Anladığım kadarıyla sen birden çok yapmışsın bu işi aklinialirimsmile İlk seferde akıllandıydım ben yerimsenibenvalla haklısın.bende aynısını yapıyorum bir sürü laf söylüyorum,telefonu pat diye kapatıyorum.tabiii sonra bekle ki ertesi gün olsun da yeniden konuşalım.niye böyle yaptım diye kendime kızıyorum ama sonra yine aynısı:))))
az önce bi su bardağı yeşil çayımı içtim yine.
1 kutu bitti benim 2. ye başladım kızlar o çaykur kutusu var ya teneke heh işte onlardan bitirdim 1 tane.
sanki ağır içiyorum gibi . bi de 1 hafta cenaze dolayısı ile de içemedim. arkadaşa doktor demiş ki eğer sallama içiyorsan günde 3 kupayı, demleme içiyorsan 2 kupayı geçmesin diyor.
bi de kırmızı biber hapına başlamış arkadaş 5 kilo vermiş 1 ayda oooff zaman azalıyor kızlar yaa daha 10 kilom var uçurulacaakk
canım yaa o biber hapı iyi değil kanser yapıyo diye duydum kolon kanserialsanaalsanasmileaz önce bi su bardağı yeşil çayımı içtim yine.
1 kutu bitti benim 2. ye başladım kızlar o çaykur kutusu var ya teneke heh işte onlardan bitirdim 1 tane.
sanki ağır içiyorum gibi . bi de 1 hafta cenaze dolayısı ile de içemedim. arkadaşa doktor demiş ki eğer sallama içiyorsan günde 3 kupayı, demleme içiyorsan 2 kupayı geçmesin diyor.
bi de kırmızı biber hapına başlamış arkadaş 5 kilo vermiş 1 ayda oooff zaman azalıyor kızlar yaa daha 10 kilom var uçurulacaakk
Selam kızlar... opuyorumnanaktan
Anladığım kadarıyla sen birden çok yapmışsın bu işi aklinialirimsmile İlk seferde akıllandıydım ben yerimseniben
Herkes de sevdüceğine güzel görünmek için kilo vermeye çalışıyo bayanssulusmile
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
az önce bi su bardağı yeşil çayımı içtim yine.
Selam kızlar... opuyorumnanaktan
Anladığım kadarıyla sen birden çok yapmışsın bu işi aklinialirimsmile İlk seferde akıllandıydım ben yerimseniben
yok ben akıllanmam.biraz zaman geçer yine başlarım.ama o bu kadar sinir etmese ya da ben biriktirmiş olmasam bu kadar laf saymam herhalde.yani sonuçta bunun suçlusu o,ben değilim.nasıl taktik ama:))))
napmıştınız kız :bbo::ecrin_bebek:Hoşbulduk canım sırnaşık şey Linguistle yaptığımızı bugün senle yapcaz sanırım aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile5
eyvah eyvah eyvahhhhh yaaa niye hatırlattın:)))kardeşim gelmişti 3-4 gündür pilates milates hak getire.dünde öğlen kardeşimle yedim sonra o gitti,bizimkilerle aradan 1-2 saat geçmeden yemeğe gittik ordada yedim.eve geldik çayın yanında kekler,çekirdekler,bisküvilerrr ohhhh yarasınnn:))))sabah da kendime bi güzel tost yaptımmm akşama kadar yemem umarım:)))
şaka bi yana bende iyice almaya başladım nasıl vercem bilmiyorum.aslında çok da takmıyorum ciddi manada.çünkü eğer taksam valla kimse tutamaz beni.bi kere öle yapmıştım azmettim 52 kiloya düşmüştüm.o zamanlar daha evli değildik ama eşim hiç beğenmemişti o halimi belkide biraz buna dayanarak çok önemsemiyorum
yok ben akıllanmam.biraz zaman geçer yine başlarım.ama o bu kadar sinir etmese ya da ben biriktirmiş olmasam bu kadar laf saymam herhalde.yani sonuçta bunun suçlusu o,ben değilim.nasıl taktik ama:))))
gamzem ya ehliyet için lazımdı ya bi ayarlayamazmısın parmaktan alsınlar kartı ya nolurr
canım o bizde değil zaten merkez hastanede yapılıyo ancak orda yaptırabilirsin bebeğim keşke elimden gelen bişey olsada yapsam ama yapamıyorum iştea.s
peki parmaktan nerde yaptırabilirim balım opuyorumnanaktan
İki ayrı başlıkta iki ayrı muhabbet kaydirigubbakcemilenapmıştınız kız :bbo::ecrin_bebek:
peki parmaktan nerde yaptırabilirim balım opuyorumnanaktan
inston kendimi toparlamamız lazım yaa üüfff
gamiş ne kolon kanseri kız bi sürü insan kullanıyormuş karalamak için mi acep oof yaaa ne yapacağımı şaşırdım iyice
damlas len bu yaşa kadar hiç koldan kan aldırmadın mı valla sen gel bişzim buraya senin kafana vura vura alırız o kanı kız evlilik için mecburen 3 tüp kan aldırman gerekcek o zman ne dicen hehehehehe
İki ayrı başlıkta iki ayrı muhabbet kaydirigubbakcemile
Küçük polikliniklerde parmaktan alınıyor diye biliyorum.
damlas len bu yaşa kadar hiç koldan kan aldırmadın mı valla sen gel bişzim buraya senin kafana vura vura alırız o kanı kız evlilik için mecburen 3 tüp kan aldırman gerekcek o zman ne dicen hehehehehe
canım merkezdeki hastane pendiğin içindeki dimi?
kız çok küçükken aldırmıştım ama acaip korkuyorum benevlilik için neden 3 tüp alınıyo kız ilk defa senden duydum he :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?