331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelinlik 2.canımm arkası dönük olannn:))9

Son düzenleme:
canımm müzikk can atillaa düşündümm giriş için nişandada oyduyaa
ama pastaa jarnana dedimm elveda rumeli müzik ama şimdii kafam karıştı başa döndüm yaa(8

canımm müzikk can atillaa düşündümm giriş için nişandada oyduyaa
ama pastaa jarnana dedimm elveda rumeli müzik ama şimdii kafam karıştı başa döndüm yaa(8

can atillanın hangisi :))

ya bu çok güzel çoook ama sırtı açık mı olcak böyle....bide önden nasıl acaba...

yokkk tatlımm okadar açık olamazz:))
iki tarafta çok açık değil üst model tamamen değiştircekler karar vercezz inşş:))
akaya gittim canımm direktt..

can atilla rumeli hisarı yapılışı canımm:)))

yokkk tatlımm okadar açık olamazz:))
iki tarafta çok açık değil üst model tamamen değiştircekler karar vercezz inşş:))
akaya gittim canımm direktt..

heeee o zaman çok şanslısın burda yok çünkü akay falan ben diktirmek istiyorum ama hiç güvenmiyorum terzilere olmadı bursayada gidebiliriz diktirmek için fiyatlar nasıl olur acaba...

heeee o zaman çok şanslısın burda yok çünkü akay falan ben diktirmek istiyorum ama hiç güvenmiyorum terzilere olmadı bursayada gidebiliriz diktirmek için fiyatlar nasıl olur acaba...

canım fiyatlar ben direkt gittim için genel bilmiyorum benm kinide üst belli değil yaaa tam bilmiyorumm kayınvalideme sormak lazımm:)))))

canım fiyatlar ben direkt gittim için genel bilmiyorum benm kinide üst belli değil yaaa tam bilmiyorumm kayınvalideme sormak lazımm:)))))

sen bi diktir olmadı bende oraya gelebiliirm istanbul yada bursa çok farketmez sonuçta...

terziyle çok zor canım ya bunlar akayın kendi modelleri yaa ondan çok kolay olduuu inşşşş güzel olurr yaaaaaa....

ya en zor şey gelinlik saç ve makyaj ya ((( saç ve makyaj nasıl peki karar verdin mi

canımm hemen bulayımm beğendiklerimden :):):):)):saç ve makyajj:):)

terziyle çok zor canım ya bunlar akayın kendi modelleri yaa ondan çok kolay olduuu inşşşş güzel olurr yaaaaaa....

aynen kuşum bende güvenmiyorum terziye bende aysira var burda ordan alcam bi baksana sende bakalım hangilerini beğenceksin birlikte karar verelim...ben orda 3 model arasında kaldım

ben sarışınım sence ne renk yapılsın makyaj bide ben porselen makyaj düşünüyorum..ama saçta korktugum şeyler var ((

aysiraya bak canım heeee bakalım benim beğendiklerimi beğencek misin????

canım hemen bakayımm saçı bulamadımm istediğim modeli ama şöyle dağınıkk birşeyy çok hafif makyaj tatlımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…