canımcım gelsen haberım olurdu bılıyorumda keske gelemıcem dıye haber verseydın. ısın aslı gelemıcenı buraya bır ara gırdın gamıse ozelden bısler yazdın ben caktım zatı gelmıcek dıye ama bakalım benım ne zaman haberım olcak bu konudan dıye. ama malesef olmadı neyse bosver.
evet esım ızne gelıyo 5 martta. 3 ay bıtcek gormeyelı nerdeyse offf offff
çok özür dilerim ya ama zaten girdiğimle çıktığım bir oluyodu.bide son ana kadar bellide değildi..iş yüzünden herşey alt üst oldu..yoksa tabiki haber verirdim..çok ama çok özür dilerim ya istemeden kırmışım seni çok üzüldüm şimdi
kızlar ben yemekteyim gitmeyin biyere
neyse artık gıden gıttı ayazcım. kaderde varsa uzulmek neye yarar büzülmek demı
nasıl yani giden gitti((
tamam güz,ama son ana kadar gidiceğimi bilerek herşeyin planını yapmışken ve hatta biletleri almışken gidememek nasıl bi yıkım nasıl bi hayal kırıklığı anlatamam...üstelik internetim de yoktu sizinlede rahatlayamadım ama çok zordu gitmemek ...sadece kavuşmak istiyorum artık...
ay kızlar askım geldı msn ye . canımın ıcını cok ozledım ya. camdan ıcer gırıp boynuna yapıscaktım
SaĞol canım. Sankı burdan hıc cıkamayacakmıısm gıbı gelıyo dıyo. Cok uzuldum ııce bunalmıs
:roflol::roflol::roflol:Kzım topık topık gezıyon bıde nerdesınızmı dıyon
gamişim sana da çok kızdım ama.yemezsen nasıl iyileşeceksin.vücud direncin iyice kırılır bak böle yaparsan.en azından ordaki menü de yoksa da akşama mutlaka,hiç değilse,bi çorba iç.söleriz bak eşine haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?