Anlıyorum ben bu duyguları koca sevgili olmadan yalnız eksik hissediyoruz sevgi acligi çekiyoruz değersiz ozguvensiz hissediyoruz.
Erkekler bunları hissediyor mu peki? Hayir.
Bence bu bizim doğamız diil yetiştirilme tarzimiz. Bu sekilde bizi ilk begenene atlariz kimmiş mutlu olabilecek miyiz, bakmadan, dusunmeden... Yeter ki biri olsun, yeter ki evet desin.
Ben de 30uma gireceğim ve 3 senedir yalnizim. Bazen hiç tanimadan aşık olasim hayaller kurasim geliyor ki burada konum da var en son bu hayalleri kurduğum insan yanlışlıkla evli cikti. Düşün adamın medeni durumunu bile ogrenmeden kendimi asik sandim. Öyle bir yalnızlık korkusu. Ama gerek yok.
Devir oyle bir devir ki kadınlar burunları sürte surte güçlü olmayi, birey olmayi, kendini sevmeyi ogreniyor. Belki sen de oyke bir dönemdesindir. Belki bu boşluk hissinin kaynagini araştırmalisin. Neden yalnizlik beni bu kadar korkutuyor vs vs.
İnan en buyuk cokusler en büyük cikislari getirir. Odagini kendine cevir biraz. Neden bu kadar cok evlenmek istiyorum. Su an evli olmayanlar da vardir bir hayir. Belki evlenen dogru seçim olmicak şu an. Belki kötü bir insani çekeceksin. Belki seni kısıtlayacak belki aldatarak. Bu sevgi açlığı ile böyle bir psikopata kapilabilir insan.
Bunu seni üzmek icin soylemiyorum inan cogumuz böyleyiz. Ben de ayni durumdayım. Ama kendimize gelmeli kendi kıymetimizi anlamaliyiz canim.