canımmmm hggg napıosunnn??
ayyy aynen yaaaaa zorlaştıkça zorlaşıyor sankii yaaaa(((
hoşbulduk canım idare ederim sen nasılsın??çok uzun süredir giremiyorum...uyku tutmuyo rahatsızım biraz...
geçmişş olsun canımmm...gelinliğimi hallettimm :):)enn süperii buuuuu şuan gelişmelerden:))))
sen ne yaptınn kına yı??
Sensİz geÇen gÜnlerİmİ ben gÜnden saymıyorum
sensİz geÇen gÜnlerİmİ ben gÜnden saymıyorum
vallahİ bİllahİ senİ Çok sevİyorum ah...
ÖlÜrÜm ÖlÜrÜm ÖlÜrÜm ÖlÜrÜm ÖlÜrÜm ÖlÜrÜm ....................
çok güzel bi haber canım anlat bakalım nasıl oldu gelinlik modeli falan kız heyecan yaptım bende fellik fellik modell bakıyorum aslında belliydi ama yinede bakıyorum...kına için salon tuttum altlı üstlü bir yer böylelikle erkekler üst kata biraz zor çıkarlar :))) gelinliği anlat kız
geçmişş olsun.. Allah acil şifalar versinn..en azından bakk görüceksinn izini varmışş ne güzell..normalde böyle olmuyorda gece uyumayınca insana daha ağır geliyor sanki uzun zamandırda buraya giremiodum iyi olduu...
tesekkur ederım canım Amin.istediği zaman için alabiliyorlarmıs tatlım..geceleri daha bir anlıyorsun yoklugunu.dun gece uykumdan uyandım bı ara aglayarak okadar ozlemısım kı mesajlarını okumayı klasor yapmıstım bu zamana kadar attıgı guzel mesajları okudum onları aglamaktan uyuyuncaya kadar..hepsi gecicek biliyorum-umut ediyorum.yıne ben sanslı sayılırım Ankara'da yapıyor sureklı gıdıyordum smdı hastalık nedenıyle 1 ay gıdemıcem okadar,bir ay gecsın benim için askerlık bitmistir :1closedeyes:
anlatayımm tatlımm hemm biraz kafam dağılırrr:):)
şimdiii altı tam belli üstüne karar veremedik dantell rahibe duvağı gelinlik önden çok kabarık değil arkasıı dur dur resim bulcamm
tesekkur ederım canım Amin.istediği zaman için alabiliyorlarmıs tatlım..geceleri daha bir anlıyorsun yoklugunu.dun gece uykumdan uyandım bı ara aglayarak okadar ozlemısım kı mesajlarını okumayı klasor yapmıstım bu zamana kadar attıgı guzel mesajları okudum onları aglamaktan uyuyuncaya kadar..hepsi gecicek biliyorum-umut ediyorum.yıne ben sanslı sayılırım Ankara'da yapıyor sureklı gıdıyordum smdı hastalık nedenıyle 1 ay gıdemıcem okadar,bir ay gecsın benim için askerlık bitmistir :1closedeyes:
çok güzel canım ama 2 tane mi gelinlik giyceksin sen???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?