331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım yaa damlaya bi topikte baya yüklenmişler çok kızdım hem suçlular hem güçlüler
benim söylemem gerk kalmadan görümcem herşeyi bi çırpıda söyledi kyınpederim cok rahatsız o kalp krizinden sonra bayılmalar geçici hafıza yitirmeleri falan yaşadı eşim artık hertşeyden haberdar bişey olurda bize kızmasın diye herşeyi söylüyoruz artık içimde tutunca daha bi kötü oluyorum çünkü bilmiyorumkismile

ya bizimki önemli bişey deil 1 gece bile kalmıcak 8 saat fln tutuylarmış hatta aslında gerek bile yok özel hastanenin biri gel olsan senin için iyi olur demiş
olman gerekiyo fln bile dememiş oda hemen olcam dedi çıktı işin içinden git bi devlet hastanesin dedik dinlemio
söyleme gökhana dedi bana ama bilmiyorum yaa ((

ayrıca nerde yüklenmişler damalaya
göndersene linki bana sana zahmet

ne rahatsızlıgı vardı ki kayınpederin mi senin de

ne rahatsızlıgı vardı ki kayınpederin mi senin de

yok benim kayınpederim vefat edeli 14 sene fln olmuş kaynanacuğum =)))
bi hasta ziyaretine gitmiş hastaneye form vermişler buda gitmiş muayne olmuş damarlarında daralma var gibi anjiyo olsan iyi olur demişler deiyorum özeller para için yapıo dinlemio işte

hımm geçmiş olsun sen yinede söyleme nişanlına çünkü ilk ben söylemedim söyleseydim ben kötü olurdum ama görümcem söyledi ona bişey olmadı kızan eden yargılayanyasakkelime

hımm geçmiş olsun sen yinede söyleme nişanlına çünkü ilk ben söylemedim söyleseydim ben kötü olurdum ama görümcem söyledi ona bişey olmadı kızan eden yargılayanyasakkelime

ya onların kızması fln çokta tın kızarlarsa soğutucu bişeyler bulunur=))
amacım benimki kızmasın niye söylemedin demesin yeter bana gerçi annen söyletmedide diyebilirim ama yapıma ters geliyo bişeyler saklamak
ondan sakladığım ilk şey sanırım ((

ya damalaya yüklenirlenken bunları yazmış ben görmedin (
çok üzüldüm şimdi sizde facede msnde fln ekliyse bi sorun yaaa

akşam ancak damlaya ulaşabilicegim çünkü ne face ne de msn açılmıyo bilmiyorumkismile

oy maşallahhh artık akşamlarıda giren olmuyo demekki
Ş:52 Orduya slm

orduuuuuuuuuuuuuu

günaydınnn idenciğimmmm

günaydın canım hoşgeldin bu haftada perşembe yaptık bi bitseydi hayırlısıylaa :))

1.76525416 ay
7.56537499 hafta
52.9576249 gün
1270.98300 saat
76258.9799 dakika
4575538.79 saniye

kaldııııııııııı

valla bitirdik idencim hafta başında diyordum nasıl bitecek diye çok zor geldi bu hafta aay bir de yarın babamın doğum günü var aaa bugüüüüünnnn hay Allahım ne yapacaz yaa spora da başladım üüfff

evet banada zor geçti bu hafta hatta hala geçmedi niyeki acabaa

günaydın gamişş
idenim acaba bundan sonra her hafta mı böyle geçecek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…