331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok gülo koymuyor gerçekten

amaann oda geçer diyorum durmuorum üzerinde

sen de durma balparesi boşver

heem

hangi geceye zincir vurmuşlar ki güneş doğmamış
:roflol::roflol:

merhaba kızlar opuyorumnanaktan .nasılsınızzz??ya banlandığım için giremiyordum niye banlandıysam artık onuda bilmiyorum hayret birşey ya :umursamaz: !! idenim sende banlanmışsın galiba geldin mi ?? ama hiçbirşey umrumda değillllllll çünkü şafaaaaaaaaaaaak 12 . zemuszemus

5 gün ban yedim yaaaaaaaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni bugün saat 21:00 da banım kaldırıldı anca

hoşgeldn canm eski güzel günlerimize dönelim artkk hem şafak daha azz günlerde daha güzel olurrr:)))

hoşbuşduk guzcüm..ay şükür gelebildim bi burası vardı kafayı dağıttığım kaç gündür burdan da mahrumdum yaaa :sinifsinif: .

bosver canım. oluyo bole seyler artık tartısmalara gırme kotu ıcerık tıkla gec cenenı yormana degmez
alıstık ya burda bırbırımıze ayrılamaıyoruz valla. sıtede kımse olmayınca kendımı yanlız hıssedıyom bende

hoşgeldn canm eski güzel günlerimize dönelim artkk hem şafak daha azz günlerde daha güzel olurrr:)))

hoşbulduk canım yaaa Şeniz . aynen yaa..heyecan başladı valla hemde çooooookkkkk.çoook mutluyum yaa hihoyyyt Allah ım bugünleride gördükkkkkkkkkk.darısı 17 mayısa inşalllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

ayy aynen ya neleri denedim buraya girmek için yeniden üyelik alayım dedim,modemi resetledim bilmem ne yaptım olmadı yaaa yine de giremedim nasıl birşeyse :)) alışkanlık yaptı vallahi yaa bugün akşam saate baktım tamm 21:00 da girdim ve geldim nihayet..kaydirigubbakcemile2

ben yatıyorum kızlar opuyorum .artık yarın gorusuruz.

kızlar bende kaçtım iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiii yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan

kimselerrr yokk kızlarrr şafak iyice ama iyice azaldııı.burayada doğru dürüst girip yazamadım kaç gündür ama bulduğum her fırsatta ne olup bittiğine bakmaya çalıştım.keyifler yerindedir umarımm.11 kaldıı başka da yokkk

hooooyyytt ben geldim ben açarrrımm
Şafağımda son iki rakammmm
Şafak oooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
başka yooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:))))
herkeze günaydınlarrrr

geldim kıı gelmemmi
hemde ne maceralarla =))))
modları seviyoruz ailecek demi kızlar kaydirigubbakcemile3

ne atlet ne don şafak sadece OOoooooOOOnnnnnnkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…