tamam kolay gelsin sana...
darısı senin başına canım,şafak bitsede senninleyiz her zaman.bi de bizim şafaklar bitince senin şafaktan 81 gün düşmüş olacakkk
haklılar 12 ay yapanlar 2 kere göndermiş oluyo,düşünsene
sabah şerifleriniz hayrolsun
evet o yönden rahat olacağı kesin,bi de aynı şehirde olsaydınız tam süper olurdu.olsun ama en azından sesini duyuyorsunöyle canım benimki şimdi asteğmen olcak daha rahat asker olcak tel. falan serbest işe gidip geliyomuş gibi ohhh :1rolleyes:
sağolun efendim sizinde sabah şerifleriniz hayrolsunsabah şerifleriniz hayrolsun
yok kıs 12 ay deil 15 ay yapanlar beğenmedi bizim askerliği:))
günaydın hoşgeldin
[
hosbulduk canım . ii olmana sevındım. dun okudunmu bılmıyom ama. adama nazlancam dıye hasta oldun demi . hafta sonu gelcek senınkı ah cok hastaydım neysekı bıraz toparlandım dıcen demıı ...
hımmm onlar daha bi haklılar o zaman:))))sende ne yaptın orda :)))
hahah bu acıdan hiç düşünmedim yok kız naz yapmam zaten 3 ayda bir görüyoruzopuyorumnanaktan
ole naz degıl kıs. kaprıslı degıl yanı . işveli. (pamuklularda hazır ustundeyken.) ben daha pamuklularımı alamadım
öle tabi,haklısın canım.herkese kendi yaşadığı zor geliyor sonuçta.1 günde olsa 1 yılda olsa düzenlerimiz bozuldu,bi boşluk olacak...aman boşver canım benim ya.kıs napıcam 5 ay diye askerlikten saymayanlara gıcık oluyorum biz bişimi dedik işleri bizimkinden zor ama bizimde kolay sayılmaz 15 gün olsa bile askerlik yani çok zor bi olay
zaten ammaan oda askerlikmi yada amaann bişey kalmamış diyenlere sinirimmmmlmaz:
ole naz degıl kıs. kaprıslı degıl yanı . işveli. (pamuklularda hazır ustundeyken.) ben daha pamuklularımı alamadım
ay kızlar dün eşim ne dedi biliyor musunuz?durun hemen söylüyorummm:)))biz okul bitince 2 sene ayrı şehirlerdeydik evlenmeden önce.bu dipnotu verdiktn sonra asıl cümleye giriyorum:evlenmeden önce hasretine daha kolay dayanıyordum,şimdi çok zor oluyo her gün kokunu duyuyorum diyo:))))
ne hızı kız 1 hafta kaldı ben hala pamuklularımı alamadım
ay kızlar dün eşim ne dedi biliyor musunuz?durun hemen söylüyorummm:)))biz okul bitince 2 sene ayrı şehirlerdeydik evlenmeden önce.bu dipnotu verdiktn sonra asıl cümleye giriyorum:evlenmeden önce hasretine daha kolay dayanıyordum,şimdi çok zor oluyo her gün kokunu duyuyorum diyo:))))
niye öle dedin ki idencim.sabah sabah nettinki sen yaa
bzimki şimdi kolaymı dayanıyo kıııı anaaammm :)))
ne hızı kız 1 hafta kaldı ben hala pamuklularımı alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?