331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gızz senin şafagın kaç benimkinin teskere tariki 5 kasım olumunekankayizsmile

şafak saymadım saymıyorum :dilcikar: belki son bi kaç ay olabülüüü kaydirigubbakcemile3 kasımda bitcek inş. işte aynı eğer izin kullanırsa kasım sonu opuyorumnanaktan

şafak saymadım saymıyorum :dilcikar: belki son bi kaç ay olabülüüü kaydirigubbakcemile3 kasımda bitcek inş. işte aynı eğer izin kullanırsa kasım sonu opuyorumnanaktan

canım seninki nerdeydi, yaw benimkiyle aynı yerde olan bi arkadaşımız vardı ama karıştırdım hanginizsiniz diye :kedi:

evett linguist sendin galiba dimi seninkide edremitteydi sanırsam :) ya bizim şu şafak panomuza noldu kızlar yaa biz yarıdan çok düştük o tabloyu görmek istiyorummm

selam kızlar şafak:186turkbayragi

şu 100 lerden kurtulayımdım ama daha yolun başındaym

KIZLAR GÜNAYDINNNNNN
Ş:60 buram buram memleketim kokuyo bu gün herkeze çay bendennn =))) Slmlarınızı alıyım

günaydın güzel hanımlar....idencim çay için teşekkürler:))))memleketine selam olsun....

selam kızlar şafak:186turkbayragi

şu 100 lerden kurtulayımdım ama daha yolun başındaym

inşallah canımmm yaa.100 lerden kurtulacaksın sonra ay plakalara bi gelsem diyeceksin sonra bir bakmışsın kavuşmuşsunuz....

kızlarrr dün ilk defa eşimin üniformalı resmini gördüm:))))dün dediki benim face gir orda arkadaşın profilinde resimler var dedi.bi baktım anammmm eşimin resimleri...ayyy çok duygulandım,şaşırdım bi değişik geldi.yazık ya nasıl mahsun duruyorlar:))))

inşallah canımmm yaa.100 lerden kurtulacaksın sonra ay plakalara bi gelsem diyeceksin sonra bir bakmışsın kavuşmuşsunuz....

ewet canım allah hepimizi bir an önce kavuştusun ewet önceden şu 200 ler bi geçsede kurtulam diodum şimdi 100 ler için diorum zaman öle böle geçio canım plakalara geçmek için can atıorum zaten ama şu an bn ülkelere selam yolluyorum

günaydın güzel hanımlar....idencim çay için teşekkürler:))))memleketine selam olsun....

aleykümselam canım bi bitsin askerlik çaylar yemekler kekler börekler herşey benden olucak =)))
aşkımdan telefon bekliodum ama arkadaşları gitmişler yanına iş arkadaşları sanırım bu öğlen arayamıcak ((
neyse biraz değişiklik olur onada akşama kısmet

evet evet onlar için bizlerden başka bir ses duymak,başka birini görmek büyük değişiklik:)))yalnız idencim şafak bitince hatırlatırım kekleri,börekleri,çayları,yemekleri:))))

evet evet onlar için bizlerden başka bir ses duymak,başka birini görmek büyük değişiklik:)))yalnız idencim şafak bitince hatırlatırım kekleri,börekleri,çayları,yemekleri:))))

unutmam kııss ayıp ediyoonn
ondan sonra düğün pastamdan da göndercem size=)))

çiçekler günaydın bi orası bi burası çok karışıyor reçeller yaaaa:))

kızlar dün gece ilk kışlaya bıraktığım gün geldi aklıma
hem düşündüm hem ağladım
ne zor günlerdi yaa ((

unutmam kııss ayıp ediyoonn
ondan sonra düğün pastamdan da göndercem size=)))
hadi inşallah.anlaştık o zaman:)
çiçekler günaydın bi orası bi burası çok karışıyor reçeller yaaaa:))
günaydın canımmmm.yerleşik hayata geç hayatım yaaa bulamıyoruz seni.
kızlar dün gece ilk kışlaya bıraktığım gün geldi aklıma
hem düşündüm hem ağladım
ne zor günlerdi yaa ((

aman aman o günleri hatırlamak bile istemiyorum.çok şükür hepsi geride kaldı...

hadi inşallah.anlaştık o zaman:)

günaydın canımmmm.yerleşik hayata geç hayatım yaaa bulamıyoruz seni.

aman aman o günleri hatırlamak bile istemiyorum.çok şükür hepsi geride kaldı...

walla canım yazsak roman olur hakkaten yaa
c.tesi teslim oldu pazar sabah kalkamadım yataktan zar zor kalktım yemek yiyemedim
annemin en ufak bi lafına bir patladım bağırdım çağırdım ağladım zırladım
sonra anacığmın gelip sırtımı sıvazlaması sarılması abilerin bir hafta arayamamıştı unuttunmu arar die teselli edişi
aşkımın herşeye rağmen komutanının telefonundan telefon açışı herşey herşey tek tek saati saatine aklımda
unutmak zor olucak gerçekten
derin izler oldu hayatımızda askerlik yüzüden

ben de dün ne düşündüm biliyor musunuz

ilk gitiğinde milletle gelen gidenllerle olan muhabbetler şöle idi

iyi ki gitmiş iyi olmuş kısa dönem mi

gelir merak etme 5 ay geçer

şimdi ise gelmiş artık şimdi sudan çıkmış balığa dönecek:)) kaç gün kaldı

gibi muhabbettlerr

çok seviniyorum bu muhabbettere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…