damlaya noldu yaa kapsama alanı dışında olmuş ???
ya gamiş bide bişe sorcam sana senin kayınpeder rahatsızlanmıştı ilk zamanlar söylememiştin heralde eşine dimi kızmışmıydı niye söylemedin diye((
ya kayınvalidem anjio olcak ta söylesemmi söylemesemmi bilemedim
söyleme dedi annesi söylesem bidert söylemesen bin dert((
canım yaa damlaya bi topikte baya yüklenmişler çok kızdım hem suçlular hem güçlüler
benim söylemem gerk kalmadan görümcem herşeyi bi çırpıda söyledi kyınpederim cok rahatsız o kalp krizinden sonra bayılmalar geçici hafıza yitirmeleri falan yaşadı eşim artık hertşeyden haberdar bişey olurda bize kızmasın diye herşeyi söylüyoruz artık içimde tutunca daha bi kötü oluyorum çünkü bilmiyorumkismile
ya bizimki önemli bişey deil 1 gece bile kalmıcak 8 saat fln tutuylarmış hatta aslında gerek bile yok özel hastanenin biri gel olsan senin için iyi olur demiş
olman gerekiyo fln bile dememiş oda hemen olcam dedi çıktı işin içinden git bi devlet hastanesin dedik dinlemio
söyleme gökhana dedi bana ama bilmiyorum yaa((
ne rahatsızlıgı vardı ki kayınpederin mi senin de
yok benim kayınpederim vefat edeli 14 sene fln olmuş kaynanacuğum =)))
bi hasta ziyaretine gitmiş hastaneye form vermişler buda gitmiş muayne olmuş damarlarında daralma var gibi anjiyo olsan iyi olur demişler deiyorum özeller para için yapıo dinlemio işte
hımm geçmiş olsun sen yinede söyleme nişanlına çünkü ilk ben söylemedim söyleseydim ben kötü olurdum ama görümcem söyledi ona bişey olmadı kızan eden yargılayanyasakkelime
idenimmm((
idenim buradamısın
ya damalaya yüklenirlenken bunları yazmış ben görmedin(
çok üzüldüm şimdi sizde facede msnde fln ekliyse bi sorun yaaa
valla bitirdik idencim hafta başında diyordum nasıl bitecek diye çok zor geldi bu hafta aay bir de yarın babamın doğum günü var aaa bugüüüüünnnn hay Allahım ne yapacaz yaa spora da başladım üüfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?