331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
harika canım süperrr bu fücut sanamı ait :CüvCüv: bindallı giymicen mi

evet canım o vücut benim :roflol: birazcık zayıfım emme delikafadulden beğenerek aldım herkes çok beğendi, idenim bunun kırmızısıda vardı, ama bindallı giyeceğim için herkes farklı renk olsun dedi bindallıyı kırmızı alıcam onu daha almadım :roflol:

kırmızı alma buda tenine yakışmış bindallaı kırmızı olcagı için bu süper

kırmızı alma buda tenine yakışmış bindallaı kırmızı olcagı için bu süper

bunu aldım zaten kız, biraz tennim açık renk aşkum gelsin solaryuma gidicem 2-3 kere birazcık 1-2 ton koyulaşayım demi :roflol:

damla gercekten harıka bısı bulmussun zaten kendınde massalah pek guzelsın ne gıysen yakısır. bak gelınlıgınıde kabarık alma vucudun guzel sole usne oturan bısıler sec yakısır valla

begg kusum napan. ozledınmı benı bayadır gorusemıyoz :roflol:

ıden sende hosgeldın. kız konustunmu moderatorlerle belkı affederler bı yazı felan yazaydın

canım bilmiyom valla bi tane model buldum ama bu pcde yok evde, kabarıkda değil düzde değil, prenses gibi olmak istiyom, kınada zaten bunu giyicem ya bu tarz almıyım gelinliği :sm_cool:

güzcüm kuşumm özledmm senii olumunekankayizsmile sende beni özlednmiii :icecream:

yeme tatlım helvayı hızını alamassan pek iyi olmaz kız canım istedi şöyle sıcak sıcak irmik helvası ama bana 1 yıl yasak :sinifsinif:

bişi olmaz yawrum ye götür delikafadulden

canım bilmiyom valla bi tane model buldum ama bu pcde yok evde, kabarıkda değil düzde değil, prenses gibi olmak istiyom, kınada zaten bunu giyicem ya bu tarz almıyım gelinliği :sm_cool:

hersey gonlunce olsun. hayatının en guzel gunu olcak ıstedıgın ne varsa yap tatlım

güzcüm kuşumm özledmm senii olumunekankayizsmile sende beni özlednmiii :icecream:

özlememmı hasretten o topıkten bu topıke atıyom kafamı . yerım ben senı Şeniz

yazı yazmadım ama seviyorum kendilerini =)) kaydirigubbakcemile3

onlarda senı sevıyomu acaba bı sorsaydın . sırnaşık şey

damlam çok güzelsin balım yaaaa

ben de böle zayıf olabilecek miyim düğünüme kadar çok harika durmuş sevgfilim yaaaa

benim yengeme diktirdiğim pembe elbise modeline benziyor katlanışı falan

çok güzel olmuşsun kabak çekirdeğim

harika bi gelin olacan eminimmm meleğim

iden gız noldu bi anlatın hele şu durumu bana özelden

canım işte ben bu elbiseye göre nasıl makyaj yaptırıcam veya yapıcam, elbise mavi tonunda gözlerim yeşil laelaelaelaelae ama sen bana bi ayar çekiceksin söz verdin balımmm he heyttt kaydirigubbakcemile5:lepi:

kızlar gene iden kaybolmuş, sayfalarda yazıları silinmiş :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…