331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaa gelinle damat bayağı yaklaşmış birbirine ne güzel ya....şafak azalıyo hatta plakalara düşüyoruz...gamiş ve lingoist için hayırlı olsun uzun zamandır giremediğim için bi haberim buralardan....herkes iyidir inşallah..

güz cüm ykında kavuşacaksınız kız hepiniz acık daha sabır temem sigarayı az iççem

hoşbulduk canım...kız bebek mi var yoksa hayırlı olsun...bide güzcüm ne zaman gidiyo kocasının yanına

güz cüm ykında kavuşacaksınız kız hepiniz acık daha sabır temem sigarayı az iççem

ole canım ya da bılıyosun rgl oncesı bana bısı oluyo. bırden kadın duygusallıgı baslıyo su regl de olmasa varya duygu neyin yok bende ayda bırde olsa bayan gıbı dusunmek guzel tabı.

az degıl ya hep bırak sunu. cocugunun gelcegını havaya ufuruyorsun. yarın oburgun cok pısman olcaksın cok. o parayla ne estetıkler olunur be.

ayaz hnm esım gelıyo ben gıtmıcem . ayrıcada sıze kırgınım en afillisinden .

bana diyosun ama sende içiyosun gamişim ya,
ayazcım şükür kavuşturana.evet gelin damat yaklaştı,son günü saymayınca bugün plakalardayız:)))asıl haberler sende.ne oldu tubitak işi bi gelişme var mı?

saol canım tşkler hayırlısı olur umarım hepimiz için :))

hee lingoş danası bana 9 al yirim
cokacimcoook Şeniz

bencede kıs 10 ayda falan 1 maaş kadar para ediyomuşş off onla neler etmeski insan alsanaalsanasmile

tübitak için evrakları falan gönderdim canım..aramadılar sanırım olmadı ( artık ümidimi kestim çok acil fakslamamı istemişlerdi bazı evrakları ama onlardan ses soluk yok sanırım beğenmediler beni....allahım geçsin günler artık kavuşalım yaa

ben son günü sayıyorum o yüzden plakalr yarın benim için (( ama bugünleride gördük ya şükürler olsun..

allaha şükür günleri yoksa nasıl kovalardım ya...ama artık dayanamıyorum çok özledim yaaaa

güzcüm cevap vermedin ya..neyse işlere devam edeyim ben 3 haftadır başımı kaşıcak vaktim yok burda çok yoruldum artık...hepinizi çok öpüyorum kendinize çok iyi bakın kızlar.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…