331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam kolay gelsin sana...

darısı senin başına canım,şafak bitsede senninleyiz her zaman.bi de bizim şafaklar bitince senin şafaktan 81 gün düşmüş olacakkk

öyle canım benimki şimdi asteğmen olcak daha rahat asker olcak tel. falan serbest işe gidip geliyomuş gibi ohhh :1rolleyes:

öyle canım benimki şimdi asteğmen olcak daha rahat asker olcak tel. falan serbest işe gidip geliyomuş gibi ohhh :1rolleyes:
evet o yönden rahat olacağı kesin,bi de aynı şehirde olsaydınız tam süper olurdu.olsun ama en azından sesini duyuyorsun
sabah şerifleriniz hayrolsun
sağolun efendim sizinde sabah şerifleriniz hayrolsun
yok kıs 12 ay deil 15 ay yapanlar beğenmedi bizim askerliği:))

hımmm onlar daha bi haklılar o zaman:))))sende ne yaptın orda :)))

[
günaydın hoşgeldin

hosbulduk canım . ii olmana sevındım. dun okudunmu bılmıyom ama. adama nazlancam dıye hasta oldun demi . hafta sonu gelcek senınkı ah cok hastaydım neysekı bıraz toparlandım dıcen demıı ...

[

hosbulduk canım . ii olmana sevındım. dun okudunmu bılmıyom ama. adama nazlancam dıye hasta oldun demi . hafta sonu gelcek senınkı ah cok hastaydım neysekı bıraz toparlandım dıcen demıı ...

hahah bu acıdan hiç düşünmedim yok kız naz yapmam zaten 3 ayda bir görüyoruzopuyorumnanaktan

hımmm onlar daha bi haklılar o zaman:))))sende ne yaptın orda :)))

kıs napıcam 5 ay diye askerlikten saymayanlara gıcık oluyorum biz bişimi dedik işleri bizimkinden zor ama bizimde kolay sayılmaz 15 gün olsa bile askerlik yani çok zor bi olay
zaten ammaan oda askerlikmi yada amaann bişey kalmamış diyenlere sinirimmmmlmaz:

hahah bu acıdan hiç düşünmedim yok kız naz yapmam zaten 3 ayda bir görüyoruzopuyorumnanaktan

ole naz degıl kıs. kaprıslı degıl yanı . işveli. (pamuklularda hazır ustundeyken.) ben daha pamuklularımı alamadım

nbsasmaz sen nasısın dun sordum ya ben gormedım ya sen yazmadın. sen gıtcenmı senınkının yanına

öle tabi,haklısın canım.herkese kendi yaşadığı zor geliyor sonuçta.1 günde olsa 1 yılda olsa düzenlerimiz bozuldu,bi boşluk olacak...aman boşver canım benim ya.
ole naz degıl kıs. kaprıslı degıl yanı . işveli. (pamuklularda hazır ustundeyken.) ben daha pamuklularımı alamadım

ay ay ay pamuklular planı da yapılırmış güzcüm bu ne hız:)))))

ay kızlar dün eşim ne dedi biliyor musunuz?durun hemen söylüyorummm:)))biz okul bitince 2 sene ayrı şehirlerdeydik evlenmeden önce.bu dipnotu verdiktn sonra asıl cümleye giriyorum:evlenmeden önce hasretine daha kolay dayanıyordum,şimdi çok zor oluyo her gün kokunu duyuyorum diyo:))))

sabah sabah nettinki sen yaa
bzimki şimdi kolaymı dayanıyo kıııı anaaammm :)))

bilirim canım benimlide öyle diyo hep özlüyolar kız iştee ama döndüğkten kısa süre sonra eski moda dönerlerse o kötü işte :roflol:

odam kireç tutmuyor................... sevda bastan gıtmıyor sarılıp yatmayınca.........

bulursam alcamda yok. almıcak olsam boy boy gorurum onunden gecerken arayınca bulunmuyo duzgun bısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…