331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
damlacımvalla ben ıkısını de begenmedım ama ılla ıkısınden bırıyse 1 daha makulk gorunuyo. 1 eteklerı cok harekentlı daha az hareken daha cok ayrıntı olması daha guzel olur bence . 2 resımdekınınde ustlerı guzel eteklerı hıc tarzım degıl baska secenek varsa onlara bakalım

ya yok işte bulamıyorum yani beğenmiyorum beğenemiyorum kafam çok karıştı yaa

hata edıyosun gelınlık katalogtan begenılmez. burdan bgendıgın bı gelınlık ustunde cok kotu durabılır. aksıne yakısmaz dedıgın gıyınce buyulenmıs gıbı olurun . evden cık bugun kara vercem de
gelınlıkcılerde gıt mutlaka bırı gonlunu alacaktır

güze katılıyorum bende damlacım..
üzerinde deneyip görmelisin düşündüğün gibi olmuyor daha öncede sölemiştim ben boyundan bağlamalı istiyordum ama gittim askılı gelinlik aidım o yakıştı çünkü..
üzerinde deneyip görmelisin..

kızlar ne kadar güzel 2 haftanız kaldı vuslata ya biz gamişlen 335. dönemleride görces off off :gitme:

nolsun canım aynı sıkıcı haftasonu eşim gelemedi bu hafta bugün nöbetçi film izliyodum bende tüm gün hala film izliyorum benneyaptımki sen napıyın minnak danacımaklinialirimsmile

delüüü :roflol: bende boş bış oturdum canım napem yaw yazılı okumam lazım yanaşmamak için sapma sapan şeyler yaptım cidden :umursamaz: :kedi: halbüki başlasam bitmşti kaydirigubbakcemile
eşin haftaya falan gelebilcekmi yawrım?

inşallah canım 2 hafta üstüste gelcek :teytey: temmuzda da 1 hafta izne ayrılcaz 1 hafta doyucam canımaopuyorumnanaktan siz izin kullanacakmısınız

inşallah canım 2 hafta üstüste gelcek :teytey: temmuzda da 1 hafta izne ayrılcaz 1 hafta doyucam canımaopuyorumnanaktan siz izin kullanacakmısınız

çok sewindüm bebeem benim opuyorumnanaktan
yaz tatili başlasın ben gitcem yanına o sırada kullancak iznini işte Şeniz inş. ayarlarız artıkın gamyoncuiremsu

çok sewindüm bebeem benim opuyorumnanaktan
yaz tatili başlasın ben gitcem yanına o sırada kullancak iznini işte Şeniz inş. ayarlarız artıkın gamyoncuiremsu

harikaaa canım hazır gitmişken beyaz eyşalarınıza falanda bakın bari :1hug:

harikaaa canım hazır gitmişken beyaz eyşalarınıza falanda bakın bari :1hug:

gülüm baksak bile hangi sehirde yaşıcamız belli değil henüz biliyon anlatmıştım daha önce o yüzden bakmayız sanırım bilmiyorumkismile belki fikir edinmek için bakılabilir ama yine de bakalım artık opuyorumnanaktan

sende haklısın canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…