kızlar ne kadar güzel 2 haftanız kaldı vuslata ya biz gamişlen 335. dönemleride görces off off :gitme:
canım yükledim yorum yapın lütfen
kızlar ne kadar güzel 2 haftanız kaldı vuslata ya biz gamişlen 335. dönemleride görces off off :gitme:
gamiş danası nbr kaydirigubbakcemile3
nolsun canım aynı sıkıcı haftasonu eşim gelemedi bu hafta bugün nöbetçi film izliyodum bende tüm gün hala film izliyorum benneyaptımki sen napıyın minnak danacımaklinialirimsmile
üzülme canım..geçiyor Allahın izniyle...
Başlamak bitirmenin yarısıymış...:1hug:
delüüü :roflol: bende boş bış oturdum canım napem yaw yazılı okumam lazım yanaşmamak için sapma sapan şeyler yaptım cidden :umursamaz: :kedi: halbüki başlasam bitmşti kaydirigubbakcemile
eşin haftaya falan gelebilcekmi yawrım?
inşallah canım 2 hafta üstüste gelcek :teytey: temmuzda da 1 hafta izne ayrılcaz 1 hafta doyucam canımaopuyorumnanaktan siz izin kullanacakmısınız
çok sewindüm bebeem benim opuyorumnanaktan
yaz tatili başlasın ben gitcem yanına o sırada kullancak iznini işte Şeniz inş. ayarlarız artıkın gamyoncuiremsu
harikaaa canım hazır gitmişken beyaz eyşalarınıza falanda bakın bari :1hug:
gülüm baksak bile hangi sehirde yaşıcamız belli değil henüz biliyon anlatmıştım daha önce o yüzden bakmayız sanırım bilmiyorumkismile belki fikir edinmek için bakılabilir ama yine de bakalım artık opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?