331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
korkma korkma canımm çok çok topuklu giyersende gelinliğin modeli çıkmaz ortaya boyun kaçtıı?
birde saçını daha basık yaptırırsınnn oluuu biterr:))))))))

boy 172 cm canım sacımı çok basık istemiyorum dağınık olcak ya sonuçta saçlarım belimde kestirmem gerekçek sanırım o kadar saçı nereye sokcaklar yoksa :)))

canımm şehir içinde olduğu için yasak ondan lazer olcakk kısmetseee....
ayyy inşş yağmurr yağmazzzz benmde en büyük korkum o(((((((((((((((((((

lazerde harika :)) dualarımız seninle olcak sen korkma inşallah yagmaz...askerler gelince bi topikte bulusalım ki düğün kritiği yapalım olur mu o zamanlar yogun olcaz sonra nerde bulcaz birbirimizi...

canıımmmm sakınnn kestirmee benmde uzun saçımmm ve çok havalı bence uzun saççç:))))
boyunda müsait çok az topuk sonra babet geçiverirsinn:))))))

lazerde harika :)) dualarımız seninle olcak sen korkma inşallah yagmaz...askerler gelince bi topikte bulusalım ki düğün kritiği yapalım olur mu o zamanlar yogun olcaz sonra nerde bulcaz birbirimizi...

inşş güzel olurr yaa gerçekten çok dua edinnn:))))))9
evet yaaaa ben hemen açarımm 331 askerden gelmişş ve evlenmiş evlencekler diyee:))))))))999
hepsii içindeeee:))))))))))))

canıımmmm sakınnn kestirmee benmde uzun saçımmm ve çok havalı bence uzun saççç:))))
boyunda müsait çok az topuk sonra babet geçiverirsinn:))))))

uzun ya sırf kafa olmayım diye zaten provaya gitcem ya belli olur orda kestirmek istemiyorumda zaten , babet kesin giycem gezerken ya oynarkende ...

inşş güzel olurr yaa gerçekten çok dua edinnn:))))))9
evet yaaaa ben hemen açarımm 331 askerden gelmişş ve evlenmiş evlencekler diyee:))))))))999
hepsii içindeeee:))))))))))))

:)))) süper hep orda oluruz şafak bitcek evlilik şafagı baslıcak sen kaç doğumlusun

evet canımm giyebilirsinn kesinlikle bende giycemmm:)))))))) dayanamam yoksaa:)))))
saçımı ama ben çok tepede değil hattaa ensede istiyorumm bak bi model bulsam atcam ama

evet canımm giyebilirsinn kesinlikle bende giycemmm:)))))))) dayanamam yoksaa:)))))
saçımı ama ben çok tepede değil hattaa ensede istiyorumm bak bi model bulsam atcam ama

model bulursan at

çok tepede kötü duruyo zaten yaa bencede aşağıda olmalı

85 bende :)) msn aldın mı sen peki

yok canımm ya bir daha sormadımda söylemedimde gelince nasıl olsa alcam şimdi oda kullanamıyor ya artık yasaklandıı gerek kalmadıı:)))))),
bu arada bende 1.70 imm:)))))9

güzelmiş canım saca çiçek falan aksesuar ne düşünüyosun

yok canımm ya bir daha sormadımda söylemedimde gelince nasıl olsa alcam şimdi oda kullanamıyor ya artık yasaklandıı gerek kalmadıı:)))))),
bu arada bende 1.70 imm:)))))9

:)) alınca ekleşiriz artık :))))

biz bu işin üstesinden gelcez evelallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…