331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevigilm yanımda olmadığından heyecanımı bile yaşayamıorm.. o gelsin elimi bi tutsun ozmn anlıcam benn :asigim: :1hug:

günaydın kuzucuklarr bende geldiimm :))
muhabbeti baya koyulaştırmışsınız maşallaah
negüzel herkes çatır çatır ewleniyoo bi ben kaldım
kaydirigubbakcemile3

günaydın cnmm
darısı seninde başına ama herşey kısmett ve hayırlısı :)
yaş kaç cnm senin merk ettm çalışıomusn ?

KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??

331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 – 16 / 17 Mayis 2010)

ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLıK YERı
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ 10'larda :sm_cool:
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun 10'larda :sm_cool:
begy84-----------------------------------------------------------Artvin Son 9 :sm_cool:
bet_------------------------------------------------------------ şırnak 10'larda :sm_cool:
buketuzun----------------------------------------------------Antalya 10'larda :sm_cool:
buket87--------------------------------------------------------Izmir 10'larda :sm_cool:
crncrn---------------------------------------------------------Batman 10'larda :sm_cool:
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar 10'larda :sm_cool:
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit 10'larda :sm_cool:
denise85-----------------------------------------------------Elazığ 10'larda :sm_cool:
elvin06--------------------------------------------------------Mugla 10'larda :sm_cool:
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 10'larda :sm_cool:
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy Son 9 :sm_cool:
ılarzu---------------------------------------------------------Karaman 10'larda :sm_cool:
Kardelen35-------------------------------------------------ıstanbul/Kucukyali 10'larda :sm_cool:
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla 10'larda :sm_cool:
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken 10'larda :sm_cool:
Melita--------------------------------------------------------- ızmir/Bergama 10'larda :sm_cool:
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan 10'larda :sm_cool:
Sarıpapatya03--------------------------------------------ıstanbul 10'larda :sm_cool:
Tuce------------------------------------------------------- ıstanbul 10'larda :sm_cool:
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan 10'larda :sm_cool:
Quixotic----------------------------------------------------Manisa Son 9 :sm_cool:
27.01--------------------------------------------------------Corlu 10'larda :sm_cool:

331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )

Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

yarında liste istiyoruzzz
zaten artık geri sayıcan heralde hergün :))

gunaydın kızlar

begg benı sasırttın anacım ne ısın var bu saatte burda. uyku tutmuyo herhal dolanıyon evin içinde :roflol:

gunaydın kızlar

begg benı sasırttın anacım ne ısın var bu saatte burda. uyku tutmuyo herhal dolanıyon evin içinde :roflol:

günaydın zilloşş ..

hee anladın sen onuu uykular haram banaa :roflol: nasılm ama erkendenn sabah bnmki arıo 6 da ben ayaktayım yürüyüşe gittim enerji fazlası nası atıcam delikafadulden ne o senindemi nöbetin vardı dioo kaydirigubbakcemile3 :roflol:

herşey gönlüne göre olsun cnm yaşında gençç ben daha ünvdeydm 22 de geziniodmm ama yine seviglimlee.. olumunekankayizsmile

bizde geziyoruz işte bakalım :))
gerçi sende 7 sene gibi uzun bi süre beklemişsin sabırlıymışsın walla kuşum :))

bizde geziyoruz işte bakalım :))
gerçi sende 7 sene gibi uzun bi süre beklemişsin sabırlıymışsın walla kuşum :))

öyle tatlım bişileri sıraya koyunca şimdi evliliğe sıra geldi işte son aşamamaz askerlkti şükürler olsun oda bitioo :lepi: :Saruboceq: sabreden muradına erioo kaydirigubbakcemile3

öhö öhö öhöööö
okadar böyükmüsün len sen

günaydın hoşgeldin güz

hasbulduk iden. bu begg yaşını kucultuyo bana kalırsa

günaydınlar . kız nolcak bole bole bılmıyom. nyse aaz kaldı surda rakamlara dustun artık acık daha sabır. ama havaalanında tut kendını emi.
kız bu arada sen 26 bıtıyo anacım bosuna yasını kucultme yemezler sırnaşık şey
yirim bak senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…