331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aayy walla gene gitmiş ideenn
ilarzuum yaa bi el attaa geri gelsiinn şu kıızz
:bbo:

canım işte ben bu elbiseye göre nasıl makyaj yaptırıcam veya yapıcam, elbise mavi tonunda gözlerim yeşil laelaelaelaelae ama sen bana bi ayar çekiceksin söz verdin balımmm he heyttt kaydirigubbakcemile5:lepi:

kız gelin makyajıydı kına makyajı da mı oldu biberiyeeemmmm:)))))))

kızlar gene iden kaybolmuş, sayfalarda yazıları silinmiş :1shok:

akannehirakannehirakannehir

aayy walla gene gitmiş ideenn
ilarzuum yaa bi el attaa geri gelsiinn şu kıızz
:bbo:

karıştırmayın oraları çiçekler

o iş oldu

idenin banı kalkmış

daha fazla yazmayın bu konu hakkında bideneler dallanmasın budaklanmasın lütfen

KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??

331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 – 16 / 17 Mayis 2010)

ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLıK YERı
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ 10'larda :sm_cool:
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun 10'larda :sm_cool:
begy84-----------------------------------------------------------Artvin 10'larda :sm_cool:
bet_------------------------------------------------------------ şırnak 10'larda :sm_cool:
buketuzun----------------------------------------------------Antalya 10'larda :sm_cool:
buket87--------------------------------------------------------Izmir 10'larda :sm_cool:
crncrn---------------------------------------------------------Batman 10'larda :sm_cool:
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar 10'larda :sm_cool:
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit 10'larda :sm_cool:
denise85-----------------------------------------------------Elazığ 10'larda :sm_cool:
elvin06--------------------------------------------------------Mugla 10'larda :sm_cool:
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 10'larda :sm_cool:
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy 10'larda :sm_cool:
ılarzu---------------------------------------------------------Karaman 10'larda :sm_cool:
Kardelen35-------------------------------------------------ıstanbul/Kucukyali 10'larda :sm_cool:
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla 10'larda :sm_cool:
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken 10'larda :sm_cool:
Melita--------------------------------------------------------- ızmir/Bergama 10'larda :sm_cool:
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan 10'larda :sm_cool:
Sarıpapatya03--------------------------------------------ıstanbul 10'larda :sm_cool:
Tuce------------------------------------------------------- ıstanbul 10'larda :sm_cool:
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan 10'larda :sm_cool:
Quixotic----------------------------------------------------Manisa 10'larda :sm_cool:
27.01--------------------------------------------------------Corlu 10'larda :sm_cool:

331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )

Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

hoşgeldin kuşumm
seni böleee görmek ne güzeelll :))

hoşbulduk muck muck

güzüm listede senide 10 larda yaptım gelişimin şerefine ama şafağın kaç bilmiyorum :) 22-20 arası die tahmin ediyorum doğrumudur =))

hoşbulduk muck muck

güzüm listede senide 10 larda yaptım gelişimin şerefine ama şafağın kaç bilmiyorum :) 22-20 arası die tahmin ediyorum doğrumudur =))

valla canım bosver ole kalsın napalım. benım tam bellı degıl zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…