normal halimi değiştirmesinler yeter :) kaydirigubbakcemile5
vallahii aynen bi tanıdığımz vardıı güzel bir kızdıı ay gelinlik çok güzeldii saçı ve makyajıı baktıkça gülüyoruz birliktee düşünnn çok kötüydüü Allahım sen koruu:))))))))))))))))))))
vallahii aynen bi tanıdığımz vardıı güzel bir kızdıı ay gelinlik çok güzeldii saçı ve makyajıı baktıkça gülüyoruz birliktee düşünnn çok kötüydüü Allahım sen koruu:))))))))))))))))))))
korkularım bunlar işte :))))
çok güzel canım hem kına hem düğün için çok güzel harika bi gelin olcaksın..bu koşuşturmacalar harika gercekten bide çeyizlerde öyle çok hoş şeyler :)))
korkularım bunlar işte :))))
resim götürcemmm ben sende öyle yap aynısını istiyorum saçın ve makyajın hiçç anlatmıcamm bire bir yap dicemmm :)))))
gelse artık su günler ya gelse :))) senin çok az kaldı kız....
resim götürcemmm ben sende öyle yap aynısını istiyorum saçın ve makyajın hiçç anlatmıcamm bire bir yap dicemmm :)))))
senle tüm düşüncelerimiz aynı :)) bende resimle gitcem zaten ben provayada gitcem riske atamam :)))
senle tüm düşüncelerimiz aynı :)) bende resimle gitcem zaten ben provayada gitcem riske atamam :)))
kesinliklee canım öylee yappppp:)))))))))))garantiye alalım kendimizzii:))
sonra burda topik açmayalımm çok kötüydük falannnnn((((((((((((((
kesinliklee canım öylee yappppp:)))))))))))garantiye alalım kendimizzii:))
sonra burda topik açmayalımm çok kötüydük falannnnn((((((((((((((
allah korusun kız :))) bilmiyorumkismile
bende canım aynen ama yaz yaa zatenn taşlı falan az topuklu bakarız bir tane insanları gezerken babet giycem kesinn:))))))))
senin düğün otelde olcaktı dime??*
evet canımmm açık hava ama allahtannn:)))) ama çok kişi olucakk ondan düğünden bişey anlıcağımı sanmam(((((((((
havai fişekte olur ne güzel :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?