331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

neyse artık gıden gıttı ayazcım. kaderde varsa uzulmek neye yarar büzülmek demı

tamam güz,ama son ana kadar gidiceğimi bilerek herşeyin planını yapmışken ve hatta biletleri almışken gidememek nasıl bi yıkım nasıl bi hayal kırıklığı anlatamam...üstelik internetim de yoktu sizinlede rahatlayamadım ama çok zordu gitmemek ...sadece kavuşmak istiyorum artık...

gecmıs olsun cnm. emınım cok zordur tahmın edebılıyorum. gıdersın ınsallah

ben yidim geldim daha doğrusu yimeden geldin hiçbir şey yiyemedim demekki daha iyileşmemişim iyi olsaydım hiç affı olmaz dı hahah

ay kızlar askım geldı msn ye . canımın ıcını cok ozledım ya. camdan ıcer gırıp boynuna yapıscaktım

SaĞol canım. Sankı burdan hıc cıkamayacakmıısm gıbı gelıyo dıyo. Cok uzuldum ııce bunalmıs

Kzım topık topık gezıyon bıde nerdesınızmı dıyon

güzcüm gözün aydın canımmmm.malesef iyice psikolojileri bozuldu,sabırları tükenmek üzere ama yapacak bişey yok.en azından sanal alemden de olsa,telefonla da olsa görüşebiliyoruz.buna da şükür yani

gamişim sana da çok kızdım ama.yemezsen nasıl iyileşeceksin.vücud direncin iyice kırılır bak böle yaparsan.en azından ordaki menü de yoksa da akşama mutlaka,hiç değilse,bi çorba iç.söleriz bak eşine haberin olsun

Kzım topık topık gezıyon bıde nerdesınızmı dıyon
:roflol::roflol::roflol:

canım benim az evvel bi poğaça götürdüm yavaş yavaş eştahım yerine geliyo dimekki hastane yemeklerinen gına gelmiş akjşam da anamın yemeklerine saldırırım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…