güz cüm ykında kavuşacaksınız kız hepiniz acık daha sabır temem sigarayı az iççem
hoşbulduk canım...kız bebek mi var yoksa hayırlı olsun...bide güzcüm ne zaman gidiyo kocasının yanına
ayaz hnm esım gelıyo ben gıtmıcem . ayrıcada sıze kırgınım en afillisinden .
neden ya(( kuzum izmir muhabbetineyse ben izmire gitmedim ..birsürü aksilikler çıktı..ne güzel kocanı görceksin izine mi geliyo...kuzum naptım sna affet beni yaaaa
yok canım bende bebek falan yok zaten şuan oolması imkansızkaydirigubbakcemile3
saol canım tşkler hayırlısı olur umarım hepimiz için :))aaaa gelinle damat bayağı yaklaşmış birbirine ne güzel ya....şafak azalıyo hatta plakalara düşüyoruz...gamiş ve lingoist için hayırlı olsun uzun zamandır giremediğim için bi haberim buralardan....herkes iyidir inşallah..
cokacimcoook Şenizhee lingoş danası bana 9 al yirim
ole canım ya da bılıyosun rgl oncesı bana bısı oluyo. bırden kadın duygusallıgı baslıyosu regl de olmasa varya duygu neyin yok bende ayda bırde olsa bayan gıbı dusunmek guzel tabı.
az degıl ya hep bırak sunu. cocugunun gelcegını havaya ufuruyorsun. yarın oburgun cok pısman olcaksın cok. o parayla ne estetıkler olunur be.
hımmm hayırlısı canım ya.
sağol canım eski işe devam mecbur...
ayaz hnm esım gelıyo ben gıtmıcem . ayrıcada sıze kırgınım en afillisinden .
neden ya(( kuzum izmir muhabbetineyse ben izmire gitmedim ..birsürü aksilikler çıktı..ne güzel kocanı görceksin izine mi geliyo...kuzum naptım sna affet beni yaaaa
canımcım gelsen haberım olurdu bılıyorumda keske gelemıcem dıye haber verseydın. ısın aslı gelemıcenı buraya bır ara gırdın gamıse ozelden bısler yazdın ben caktım zatı gelmıcek dıye ama bakalım benım ne zaman haberım olcak bu konudan dıye. ama malesef olmadı neyse bosver.
evet esım ızne gelıyo 5 martta. 3 ay bıtcek gormeyelı nerdeyse offf offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?