331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar... opuyorumnanaktan

Anladığım kadarıyla sen birden çok yapmışsın bu işi aklinialirimsmile İlk seferde akıllandıydım ben yerimseniben

Herkes de sevdüceğine güzel görünmek için kilo vermeye çalışıyo bayanssulusmile

canım yaa o biber hapı iyi değil kanser yapıyo diye duydum kolon kanserialsanaalsanasmile

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

eyvah eyvah eyvahhhhh yaaa niye hatırlattın:)))kardeşim gelmişti 3-4 gündür pilates milates hak getire.dünde öğlen kardeşimle yedim sonra o gitti,bizimkilerle aradan 1-2 saat geçmeden yemeğe gittik ordada yedim.eve geldik çayın yanında kekler,çekirdekler,bisküvilerrr ohhhh yarasınnn:))))sabah da kendime bi güzel tost yaptımmm akşama kadar yemem umarım:)))
şaka bi yana bende iyice almaya başladım nasıl vercem bilmiyorum.aslında çok da takmıyorum ciddi manada.çünkü eğer taksam valla kimse tutamaz beni.bi kere öle yapmıştım azmettim 52 kiloya düşmüştüm.o zamanlar daha evli değildik ama eşim hiç beğenmemişti o halimi belkide biraz buna dayanarak çok önemsemiyorum

gamzem ya ehliyet için lazımdı ya bi ayarlayamazmısın parmaktan alsınlar kartı ya nolurr

Hoşbulduk canım sırnaşık şey Linguistle yaptığımızı bugün senle yapcaz sanırım aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile5
napmıştınız kız :bbo::ecrin_bebek:

canım ben yine başlıyorum bugün artık yeterrr yaaaaaa yaza ince girmek istiyorum :CüvCüv:

yok ben akıllanmam.biraz zaman geçer yine başlarım.ama o bu kadar sinir etmese ya da ben biriktirmiş olmasam bu kadar laf saymam herhalde.yani sonuçta bunun suçlusu o,ben değilim.nasıl taktik ama:))))

:roflol: :roflol: Sen de cadılık potansiyeli gördüm kaydirigubbakcemile3 Yok ya.. sonrasında en çok kendimize etmiş oluruz. Ben bi daha aynı şeyi asla yapmam. Hatta öyle ki.. sırf orda hayal kursun diye bana uymayan planlarına bile evet olur yaparız diyorum (ama taktiğimi söyledim ona da bayanssulusmile)

Buarada anladığım kadarıyla burdaki bi çok kişinin erkek arkadaşı baya baya sınıra yaklaşmış... boshayallersmile Kendi halimize şükrettim ben. Kafalarına plan hayal neyim sokmaya çalışsanız belki biraz işe yarar :sm_confused:

gamzem ben tahlil yaptırmak istemiyorum sadece kart almak istiyorum parmaktan alsınlar yaa

gamzem ya ehliyet için lazımdı ya bi ayarlayamazmısın parmaktan alsınlar kartı ya nolurr

canım o bizde değil zaten merkez hastanede yapılıyo ancak orda yaptırabilirsin bebeğim keşke elimden gelen bişey olsada yapsam ama yapamıyorum iştea.s

canım o bizde değil zaten merkez hastanede yapılıyo ancak orda yaptırabilirsin bebeğim keşke elimden gelen bişey olsada yapsam ama yapamıyorum iştea.s

peki parmaktan nerde yaptırabilirim balım opuyorumnanaktan

damlas len bu yaşa kadar hiç koldan kan aldırmadın mı valla sen gel bişzim buraya senin kafana vura vura alırız o kanı kız evlilik için mecburen 3 tüp kan aldırman gerekcek o zman ne dicen hehehehehe

inston kendimi toparlamamız lazım yaa üüfff

gamiş ne kolon kanseri kız bi sürü insan kullanıyormuş karalamak için mi acep oof yaaa ne yapacağımı şaşırdım iyice

inston kendimi toparlamamız lazım yaa üüfff

gamiş ne kolon kanseri kız bi sürü insan kullanıyormuş karalamak için mi acep oof yaaa ne yapacağımı şaşırdım iyice

canım annem kullandı bi işe yaramadı ben öle duydum valla çinde toplatılmış bu ilaç

canım merkezdeki hastane pendiğin içindeki dimi?
kız çok küçükken aldırmıştım ama acaip korkuyorum ben evlilik için neden 3 tüp alınıyo kız ilk defa senden duydum he :S

3 tüp mü!!! :1shok: akannehir valla bayılırım ben. Kesin 3 tüp mü bilmiyorumkismile

canım merkezdeki hastane pendiğin içindeki dimi?
kız çok küçükken aldırmıştım ama acaip korkuyorum ben evlilik için neden 3 tüp alınıyo kız ilk defa senden duydum he :S

evet canım pendiğin içindeki hiç korkmana gerek yok sivri sinek ısırıgı gibi hissetmiyosun bile ne bilim kız nikah dairesinden istiyolar baya bi uğraşmıştım bende sağlık grup başkanlıgına gidip form falan alıyosun kan sonuçlarına göre evlikşkte sakınca yoktur raporuyla teslim ediyosun işte dimi inston öle oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…