33 yaşından sonra evlenememe korkusu?

genç erkekler genç bayanları ister olgun erkeklerde olgun bayanları ister kanaatim böyle..ayrıca bunlar nasip meselesi..oluruna bırak derim
Bir kere yaşıtım bir arkadaşım bir kızla görüşmeye başlamıştı. Kız kendinden tam 8 yaş küçüktü. Çok yaş farkı yok mu diye sorduğumda kadınlar çabuk yaşlanır böylesi daha iyi diye cevaplamıştı. Erkekler genç bayan tercih ediyor o kesin Anca bir prens harry bulucaz ki kendimize meghan şansı bize de gülsün

34 yaşımda evlendim 3,5 aylık evliyim severek evlendim bu yaşlarda biraz karamsar olabiliyorsun ama doğru insan karşına çıktığı zaman evlenirsin zaten sakın evlenmek için evlenme sevmeden olmaz diyenlerdenim.

Ayni durum.benim de basimda...bu yaslarda herkes evli esiyle cocugiyla vakit geciriyor...bekar olanlarinnda programlari oluyo her zaman gorusulmuyo...bi tanidigim bi hobi kulubune yazildi orada cevresi olfu 35 yasinda evlendi...nasipte varsa evlenirsin inan ki sadece nasip

34 yaşımda evlendim 3,5 aylık evliyim severek evlendim bu yaşlarda biraz karamsar olabiliyorsun ama doğru insan karşına çıktığı zaman evlenirsin zaten sakın evlenmek için evlenme sevmeden olmaz diyenlerdenim.
Çok mutlu oldum bu yorumları okuyunca. Eşiniz kaç yaşındaydı acaba. Bu yaş konusuna taktım sanırım.

Bu başlığı benim için şöyle değiştirmek lazım
:)
33 yaşından sora gebe kalamama korkusu :)))
Ya 33 te ne var allah aşkına
Asıl büyük kadınlar küçük erkek istiyor
Ruhumuz genç bizim .... merak etme :))

Eşiniz kaç yaşındaydı ve acaba yaşınız bebek için sorun oldu mu? Ben şahsen bunları öok kafama takıyorum
Esimle aramızda 3 yaş var.
Çocuk için yaş dışında bir sürü kriter var sadece yaş değil, rahim şekli, yumurtalık rezervi, karın zarı yapışıklığı olmaması, ailenizde kromozonel problem olmaması, evleneceğiniz esinizde sperm sorunu olmaması, hormonları, sperm hızı, sayısı, DNA hasarı olmaması, sperm kanalları önemli.
Erkeklerde de 38 yaşından sonra spermler bozulabiliyor.
Siz sadece kendi yaşınıza odaklanarak çocuk olmaz mi acaba diyemezsiniz, ben 20 yaşında azospermi olan (canlı spermi olmayan) ve yumurtası olmayan kişiler gördüm.
Erkeğin yaşı hormonları da çok önemli.
Ayrıca unutmayalım Rabbimiz istesin kuru yer yeşerir.

Bir sürü kötü evlenmis olabilir, bir süru iyi kapilmamis olabilir ama erkeklerin kendinden genç bayanları tercih ettikleri bir gerçektir. Çoğu erkeğin yasi eşinden daha büyüktür. Kadının yaşının büyük oldugu evlilik nadir, aynı yaslar ise çok azdir.
Ama nasibinizde evlilik varsa illaki olur. Evlenmek için evlenmeyin. Uygun, dürüst, caliskan birini bulduğunuzda evlenin.

Çok mutlu oldum bu yorumları okuyunca. Eşiniz kaç yaşındaydı acaba. Bu yaş konusuna taktım sanırım.

Eşim benden 2 yaş küçük 2 sene bi tanışma evresi arkadaşça sonra son 1 senedir de sevgililik oldu işte şimdi evliyiz hiç ümitsiz olmayın aşkın ne zaman geleceği belli olmuyor.

Bir insanda sans ve nasip olduktan sonra gerisi teferruattir.
Yakisikli guclu kibar erkeklerin kendinden buyuk kadinlarla evlenebiliyor tabi cok buyuk farklilik yok uc bes yd fark olabiliyor.

Teyzm 44 yaşında evlenmedgı için çok pişman herşey zamannda güzel ama olmayncada olmuyor. İyiler kapıldı diye bişey yok elma armut deil bu. İnşallah yakın zamanda iyi biri çıkar

Sunum karamsarlık beni de kaplıyor zaman zaman yaş 30 , Bakan gören bilen asıl oldu ya seni alan yaşadı sen niye bekarsın ya deyip duruyor. Dediğin gibi erkekler 30 şu yaşlarda 20 ki yas kız arıyor. O doğru .ama biz de 20 olduk be kuzum .demek ki nasip diye birşey var. İyi hayırlı kıymet değer bilen bildiren biri olmadıkça yalnızız .evli olup bu dediklerime sahip olmayan eşi olanların vay haline, onlarda yalnız .
Allah'a dua edip hayırlısını istemekteki Başka çare Yok

Bence bayan 20 erkek 30 olabilir ama erkek 45 bayan 18 yahut 25 tutmaz..bunu kasteti m..şayet erkek çok zengin se olabilir yada hususi başka şeyler de olabilir

valla yasıt sayılırız ben parayı bulsam kocayı bosamayı düsünüyorum sen misss gibi hayatına diken arıyosun gez toz eglen be tatlım haa ben bunları yapmıyomuyum alasını yapıyorum ama essiz o yuzden aynı kafada degilsen 1 sn lik bile bi srounu varsa insanın evlenmemeli denklik cok önemki keske avrupa okullarındaki gibi evlenirken de denklik aransa saff gibi asık oldum deyip evlenmese insna

Yahu çocuklu çocuklu ikinci baharını yaşayan bir sürü örnek var. Sen tabiri caizse çöpsüz üzümsün. Neden olmasın, tabi ki olur. Yaşın bir önemi Yok bence. Bakımlı ol, kendine güven, zamana bırak.

Amaaaan evlenip napcan evlenince daha çabuk yaslanirsin merak etme

Arkadasının ailesindeki kadınlar çökertme cinsinden galiba çok yanlış düşünüyor.
36 yaşındayım yaşımı duyan tekrar sorar inanmaz, şoka girerler. Fizik olarak türk standartlarından farklı ve asla fiziğim bozulmadı.
Kadın çöker düşüncesi çok yanlış.
Sanki kadın çökerde erkek sabit mi kalır, erkeklerin kalçaları turşuya dönüyor sarkıyor, gıdıkları uzuyor, saçları zaten tek tük kalıyor, şakaklara karlar yağıyor.
Allah nasip etsin prensi bile bulursunuz.
Ben 20 li yaşlarda iki ay süren bir evlilik yaşadım ailemin hemen yanına döndüm. Uzun uzun yıllar evlenmedim. Tam aman evlenmicem yurt dışına geziye cikiyordum pasaportumu çıkarıyordum. Eşim çıktı karşıma.
Bir kere evliliğimi sormadı, beni asla incitcek bir konuşma yapmayı bırakın dokunmaya kıyamaz.
Ölüm riski çok yüksek gebelik geçiriyorum. Sürekli doktorlardayız vs vs bana bişey olacak diye krizlere giriyor.
Maddi olarak bir dediğimi iki etmez.
Ailesine beni asla ezdirmez.
Hiç umutsuz düşüncelere kapılma, ben ummadığım şeyler yaşıyorum.
İnanın sizde yaşayacaksınız.
Rabbim nasip etsin yeter.
Yeter ki istemesini bilelim, Rabbimizi unutmayalım.

çok sevindim sana canım evlenmişsin hayırlı olsun bak bu moral oldu nasip işte herşey...
Diğer topiklerden hatırlıyorum çok mutlu ol canım inş...
bizede dua et...

Amin çok teşekkür ederim canım sağol
Dua ederim tabi sizlere.Rabbim hayırlı eş nasip etsin yuvalarınızı kurarsınız inşallah :)

Benim amca kızı nişan attı sonra da kimseyi istemedi
En sonunda 38 yaşında evlendi , bir buçuk yıl sonra bebeği oldu , Gayette güzel bir hayatı var , eşi öncesinde bir evlilik geçirmiş iki evladı var ama annelerinde kalıyorlar
Amca kızı evlenirken adamın neden boşanma yaşadığını baya araştırdı , uyumsuzlarnış , devam etmeye çalışmışlar ama olmamış
Her boşanan erkek de kötü değil
Amca kızı benden yıllar sonra ve yaşı çok daha büyükken evlendi ama benden önce evlat sahibi oldu benden önce evliliği oturdu ...
kısmet hep bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…