:))) aynı işte :)))) olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan
eee canımmm sende benm gibi meraklısınnda ondan:)))))))))))))))
biz bu işin üstesinden gelcez evelallah :)))
inşşşşşşşşşşşşş canımmm inşşşş....
ayy bide şu askerlik bitseee yaaa(
aynen işim gücüm çeyiz gelinlik saç ev dekerosyonu hep bunlar herşey şık ve kokoş olsun istiyorum :))
saat almış başını gitmiş allahtan yarın çalışmıcam istirahatliyim ,bide çalışırken hep uğrasıcam herseyle çok zor olcak
vallahi aynen bende canım :)))
canımm gelinlik mesela benm tahminimden çoık kolay oldu benm için inşş güzel olurr:)))ev deko çok zorrr işteee:)))))))9
ayy hem iş hem hazırlıklar çok zor tabii canımm:))
vallahi bende şok oldum saate en son cerenle oturmuştukk böylee ahh ahh özledim onudaaaa gelse keşkee...
herşey ikimiz için zor gerçi ben gelinlik için daha gitmedim ya belkide ondan ama ev çok zevkli ya...yarın gece de evden bahsedelim kız dekorasyondan sonuçta mimarsınız :))) renkleri falan fikir ver bana
canımmm ben değill nişanlımm mimarr:))
ama kendii bildiklerimiiii düşündüklerimi anlatırımm gerçii o konuda benm pek bi fikrim yokk şimdilik ama :)))))))))))) canımm sen çeyiz neler yaptınn??
bende görmüyorum canım uzun zaman sonra girdim seninle karşılaştıkk:))) iyi oldu çokk vallahi kafam dağıldı :))))))))
olsun kız sende mimar eşi sayılırsın :))) çeyiz bitti benim ev içinde sadece mobilyalar halılar tüller kaldı diğer herşey tamam allaha şükür onlarıda gelince alcaz...sen naptın???
yatak odası belli ama o bitti :)) sadece alıncak mobilyası
en son çeyize ne aldın
çokkk hoşşşş:))))))))))))
canımm ben büyük şeylere girmedim nasıl olcak belli değil çünküü beyaz eşya falan giremiyorum çünkü ankastre olursa ölçü diyee ondan ıvır zıvırlarr oluoo:))))))))))))))))))))
aaaaaaa hayırlı olsunn canımm nasıll??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?