331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooo hale jale tüm mahalle burdasınızz

kızlar bugün benim şafak 16 yani bursa yani memleketim

bugün sofralar benden

fegat önce size bişey anlatmam gerek

ali üniversiteyi benden 2 sene geç bitirdi canlarım. ben de ondan 2 sene önce işe başladım.

anneler gününde de genelde hediye aldırmadım parası yok diye

ama ben onun annesine aldım her anneler gününde

şimdi bu annelergününde

anneme şakasına dedim

ben saaa hediye almıcam kaynanama alacam dedim bu sene

o da dedi ki

ali bana ne zaman hediye aldı ki zaten dedi sen al ona dedi

ben bir bozuldum bir üzüldüm

söledim böle böle anne dedim çok üzüldüm dedim aliye ben aldırmıyordum dedim

o da yok canım mühim değil zaten falan dedi ama içime oturdu yani

aliye de dün gece hediye muhabbetini açtım

hiç benim anneme ne alacaz muhabbetine girmeden kendi annesi için plan program yapıyor işte 2 tane şey al diyor birini benim için birini kendin için diyor ayrı ayrı olsun diyor. ben ekonomik olsun falan dedim tek şey alalım dedim yok öyle olmasınmış da eve çiçek yollayaymışım da üzerine bi de...

benim annemden heç bişey demiyor. çok üzüldüm annem o lafı bana söyleyince aklıma önceden konuştuğumuz bu cümleler geldi.

sonra bu sabah aradı ali

dedim ki ali annemi pazar günü sabah kahvaltıya çıkaracam. senin için de anneme çiçek yaptıracam kahvaltı yaptığımız yere dedim gelecek. üzerinde senin adına not olcak.

sen de pazar günü ara annemi ve bundan sonraki annel günlerimiz daha güzel olacak falan de dedim.

onu dememe ne gerek var bence yanlış bundan sonrakileri yaşayarak görsün falan dedi.

dedim hayır o kelimeyi edeceksin dedim. neden ki dedi.

öyle istiyorum çünkü dedim.

tamam dedi.

ama o asıl aklımdan geçenleri söyleyemedim ya ona yanıyorum . uykum var demeseydi diyecektim.

sonra derim

siz ne diyorsunuz peki bu konuda?

işte hep bizim bu inceliğimizden kaynaklanıo ilarzucum
hep onları düşünüyoruz yaranamıyoruz.
düşünmiceksin kendinden başkasını görcekler ozaman
bide kendi annesine ikitane aldırıyo senin annene ne alcağını sormuyo bile
şey diyebilirdi benim anneme sen kendi adına ver senin annede benim adıma al ver

burdayım tatlım Şeniz:1hug: çok yogun bir gün bugün ilköğretimler tatil millet solugu hastanede alıyo

günaydın kızlarrr

hosgeldın canım

mysoul nerde hakkatten ceren yok nerde bilmiyom:sm_confused:

valla bılmıyom ben eskı gunlerımız ozluyoruz. ne guzel takılırdık . aglarım ama

ilazrzu canım sakın bu konuda lattan alma bence. sen onun annesı ıcın plan program yaparken ayrı ayrı ıkı hedıye ısterken senden senın annene bır sozu cokmu goruyo bence bunu ona uygun bı dılle anlatmalısın. ben ole yapıyorum. o aıleme nası davranırsa onunkılre ole davranıyorum. esımde bılırkı aıleme yanlıs yaparsa bende onun aılesıne fazlasını yaparım . hıc yuz vermem o kunuda yanı.. lmaz:

Canlar ilk konu şöle başladı

anneler günü geliyor falan dedim bilmem ne derken

ayyy arzu onu ressmen unutmuştum dedi.

ben de anneme epilasyon aleti alacağım dedim. pahalı şey alma falan dedi.

dedim barışla ortak aalacağız. dedi ben nasıl ortak olacağım abes kaçmaz mı falan dedi.

ama buralarda hiç iki tane hadiye al falan demiyor. bana kendi annem için....

sonra onun annesine geçti mevzu dedi çiçek yolla eve içine şunları bunları koydur falan...

ayy sana gönderirken 2 hafta düüşündüm organize ettim falan. sen anneme çiçeği benim istediğim gibi yaptır ablama sölerim hesabına yatırır.

sen hediyeyi iki tane al kredi kartından çektir ben geliyorum zaten öderim ikisini de diyor..

ama hala benim anneme bi mok yok aklında denyonun....

ve hiç hediye almadı daha. sadece 1 kere çiçek aldı eve gelirken. 1 de nişan zamanı bana bi bohça gibi bişey yapmış kendince anneme bi bluz almış görsen asla giymezsin yani köylü işi kadiye desenli bişey büyük de geldi zaten....

neyse..

hiç aklıma gelmiyor ama annem için neden plan yapmıyorsun falan demek. kendi annesine hediyesine (seni seviyoruz oğlun ve kızın) yazana kadar düşündü beyimiz

benim anneme hiç bişey düşünmedi.

ay çok sinirlendim yaaa

Onun annesi bana hep hediye alır her gittiğimde mutlaka bi çorap bi iç çamaşırı bi takı....

ben ondan onun annesini düşünüyorum alıyorum.

benim annem aliye hiç almaz öyle bişeyler

acaba ali de tüm bunlara karşılık bu konuyu da bana koz olarak kullanır mı?

tatlım ne olursa olsun sen gelın kızssın tabı alcaklar sana. bızım orf adetımı bole degılmı zaten evlenene kadar erkek tarfı kız tarafına yada kıza hedıyeler alır. hanı kopruyu gecene kadar aklinialirimsmile
lakın anneler gununde bence ona sor benım anneme ne yapacagız dıey ne cevap verırse onun annesınede aynı seyı yap . sana suc bulamaz. cunku senın annen onunkınden daha degersız degıl. senın annene layık buldugu kendı annesıne yapılınca sana laf soyleyemez.

ya canım benim annemde almaz hiç bişey kaynanamda almaz ama onun annesi alsaydı benimki almasaydı açık açık sölerdi benim dana =))
öyle alengirli işlere girmez hiç
erkeklerin geneli böyle açık söler
seninkininde öyle bişey düşünerek yaptığını sanmıyorum
boşluk bi anına gelmiştir
hem çok takma böyle şeyleri ya alırsa alır almazsa almaz
benimki bana bile hediye almıo sevmediğindenmi ayol yok öyle bişey:)))

kesinlikle canım
içimde kaldı söyleyeceğim bunları ona unutmazsam

sinirlenince ne söyleyeceğimi unutuyorum da

2 tane hediye olayını sölicem çiçek olayını not olayını sölicem
benim anneme epilasyon aleti alacam dediğinde çok pahalı alma dediğini fakat kendi annesine gelince ucuza kaçma güzel bişey al parasını veririm dediğini sölicem

gücüme gitti işte iden

isteyince ne kadar ince olabildiğini gördüm kendi annesine planlar yaparken

tatlım arzucum bence anneni hep koru aslında senin hatan en başta olmuş alma paran yok demekle olmuş canm ozmn bile parasıda olmasa ufacık bşide olsa bi çorapta olsa raya anneni sıkışrırıcaktın sen nası düşünüosun onun annesini parası olsun olmasın anneni iknce plana sen en başta atmışsn ama seninde kötü niyetin yokmuşş anlıorm cnm amam erkekler ondan anlamazz.. bundan sonra dikkat et tatlımm... ben hiç öle yapmadm en baştan beri hep annemi sıkıştrdm şimdi nası düşünüoo benm verdiğim önemi en baştan belli ettim çünküü.. ki bizde en başta öğrenciydkk para mara yokttu yani..

ılarzu canım bu ısı hallederken fevrı ve sınırlı davranırsan senın aılen benım aılem polımıgıne gırersın sakın bu hatay dusme . sonra her durumda senın bole yapıyo benımkı bole yapıyo ayrımının ortasında bulurusn kendını. burda nısanlına benımsetmen gereken artık bir aıle olacagınız , ıkı tarafa esıt davranmassan dıger tafı ıncıtebılecegınız ve tabı kı herkesın kendı aılesını daha cok sveecegını ama bunu yaparken mınumum sevıyede bellı etmenız gerektıgı olmalı . sen bence kırılmıs alınmıs ve tesellıye ıhtıyacı varmıs ve ozur bekler modunda gır olaya . ole hımm gel bakem bura sen ne dmek ısıon yapma emı. bak bu ıslerde çok iyiyimdir sen benı dınle. ne sısı yakarım ne kebabı cokacimcoook

ya ilrzucum sen bilirsinde ben bunları büyük problemler haline getirmemenden yanayım
illaki söyle içinde kalmasın ama gelince ve uygun bi dille kırmadan kırılmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…