aklıma birde şu geldi ama imkansız ya otobüs akşam ankarada olacak hava karanlık bende evin koridorlarına sıra sıra mumlar dizeyim dedim kapıdan içeri girince mum ışığı falan hatta o mumlar taaa y.o ya kadar gitsin romantik olsun diye şeyettim,ama ben şimdi mumları yakıp terminale gidersem alimallah ev yanar kaydirigubbakcemile3
aslında güvendiğin komşun yakın ark falan olucak bi çağrı atıcaksın biz geliorz yak mumlarıı oda yakıcakk olumunekankayizsmile
şafak kaççççççççç hatunlar . başka yok herkes derdıne yansın
gamısım bak alınma lafım sana degıl
adama şok mu yapcam kuzum . düşün askerden bı dunya kazmanın arasından cıkıyo yanına gelıyo. sen mumm yakmısın adam bıranda kultur sokuna gırcek sonra bı de resetlemeyle ugras. sen en ıyısı adam eve gelsın banyonu hazırla kuvetın varsa. sıcak bu dus hazırla mumunu felan orda yak gırrer gırmez valla ıstedıgın romantık tepkıyı vermez sende uzulursun sonra mazallah
ayy eveeeeet tutttummm bu fikriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teşekkürler kaydirigubbakcemile2
bişi diil tatlımm hadi kolay gelsinnn Şeniz
ay zaten geçen bana telefonda komutanım dedi yaaaa :1shok:,bide telefonda konuşurken arkadaşı geldi allahım ona nasıl konuşma şok oldum hiç öyle değildi.nolmuş laa diyodu arkadaşına töbeeee çok şaşırdımm akannehir
kaydirigubbakcemile5 . hadi kızlar ben yine kaçtım görüşmek üzere tekrar sizi seviyorum opuyorumnanaktan
haha iki saat gelmedim kız arkamdan neler demiş
damlam benim ağzına sağlıklta üzme kendini kız
bir lafa bakın lafmı dye bide söyleyene bakın adammı die :)))
buda benim dediğim laf deil bilmeyen biri bunuda üstüme atar uyarı fln gerek yok
kızlar men geldim evdeyimyaa 333.e baktımda hala anlamamakta ısrarlılar Allahım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?