331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Askım aradı karakoldan yırmıs ıstıraat almıs 2 gun . Ama denetımler varmıs ınt gıoremıyo o yuzden. Cepten sessız sesız konustuk bunada sukur
canımı cok ozledım ya

yok yok bırakmam zaten.sadece şu an can acısıyla:)yapmayacam dedim.ama bırakmam insan çok zinde oluyo.
güzcüm çok mu özledin kocişini,sabret yakında görebileceksin

süperrrr olurr

lenn nası yapayım daha yeni düzeldim burnumun ucnu göremiyodum hastalıktan artık kocam gelip gitsin öyle başlarım delikafadulden

pekiii az sonra Şeniz ben bugün kendime cıs aldım :roflol: hoşbeş yicem kahvemin yanında birasdan hep cerenin yüzünden yoksa hiç aklımda yoktu benim yani unuttuydum öle bi gofretin varlığını sırnaşık şey laelaelaelaelae

heee doğruu hastaydın dimi kuzum sen :gitme:

güzcüm çok mu özledin kocişini,sabret yakında görebileceksin[/QUOTE]

cok ozledım ya gıderken aglamamıstım ama sımdı ılk gorunce aglayabılırım gıbı bır anda ıcım dokulecek sankı gorunce. rgl olmamda yakın duygularım zırvede yanı bır an once olsam barı

Askım aradı karakoldan yırmıs ıstıraat almıs 2 gun . Ama denetımler varmıs ınt gıoremıyo o yuzden. Cepten sessız sesız konustuk bunada sukur
canımı cok ozledım ya
iyi canım yaa sabret canım yaa eşin cep. tel. bulundurabiliyomu

ye kız arada yemek iyi oluyo kaydirigubbakcemile5

güzcüm çok mu özledin kocişini,sabret yakında görebileceksin

cok ozledım ya gıderken aglamamıstım ama sımdı ılk gorunce aglayabılırım gıbı bır anda ıcım dokulecek sankı gorunce. rgl olmamda yakın duygularım zırvede yanı bır an once olsam barı[/QUOTE]

canım ya az kaldı sabret opuyorumnanaktan

iyi canım yaa sabret canım yaa eşin cep. tel. bulundurabiliyomu

ye kız arada yemek iyi oluyo kaydirigubbakcemile5

öle walla gamiş danası sanada 9 kat alem yirsin sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

güz sana onu diyo zaten gamiş.9 ayda anca temizlersin vücudunu diyo.gerçi hoş sana sölüyorum ama bende çok içiyorum yaa(((

gamıscım gızlı kacak ıste
ole sessız sesız cok nadır acabılıyo

samamalama kızım ne aday adayı ıstıyorsun olcka ıste. o zıkkımı ıcmeye devam edrsen olmazyabılır tabı bıraz korkda belkı bırakırsın

merhaba kızlar, keyifler nasıl?? hepinizi çok özledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…