331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoş geldiiiinnnnn . ayyy evet hala devam ediyorlar heleki içlerinden birisi var ki hırs devam ediyor.kendi başlıklarındada konuları bu oldu artık kaydirigubbakcemile3

gül gül sen son gülen ii güler derler görücem sizi ben
o zaman bn gülücem size hemde kahkalar atıcam

şekerlerim az kaldııııııııııııı şafaaaaaaaaaaaaaaaak 16 olacak 6 saat sonraaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

Allah kimseyi ağlatmasınnnnnnnnnnnnn hep gülelim inşalllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :Saruboceq:

canım arkadaşım kötü içerik butonuna tıkla, arkadaş neye gülücekse, bizim şafak bitiyoooooooooo 16 olucak, evet biz teskereyi aldığımızda bizim için sevinip gülersiniz çok sağol canım

canım arkadaşım kötü içerik butonuna tıkla, arkadaş neye gülücekse, bizim şafak bitiyoooooooooo 16 olucak, evet biz teskereyi aldığımızda bizim için sevinip gülersiniz çok sağol canım

DAMLA,yakışmadı sana..

turkbayragiŞAFAKturkbayragi

biten: 363

kalan: 92

çok şükür:Saruboceq:

DAMLA,yakışmadı sana..

turkbayragiŞAFAKturkbayragi

biten: 363

kalan: 92

çok şükür:Saruboceq:

ama arkadaşım ilk yazdıklarıma bakarsan, gayet objektif bakarak yazdım ben ama artık bizimde bi sınırımız var yani, bizim topiğe gelip yazıyo, kayıtsızmı kalalım yani yazmasın o zaman bizim buraya ne diye yazıyo, sonrada size mi sorucam diyo, o zaman bu yazılanlarıda haketmiyomu şimdi arkadaşım yaa lütfen hepimizin ortak noktası askerlerimiz, yazık bizlere valla böyle bi tartışmaya karıştığımız için

neden kimse yokkkkkk klava:klava:

ben geldiiimmm :))
bune yaa tartışma hala dewam mı ediyo kaydirigubbakcemile3
ne bitmez hırsmış kızdaki yahuu :))

hoşbulduk tatlım napıyosun bakıyım nereye kaçtın bugün :))

hoşbulduk tatlım napıyosun bakıyım nereye kaçtın bugün :))

düğünü salonuna bakmaya gittik bebeğim, kır düğünü olmıcak ama pendikte yeni bi yer bulduk hem yakın hemde büyüktü beğendim, orası tutalacak opuyorumnanaktan

düğünü salonuna bakmaya gittik bebeğim, kır düğünü olmıcak ama pendikte yeni bi yer bulduk hem yakın hemde büyüktü beğendim, orası tutalacak opuyorumnanaktan

aaa nie kır düğününden wazgeçtin cnm güzeldi orası hatta beni bile heweslendirmiştin bende bakmaya başlamıştım fln:)) tabi burayıda beyendiysen sorun yook kuşum önemli olan senin içine sinmesi sonuçta opuyorumnanaktan

canım uzak bize ya, otobüs falan tutulacaktı bir sürü tantana gelemem öle şeye valla, burası hem yakın hemde beğendim valla içime sindi yani bakalım :1hug:

canım uzak bize ya, otobüs falan tutulacaktı bir sürü tantana gelemem öle şeye valla, burası hem yakın hemde beğendim valla içime sindi yani bakalım :1hug:

iyi canım yaa sevindim bu olayı halletmenee
hem doğru söylüyosunn otobüs fln tutulmasıda birsürü masraf verilen paraya yazık.
düğün salonu ne kadar istiyo pekii??

iyi canım yaa sevindim bu olayı halletmenee
hem doğru söylüyosunn otobüs fln tutulmasıda birsürü masraf verilen paraya yazık.
düğün salonu ne kadar istiyo pekii??

2.900 dediler ama 2.500 halledicekler, o düğün salonuda tanıdıkmışta :roflol:
kınayıda orda yaparsak, kınaya 800 istiyolar müzisyen ve kamera çekimi var sadece, ama kamera olmazsa 650 dediler canım

2.900 dediler ama 2.500 halledicekler, o düğün salonuda tanıdıkmışta :roflol:
kınayıda orda yaparsak, kınaya 800 istiyolar müzisyen ve kamera çekimi var sadece, ama kamera olmazsa 650 dediler canım

hehehe ne güzel heryerden tanıdık çıkıyoo :))
ooyy ooyy herşeey pahalı yaa bu dewirde herşey paraa bakalımbiz nasıl ewlences merak ediyorum:))
benim daha hiç bişeyim yok doğru düzgün bi birikimim bile yok bu devirde evlilik zor iş valla hayatım yaa allah kolaylık versin sizeee
:1hug:

amin canım valla gerçekten çok zor ve stresli ya sizin düğün ne zamandı canom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…