331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmmm hggg napıosunnn??
ayyy aynen yaaaaa zorlaştıkça zorlaşıyor sankii yaaaa(((

hoşbulduk canım idare ederim sen nasılsın??çok uzun süredir giremiyorum...uyku tutmuyo rahatsızım biraz...

Hasretlik ne kadar zormuş ya ( allahım kimseyi sevdiklerinden ayırmasın...

hoşbulduk canım idare ederim sen nasılsın??çok uzun süredir giremiyorum...uyku tutmuyo rahatsızım biraz...

geçmişş olsun canımmmm hayırdır??
bende iyiyim canımm koşuşturmaca aynen devamm:))
benmde hiçç uykum yokk kötüyüm bugece yaaa...

aminnnnnnn yaaaaaa...Allah birdaha ayırmasınn hiçbirimizi...

grip oldum canım önemli bişey değil , noldu hazırlıklar nasıl gidiyo ??

geçmişş olsun canımmm...gelinliğimi hallettimm :):)enn süperii buuuuu şuan gelişmelerden:))))
sen ne yaptınn kına yı??

geçmişş olsun canımmm...gelinliğimi hallettimm :):)enn süperii buuuuu şuan gelişmelerden:))))
sen ne yaptınn kına yı??

çok güzel bi haber canım anlat bakalım nasıl oldu gelinlik modeli falan kız heyecan yaptım bende fellik fellik modell bakıyorum aslında belliydi ama yinede bakıyorum...kına için salon tuttum altlı üstlü bir yer böylelikle erkekler üst kata biraz zor çıkarlar :))) gelinliği anlat kız

Sensız geÇen gÜnlerımı ben gÜnden saymıyorum
sensız geÇen gÜnlerımı ben gÜnden saymıyorum
vallahı bıllahı senı Çok sevıyorum ah...
ÖlÜrÜm ÖlÜrÜm ÖlÜrÜm ÖlÜrÜm ÖlÜrÜm ÖlÜrÜm ....................

:gitme: mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

anlatayımm tatlımm hemm biraz kafam dağılırrr:):)
şimdiii altı tam belli üstüne karar veremedik dantell rahibe duvağı gelinlik önden çok kabarık değil arkasıı dur dur resim bulcamm

tesekkur ederım canım Amin.istediği zaman için alabiliyorlarmıs tatlım..geceleri daha bir anlıyorsun yoklugunu.dun gece uykumdan uyandım bı ara aglayarak okadar ozlemısım kı mesajlarını okumayı klasor yapmıstım bu zamana kadar attıgı guzel mesajları okudum onları aglamaktan uyuyuncaya kadar..hepsi gecicek biliyorum-umut ediyorum.yıne ben sanslı sayılırım Ankara'da yapıyor sureklı gıdıyordum smdı hastalık nedenıyle 1 ay gıdemıcem okadar,bir ay gecsın benim için askerlık bitmistir :1closedeyes:

Allahım artık dayanamıyorum ben ilk günler gibi oldum ya.....offff offfffffffff

ne güzel en azından gidip görüyosun çok şanslısın ne güzel...

canımm bu kınaaa

Son düzenleme:
anlatayımm tatlımm hemm biraz kafam dağılırrr:):)
şimdiii altı tam belli üstüne karar veremedik dantell rahibe duvağı gelinlik önden çok kabarık değil arkasıı dur dur resim bulcamm

bul resmini banada fikir olur bide müzikleri söylesene bana...çıkış pasta ve sinevizyon için ne düşünmüştün sen

ankara çok iyiymişş yaaa şırnak diyimde biraz daha şanslı olduğunu anla canımm
sorma yaa vallahi geceler zor birde normalde güçlüyümdür çok ama arasırada .....

bizim içinde askerlik biticek mi ?? mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…