:))) Bu erkeklerin araba olayı nedir ya... Yakındı sizin yer, bence askeriyeden al sevgülünü. Uçak bileti bulmasaydı ben de giderdim (biz 3-4 hafta önceden aldıydık şimdi 2 mislinden fazla olmuş fiyatı, uçak bileti alacaklara duyrulur), 18 saat otobüste bol bol hasret giderirdik :) He bi de, hemi de öğlen 11:30 kavuşcam :))benimle birlikte arabasınıda kapıda istiyo canım
bir taşla iki kuş istiyo
ama hayalden öte gitmez o yoksa bende dört nala giderim
O zaman sizin yer yakındır canım, arada sırada gidersin yanına... Biz yemin töreninden bu yana görüşemiyoz boshayallersmilekeşke 16 mayıs olsaydı bizim de :çok üzgünüm:
kızlarrrrrrrrrrrr
:))) Bu erkeklerin araba olayı nedir ya... Yakındı sizin yer, bence askeriyeden al sevgülünü. Uçak bileti bulmasaydı ben de giderdim (biz 3-4 hafta önceden aldıydık şimdi 2 mislinden fazla olmuş fiyatı, uçak bileti alacaklara duyrulur), 18 saat otobüste bol bol hasret giderirdik :) He bi de, hemi de öğlen 11:30 kavuşcam :))
O zaman sizin yer yakındır canım, arada sırada gidersin yanına... Biz yemin töreninden bu yana görüşemiyoz boshayallersmile
Efeeeeem sempatiksalakcinni
bu hafta benim işler yoğun canlar o yüzden çok giremeyeceğim
dün akşam spor salonuna kayıt yaptırdım. bir de parafinle zayıflama bölümü varmış ona da gireceğim bitaneler 10 nisanda yakın arkadaşımın ablasının çok güzel bir yerde düğünü var düğüne kadar kolları zayıflatmam gerek :)))
bu hafta benim işler yoğun canlar o yüzden çok giremeyeceğim
dün akşam spor salonuna kayıt yaptırdım. bir de parafinle zayıflama bölümü varmış ona da gireceğim bitaneler 10 nisanda yakın arkadaşımın ablasının çok güzel bir yerde düğünü var düğüne kadar kolları zayıflatmam gerek :)))
beni unuttun gamzem ama ben burdayım
hoşgeldin güz pazaqr mı gidiyo eşin
pazar yada en gec pazartesi sabah 7 de gıdecek .dunde adapazarına gıttı bu aksam donecek . adam bı ızne geldı ıs gucten gene yanlız kaldım ıse bak ya. sen ne yaptın gelecekmı esın
bu hafta gelemiyo haftaya inşallah nöbet falan koymadılarsa arada görüşüyoruz işte bu sıralar ailesine yogunluk vermeye başladı bazen acaip kıskanıyyorum bazende o da onun ailesi bende olsam öyle davranırdım diyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım o aıle kıskanclıgı hepımızde var sanırım. pek yapacak bırsey yok. yuzyıllık bır sorun bu ıdare edecegız. zaten askerden sonra hepsı senın delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?