331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kısa dönem askerlik topiğinin mesaj yazısı 21.003 :)) bizim topiğin 20.040 maşşallah bize :))))

Kızlar günaydın şafak çanakkale ama canım çok sıkkın harici harddiski yaktım dün akşam bütün bilgilerimiz ondaydı resimlerimiz herşeyimiz ((
şuan tamirde nolur dua edin kurtulsun bilgiler yaaa ((

günaydınnn canımm

nası yaptın onu ya inş düzelirr çok üzüldümm en önemlişeyler

günaydınnn canımm

nası yaptın onu ya inş düzelirr çok üzüldümm en önemlişeyler

yaa oldu iştee çok sinirlerim bozuk başım ağrıyo resmen bütün her şey gitti yaaa kurtulmazsa yandım ben
bide yiyceğim fırça var tabi ((

günaydın ballar, idenim noldu kuzum yaa ayy inşallah bişey olmaz

zatn sen kendinemi üzülesin sana söliceklerinemii offf bi an düşününce umarımm olur canım yaa

bi bekle bakalım ne sonuç çıkıcak belkide olur :)
olmazsa şimdi söyleme ya tlfda sinir olur sende oda üzülür gelince söylersin artk az kaldı nasılsa..

ya kesin tutamıcam çenemi söylicem ben yaa ooofff çok canım acıyo aama sabaha kadar sancılandım kasıklarımdan karnıma vurdu sancılarım

günaydın kızlar

canım şimdi gördm msjını açıktı bilg öle kapatmamıştm :) gelemedin sen ?

sen yesıldın geldıgımde sonra kapandı senınkı bırden baktım kımse yok bende cıktım sonra bakarım dıye o ara esımın babası annesı caya geldı felan felan yanı 5 aylık yanlız aksamlarımdan bırını daha gecırdım

ya kesin tutamıcam çenemi söylicem ben yaa ooofff çok canım acıyo aama sabaha kadar sancılandım kasıklarımdan karnıma vurdu sancılarım

canım sıkılma şimdi, nişanlımız kuzenini aradım o bilgisayarcı, olayı anlattım harici harddiski yakmış dedim, pcnin içindeki bilgiler gidermi dedim yok gitmez dedi, iyi bi yere götürsün, kurtarıcı programlar var kurtatırlar dedi, ama uzun sürer dedi bebeğim, olmazsa ben yaparım dedi ama uzaksın bebeğim bilmiyorumkismile

Canım çoookkk saol yaaa wala her yere götürcem dün gecenin bi yarısı bi bilgisayarcı buldum verdim bu gün öğleden sonra gel dedi öğreniriz dedi içindeki disk yanmadıysa kurtarırız dedi bilmiyorum yaaa üzüntüm zaten bana yetiyo bide daha yiyceğim fırça var iki parça emaneti vardı sahip çıkamadım yuh bana yaaa

günaydın kızlaaarr
geçmiş olsun idenim bişey olmazda düzelir inşallaahh
ilarzucum gelinliklerde güzelmiş hayatım :))

ilarzucum çok saol canım walla olmadı bi kargo yapar gönderirim her yere yeterki kurtulsun yaa ((

günaydın şekerrr şafak niye 23 .. seninki niye öyle canım

cano benimkinin +5 izin günü var yaaa(((((((

melita çok hoşlar kızda 500 ün üzerinde model varmış yükleyecek devamlı

ara ara bakın evlenecekler:)))

iden söyleme bebeğim olmazsa tamir söylersin sıkma canını da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…