331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 tüp mü!!! :1shok: akannehir valla bayılırım ben. Kesin 3 tüp mü bilmiyorumkismile

evet canım küçk küçük üç tüp bayılmıyon kııı bişicik olmuyo ben yarın bile kan aldırcam rutin tahlilller artık bünmyem alıştı 3 ayda bir aldırmassam rahatsız oluyorum şutarafagitti

Delüüüü lülülülülülü Sen fotoğrafında hiç de dediğin kiloda gözükmüyon valla

Nolur sormasınlar bana.
Nolur söyletmesinler derdimi.
Saklarım ben onu kendime.
Yerim kendi kendimi.
Akıyorsa yaşlar gözümden,
Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz,
Karardıysa bütün dünya,
Vardır elbet bir sebebi...
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı,
Bitsin artık bu hasret bulaşalım gayrı...
Benim bütün derdim özlem.
Biliyorum kavusur böyle seven.
Biz bir elmanın iki yarısıyız,
O en çok sevdiğim ve ben.

hadin kızlar mesai bitti sayılır evraklları kontrol edip çıkcam öpüyorum akşam görüşürük mucksss

off gamzem ne dyon sen yaa ooffff napıcam ben ya merkezde parmaktan alıyolar dimi gamzem ya?

off gamzem ne dyon sen yaa ooffff napıcam ben ya merkezde parmaktan alıyolar dimi gamzem ya?

kıs damlaaa allah seni ne yapmasın emi
senin yerine ben veriyim kan olmamı
bayılıyorum helede iğneye iğneden sonra sürülen o alkolün verdği ferahlık
o iğnenin yavaş yavaş derimden çıkması
sadist değilim ama seviyorum o hissi =))

ya idenim kafayımı yedin yaa ben çok korkuyorum yaa :sinifsinif:

ya idenim kafayımı yedin yaa ben çok korkuyorum yaa :sinifsinif:

yok kız küçücük iğne ondanmı korkucam hahaha

benim 8 yaşında yiğenim bu hafta 3. ameliyatını olucak ve bu ameliyatlar 8 ayda bir tekrarlanıcak 12-13 yaşına kdar fln sence ben iğneden korkarsam ayıp etmiş olmammı ona

bu kadarmı aynı şeyler yaşanırr yaa aynen aynı diyaloglar bitmicek diyip duruyo bnmkide kalmış 60 gün bitmez diyo hala çok bunaldı sesi bigün iyi bi gün kötüü... bende onunla bunalıorm vallaa off bitsiinn isyanlardayımm .. :gitme:

iyi geceler kızlarrrr.bir gün daha geride kalmak üzere.

KIZLAR GÜNAYDINNNNNN
Ş:60 buram buram memleketim kokuyo bu gün herkeze çay bendennn =))) Slmlarınızı alıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…