331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkeze günaydın hoşgeldiniz
evet galiba ilarzucum heycan arttıkça yavaşlıcak ben hep diyodum öyle olcak
ayrıca bugün tam 3/1 i askerliğimizin

Damla yı kapsama alnı dışı yapmışlar ama suçu yokki direk ona yüklenmişler:S Sinir oldum yaaa okuyuncaalsanaalsanasmile

bugün öğlene doğru açılacak damlanın banı canlar

hepinize gunaydın hatunlar

kızlar sizin günler yaklasınca sohbetinizde azaldı haasırnaşık şey

OOOFF şimdi patlıcam hee walla bak ölüyom sıkıntıdan yahuuu

damlayla konuştum sizlere selamı var çok sevdiğini iletti sizleri ciciş:)))

açılması lazım bu alar bideneler banı idenim sen gitmeden açılır çiçeğimin banı

damlayı hangı sayfada uzmusler

kızlar dün agşam itibari ile spora başladım spor salonum çok güzel. ardından da parafine başladım şekerler 10 nisanda en yakın arkadaşımın ablası efleniyor fotolarda zayıf ve gıdıksız çıkmam lasım:))

parafin işine geleyim. şimdi kadın dedi ki ilk baş spor yapmak zorundasınız ısınmamış kasla hiç birşey olmaz. önce kası ısıtacağız sonra parafin. dediği gibi yaptım sporumu çıktım üst kata. kadın aldı beni çok amatörce hee bi ısıtıcı üzerinde parafin ısıtılıyor aldı onu bana fırçası gibi fırçayla tüm diri ficüdümü kapladı sonra yatırdı üzerimi kalın naylon ile sardı ardından elektirikli bataniye ardından 3 tane kalın battaniye ardından ,iki omzuma iki tane kalın polar( içeri hava girmesin diyemiş) bu durumda el kol hareketsiz (allahım ne eziyetlere katlanıyoruz ya artık zayıflayalım) bekledim 1 saat. fazla terleyemedim bu arada ilkk diye.

sonracığıma beni banyoya soktu orda ben arındım güzelce tüm ölü derilerimden çıktık ölçüm yaptık tekrar. (ilk girişte de yapmıştık) gözümün önünde belden 2 cm, kol çevresi 1 cm , göbek çevresinden 1 cm incelme olmuş. şok oldum...

şimdi düşünüyorum bu incelme geçicimiydi? böyle geçici incelme sağlayan kremleri jelleri biliyorum acaba bu da o etykiyi mi yaptı yohsam gerçekten incelme var mı?

tüm soruların cevabı akşam evdeki kendi mezuramla ölçtükten sonra...

çeyiz sayfasında balım orda bi yanlış anlaşılma olmuş

damla birisini ona söylüyor diye laf söylemiş

başka birisi de sana söylemiyor diye ona laf sokmuş derken damla buna bu damlaya

sonunda hepsi ceza almış bal köpüğüm

böyle durumlarda sinirinizi tutun ve kötü içeriğe basın boşu boşuna hiç kendinizi kasmaya değmez bence ben de çok ceza aldım zamanında olan kendimize oluyor maalesef

bebişlerimmm ben geldimmmm sonunda yaaaa sizden ayrı kalmak çok üzdü beni dışardan gelenlere genel kötü davranıyolar, biz böle olmadığımız için ben çok şaşırdım ve kızmıştım ama bitti

ayyy canım hoşgeldinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamlarrr kızlarrrr.neredeyiz bugün şafağı saymadım bi kaç gündür:))ilarzucum ben ankarada yaşıyorum,ama 12 aralıktan beri izmirde ailemin yanındayım,mayıs 16 ya kadar burdayım..

hoş geldin damlacımmm.malesef herkes aynı değil canımmm boşuna demiyorlaar allah iyilerle karşılaştırsın diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…