331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
opuyorumnanaktan
eee canımmm sende benm gibi meraklısınnda ondan:)))))))))))))))

aynen işim gücüm çeyiz gelinlik saç ev dekerosyonu hep bunlar herşey şık ve kokoş olsun istiyorum :))

saat almış başını gitmiş allahtan yarın çalışmıcam istirahatliyim ,bide çalışırken hep uğrasıcam herseyle çok zor olcak

aynen işim gücüm çeyiz gelinlik saç ev dekerosyonu hep bunlar herşey şık ve kokoş olsun istiyorum :))

vallahi aynen bende canım :)))
canımm gelinlik mesela benm tahminimden çoık kolay oldu benm için inşş güzel olurr:)))ev deko çok zorrr işteee:)))))))9

saat almış başını gitmiş allahtan yarın çalışmıcam istirahatliyim ,bide çalışırken hep uğrasıcam herseyle çok zor olcak

ayy hem iş hem hazırlıklar çok zor tabii canımm(((((((((((
vallahi bende şok oldum saate en son cerenle oturmuştukk böylee ahh ahh özledim onudaaaa gelse keşkee...

vallahi aynen bende canım :)))
canımm gelinlik mesela benm tahminimden çoık kolay oldu benm için inşş güzel olurr:)))ev deko çok zorrr işteee:)))))))9

herşey ikimiz için zor gerçi ben gelinlik için daha gitmedim ya belkide ondan ama ev çok zevkli ya...yarın gece de evden bahsedelim kız dekorasyondan sonuçta mimarsınız :))) renkleri falan fikir ver bana

ayy hem iş hem hazırlıklar çok zor tabii canımm:))
vallahi bende şok oldum saate en son cerenle oturmuştukk böylee ahh ahh özledim onudaaaa gelse keşkee...

cereni ne zamandır görmüyorum bende o gero falan iyi mi herkesler

herşey ikimiz için zor gerçi ben gelinlik için daha gitmedim ya belkide ondan ama ev çok zevkli ya...yarın gece de evden bahsedelim kız dekorasyondan sonuçta mimarsınız :))) renkleri falan fikir ver bana

canımmm ben değill nişanlımm mimarr:))
ama kendii bildiklerimiiii düşündüklerimi anlatırımm gerçii o konuda benm pek bi fikrim yokk şimdilik ama :)))))))))))) canımm sen çeyiz neler yaptınn??

bende görmüyorum canım uzun zaman sonra girdim seninle karşılaştıkk:))) iyi oldu çokk vallahi kafam dağıldı :))))))))

canımmm ben değill nişanlımm mimarr:))
ama kendii bildiklerimiiii düşündüklerimi anlatırımm gerçii o konuda benm pek bi fikrim yokk şimdilik ama :)))))))))))) canımm sen çeyiz neler yaptınn??

olsun kız sende mimar eşi sayılırsın :))) çeyiz bitti benim ev içinde sadece mobilyalar halılar tüller kaldı diğer herşey tamam allaha şükür onlarıda gelince alcaz...sen naptın???

bende görmüyorum canım uzun zaman sonra girdim seninle karşılaştıkk:))) iyi oldu çokk vallahi kafam dağıldı :))))))))

vallahi bende giremiyorum hiç ama bu gece çok kötüydüm benim içinde çok iyi oldu kafam bayağı düzeldi... olumunekankayizsmile

yatak odası belli ama o bitti :)) sadece alıncak mobilyası

olsun kız sende mimar eşi sayılırsın :))) çeyiz bitti benim ev içinde sadece mobilyalar halılar tüller kaldı diğer herşey tamam allaha şükür onlarıda gelince alcaz...sen naptın???

çokkk hoşşşş:))))))))))))
canımm ben büyük şeylere girmedim nasıl olcak belli değil çünküü beyaz eşya falan giremiyorum çünkü ankastre olursa ölçü diyee ondan ıvır zıvırlarr oluoo:))))))))))))))))))))

bizim beyaz eşyalar ankestre falan tamam hepsi mutfak bitti yani ama haklısın canım onlar hep ölçüyle olur kendimden biliyorum

aaaaaaa hayırlı olsunn canımm nasıll??????????

o kadar güzel ki keşke linki olsa atsam gördüğüm en güzel yatak odası beyaz otel başlıklı ama çok şık bende en son yatak odası için yolluğu ve yatak örtüsünü aldım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…