331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimle birlikte arabasınıda kapıda istiyo canım
bir taşla iki kuş istiyo
ama hayalden öte gitmez o yoksa bende dört nala giderim
:))) Bu erkeklerin araba olayı nedir ya... Yakındı sizin yer, bence askeriyeden al sevgülünü. Uçak bileti bulmasaydı ben de giderdim (biz 3-4 hafta önceden aldıydık şimdi 2 mislinden fazla olmuş fiyatı, uçak bileti alacaklara duyrulur), 18 saat otobüste bol bol hasret giderirdik :) He bi de, hemi de öğlen 11:30 kavuşcam :))

keşke 16 mayıs olsaydı bizim de :çok üzgünüm:
O zaman sizin yer yakındır canım, arada sırada gidersin yanına... Biz yemin töreninden bu yana görüşemiyoz boshayallersmile

kızlarrrrrrrrrrrr

Efeeeeem sempatiksalakcinni

yakın sayılırız canım evet, yemin töreninden sonra 2 kez evci çıkarmaya gittim, nisanda bir kez daha gidicem, ne kadar özlemişsindin sen de ya :çok üzgünüm:

Napıyosunuz ya hava sıkıcı beni sıktı bu gün bide perşembe sanıyorum bi bakıyorum çarşamba daha çok sıkılıyorum

bu hafta benim işler yoğun canlar o yüzden çok giremeyeceğim

dün akşam spor salonuna kayıt yaptırdım. bir de parafinle zayıflama bölümü varmış ona da gireceğim bitaneler 10 nisanda yakın arkadaşımın ablasının çok güzel bir yerde düğünü var düğüne kadar kolları zayıflatmam gerek :)))

ya sen zaten zayıfsın kıı gayet hoş alımlı hatunsun ne uğraşıyon allaha sen =)))

iyi yapmıssın canım bende deli gibi spır yapıyorum alışık olmayınca acaip hamladım ohaoldumsmile

merhaba kızlar.

ceren hosgeldın. umarım artık bu kadar uzun sure ayrılmasssın aramızdan

mysoul canımcım buralardayım arada bakıyorum ama yazmaya fıtsat bulamadım. dun aksam msn baktım yoktunç dun yanlızdım esım sehır dısına gıttı iş için zaten pazar gunude gıdıyo askere gerı. senın durumlar ne alemde haberlesırız.

gamıs canım senıde ozledım cokk uzun zamandır toplanamadık pazar gununden sonra bı acık oturum yapalım

aramıza yenı katılan arkadasa r sızlerde hosgeldınız.

benım safak 30 mayıs kızlar. benımkı bı aksılık cıkarmassa orda 30 mayısta cıkar sanırım .

kızlar bugün ne kadar cansızsınız yaa ben olmuyorum bakıyorum sohbetin dibine vurulmuş ben geliyorum herkes dut yemiş bülbül bende mi var uğursuzlukdelikafadulden

hoşgeldin güz pazaqr mı gidiyo eşin

pazar yada en gec pazartesi sabah 7 de gıdecek .dunde adapazarına gıttı bu aksam donecek . adam bı ızne geldı ıs gucten gene yanlız kaldım ıse bak ya. sen ne yaptın gelecekmı esın

pazar yada en gec pazartesi sabah 7 de gıdecek .dunde adapazarına gıttı bu aksam donecek . adam bı ızne geldı ıs gucten gene yanlız kaldım ıse bak ya. sen ne yaptın gelecekmı esın

bu hafta gelemiyo haftaya inşallah nöbet falan koymadılarsa arada görüşüyoruz işte bu sıralar ailesine yogunluk vermeye başladı bazen acaip kıskanıyyorum bazende o da onun ailesi bende olsam öyle davranırdım diyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım o aıle kıskanclıgı hepımızde var sanırım. pek yapacak bırsey yok. yuzyıllık bır sorun bu ıdare edecegız. zaten askerden sonra hepsı senın delikafadulden

damlaya noldu yaa kapsama alanı dışında olmuş ???
ya gamiş bide bişe sorcam sana senin kayınpeder rahatsızlanmıştı ilk zamanlar söylememiştin heralde eşine dimi kızmışmıydı niye söylemedin diye ((
ya kayınvalidem anjio olcak ta söylesemmi söylemesemmi bilemedim
söyleme dedi annesi söylesem bidert söylemesen bin dert ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…