktelik, bir evlilik mümkün mü? Yoksa iyiler çoktan kapıldı mı? Yalnız başıma yaşlanıp ölmekten çok korkuyorum. Bir evim olsun istiyorum. Anne olmak istiyorum. Ama erkekler hep genç bayan istiyor. Ne dersiniz kızlar?
Amaaaan evlenip napcan evlenince daha çabuk yaslanirsin merak etme33 yaşındayım. Yaklaşık 1 bucuk yıl önce evliliğin eşiğinden döndüm. Kendimi yaşlanmış hissediyorum. Hem duygusal hem fiziksel. Kızlar sizce bu yaştan sonra güzel bir birliktelik, bir evlilik mümkün mü? Yoksa iyiler çoktan kapıldı mı? Yalnız başıma yaşlanıp ölmekten çok korkuyorum. Bir evim olsun istiyorum. Anne olmak istiyorum. Ama erkekler hep genç bayan istiyor. Ne dersiniz kızlar?
Arkadasının ailesindeki kadınlar çökertme cinsinden galiba çok yanlış düşünüyor.Bir kere yaşıtım bir arkadaşım bir kızla görüşmeye başlamıştı. Kız kendinden tam 8 yaş küçüktü. Çok yaş farkı yok mu diye sorduğumda kadınlar çabuk yaşlanır böylesi daha iyi diye cevaplamıştı. Erkekler genç bayan tercih ediyor o kesinAnca bir prens harry bulucaz ki kendimize meghan şansı bize de gülsün
çok sevindim sana canım evlenmişsin hayırlı olsun bak bu moral oldu nasip işte herşey...
Diğer topiklerden hatırlıyorum çok mutlu ol canım inş...
bizede dua et...
Benim amca kızı nişan attı sonra da kimseyi istemediTeşekkürler arkadaşlar. Çok karamsarım bu konuda. Yaşımı duyan kaçıyor. İnsanlar bu yaşa kadar evlenmediyse mutlaka bir sorunu vardır diyor. İşin kötü yanı ben de bu yaşa kadar evlenemeyen erkekte bir sıkıntı vardır diyorum. Neden bu kadar karamsar oldum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?