331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aysirada beğendiğim modeller 2009 da canım

canımmm önden boyundan boğazlı?? aysirada çok güzelll..

yok kız çok çirkin geldi o bana ben daha gelinlik gibi olanları beğeniyorum 2009da

canım hangileri kodunu yaz hemen bakayımm??

taamam canımm sen yaz ben açık açık söylerim ben fikrimii ama zevkimiz tutarmı bilmem:)))
ama çok güzel olmanı isterimm:)):))) canımm ben bende sarışınımm ondan makyajımı altınrengi çok hafif yaptırcam porselen inşş:):)

en çok beğendiğim model artık yok ( ya kaldırmışlar onu çok üzüldüm yaa ona karar vermiştim ama yok (( diğerleri ise mbs661 bide 2010dan mbs0433 ama en çok istediğim yok ya ((

bende çok güzel olmamızı isterim porselen bende ama sarışınım ya altın yakışmıyo bana

bi yerde buldum ya nasıl link atcam şimdi

heh yaptım bu işte ama yeleği olmucak bide straplezi biraz daha yukarda olup askı takılcak taşlı

0433 bende çok beğendim canım bu benim ordaki gelinliğin üstüü ...ama bana açık kaldığı için değiştiricemm :))ama çok güzelll..

buda çok güzel bence hiçç askı olmasın bak sana bunun çok benzerni biraz daha farklıısnı atayım bulursamm

o linkte bide 14.cü işte oda benim için güzel

canımm 661 çok sade bence straplez olmasınn..

buda çok güzel bence hiçç askı olmasın bak sana bunun çok benzerni biraz daha farklıısnı atayım bulursamm

yok canım nişanlım istemiyo straplez çok karşı bende askılı istemiyorum ama mecburum ( ikiside güzel dimi 433 ve bu son linkteki 433 olursa hem askıya gerek yok kapalı zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…