331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle tatlım bişileri sıraya koyunca şimdi evliliğe sıra geldi işte son aşamamaz askerlkti şükürler olsun oda bitioo :lepi: :Saruboceq: sabreden muradına erioo kaydirigubbakcemile3

allaah tamamına erdirsin kuşum :1hug:

damla 5 begy 7 iden sen kaç sene çıktın kız :))

aynı yaştayız idenim :roflol: bende mini mini birlerdenim :roflol: bizde 5 sene çıktık :asigim:

hehe biz çok çıkmadık yaa
ağustos 2008 de çıkmaya başladık ocak 2009 da sözlendik
13 haziran 2009 da nişanlandık
13 haziran 2010 da evleniyoruzzzhihoyyyt

hehe biz çok çıkmadık yaa
ağustos 2008 de çıkmaya başladık ocak 2009 da sözlendik
13 haziran 2009 da nişanlandık
13 haziran 2010 da evleniyoruzzzhihoyyyt

ooh oohh maşallaahh :))kaydirigubbakcemile3

kız güzüm biz ablalarıyz ya bu minnoşalarınn ama benm daha ruhum gençç bendeki bu gençlik ateşi varken 26 olsam 30 olsam ne olur delikafadulden dimi güzümm sende öylee geri kalırmıyız bizz :))

havalanında bilmiorm ya tutabilirmiyimm hiç güvenmiorm o konuda kendimee delikafadulden
bende seni yirimm datlumm benmm olumunekankayizsmile

bizimde daha 2,5 sene oldu cnm 3 e doğru gidioruzz
analiz yapıyorum şimdii daha waktim gelmemiş benim
:roflol::roflol:delikafadulden

walla biz aynı memleketli olduğumuz için dedikodulardan baş edemedik
biz daha babama söyliyelim söylemeylim derdindeyken bütün millet adama hayırlı olsun diyomuş düğünde bayramda

haklısın tatlım oleyız sanırım. senın atesın zaten 80 yasınada gelsen massallah bıtmez gıbı. kaydirigubbakcemile3

:içelim:

gamısım , cerenım , mysoulum anacım nerdesınız özledim sizi. klava: cok kızıyorum sızlere

walla biz aynı memleketli olduğumuz için dedikodulardan baş edemedik
biz daha babama söyliyelim söylemeylim derdindeyken bütün millet adama hayırlı olsun diyomuş düğünde bayramda

ooooo sizinkini cümle alem duymuş wallaa ama olsun iyi olmuş boşwer :)) :dance:

hahaha bişey olmaz kuşum yaa zaten hiç bişeyin garantisi yokki öyle düşünmemek lazım :))

öyle tabiki caanım alın yazımızı yaşarız
ya şu diyet gruplarında mil den fln bahsediolar ne olduğunu bilen varmı

kızz ne diyetii kaç kilosunkii diyet yapıcaksın kafamçokkarıştı

gamısım , cerenım , mysoulum anacım nerdesınız özledim sizi. klava: cok kızıyorum sızlere

burdayım tatlım Şeniz:1hug: çok yogun bir gün bugün ilköğretimler tatil millet solugu hastanede alıyo

günaydın kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…