331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

UZAK TUT CANIM...SİZDEN UZAK OLSUNLAR...ONLARI ÇOK FAZLA HAYATINA SOKMA BENCE...NE KADAR UZAK O KADAR TATLIyerimseniben
Yani herşeyinize burunlarını sokmsınlar..müdahele etmesinler...
ilk önce onlara çoookk uzak biyerden ev tut....

ayy dimi canmmm istda onlar erenköyde bende uzak bi yer bakıyım çokta bilmiorm ist lu ama bi korku sardı vallaa akannehir

ayy dimi canmmm istda onlar erenköyde bende uzak bi yer bakıyım çokta bilmiorm ist lu ama bi korku sardı vallaa akannehir

Herkesin aynı olcak diye bişey yok canım kayınvaliden belki gerçekten iyidir fesatlık kıskançlık yktur içinde...sen çalışırsın sana yardımcı olur belki...yemeğini yapar..ilerde çocuğuna bakar...
ben nası bi aileye düştüm böyle inanamıyorum olanlara...sonunda benide kendilerine benzettiler,artık bende varım diyorum...
sen kendin ölç tart karar ver canım...evlenmeden önce çok önemsemiyorsun zaten lafları ama evlendikten sonra daha mı farklı geliyo bize ne??

konularrr aynen devammm,herkes farklı yapılarda,farklı kültürlerde ben daha önceki sayfalardada yazdım.en önemli olan kendi ailenizde gördüklerinizle kıyaslamayın,ve ne kdar samimi,iyi olurlarsa olsun el olduklarını unutmayınnn

kızlarrr manisadayızzz:))))))orası da eski mekanlarımızdan selammm olsun manisaya:)))yakında zaten manisaaaa.
güzcüm bu arada merak ettim rüyanııı:)))

canım haklısınn.. geröekten ailen gibi olmuyoo tabi..
ben malatyadayım sizin 16 mayıs diilmi bitiş canmcm..

yokkk 17 mayıs dedi bana ama bakarsın bi sürpriz olur:))))

begy antalyada nerdesin canımmm,2-3 senemde antalyada geçmişti bende amma gezentiyim yaaa.zaten biri nerelisin dediğinde bi an duraksıyorumm heryer benim memleket:)))

begy antalyada nerdesin canımmm,2-3 senemde antalyada geçmişti bende amma gezentiyim yaaa.zaten biri nerelisin dediğinde bi an duraksıyorumm heryer benim memleket:)))

merkezdeym cnm 100. yıl biliosundur belki:) çok güzel yer dimi antalya:))

Günaydın canlarr
ahanda nisan geldi çok şüküürrr su gibi geçmesi dileği ile

günaydın kızlarrrrrr ıNŞALLAH nisan ayı bize uğurlu gelir idenin dediği gibi su gibi akıp geçç

KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??

331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 - 17 Mayis 2010)

ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLİK YERİ
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ 40'larda kaydirigubbakcemile2
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun40'larda kaydirigubbakcemile2
benimruyamsensin ---------------------------------------Tekirdag/Malkara40'larda kaydirigubbakcemile2
bet_------------------------------------------------------------ şırnak40'larda kaydirigubbakcemile2
buketuzun----------------------------------------------------Antalya40'larda kaydirigubbakcemile2
buket87--------------------------------------------------------Izmir40'larda kaydirigubbakcemile2
Cash06--------------------------------------------------------Bilecik40'larda kaydirigubbakcemile2
crncrn---------------------------------------------------------Batman40'larda kaydirigubbakcemile2
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar 40'larda kaydirigubbakcemile2
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit40'larda kaydirigubbakcemile2
denise85-----------------------------------------------------Elazığ40'larda kaydirigubbakcemile2
elfcn-----------------------------------------------------------Sakarya/Adapazari 40'larda kaydirigubbakcemile2
elvin06--------------------------------------------------------Mugla40'larda kaydirigubbakcemile2
erence--------------------------------------------------------Sivas 40'larda kaydirigubbakcemile2
fcert-----------------------------------------------------------Uşak 40'larda kaydirigubbakcemile2
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 40'larda kaydirigubbakcemile2
horizon-------------------------------------------------------Kütahya40'larda kaydirigubbakcemile2
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy 40'larda kaydirigubbakcemile2
İlarzu---------------------------------------------------------Karaman40'larda kaydirigubbakcemile2
Kardelen35-------------------------------------------------İstanbul/Kucukyali 40'larda kaydirigubbakcemile2
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken40'larda kaydirigubbakcemile2
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan 40'larda kaydirigubbakcemile2
PesPemBe-------------------------------------------------Izmir 40'larda kaydirigubbakcemile2
seda---------------------------------------------------------Manisa 40'larda kaydirigubbakcemile2
shining------------------------------------------------------Kars 40'larda kaydirigubbakcemile2
songa84----------------------------------------------------Istanbul-Edirne40'larda kaydirigubbakcemile2
suchalovelyday------------------------------------------Edremit 40'larda kaydirigubbakcemile2
torakcan---------------------------------------------------Nevşehir 40'larda kaydirigubbakcemile2
Tuce---------------------------------------------------------İstanbul/Tuzla 40'larda kaydirigubbakcemile2
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan 40'larda kaydirigubbakcemile2
YOZGATLI--------------------------------------------------Edirne/Uzunköprü40'larda kaydirigubbakcemile2
Quixotic----------------------------------------------------Manisa40'larda kaydirigubbakcemile2
27.01--------------------------------------------------------Corlu40'larda kaydirigubbakcemile2

331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )

Gamis -----------------------------------------------------Ankara/mamak
linguist----------------------------------------------------Balikesir
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat
Pazza------------------------------------------------------Tunceli
__TanRIcA__ -------------------------------------------Eskisehir

333.Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Adayı Yakınları

HADİ AMA SİZİ BEKLİYORUZ NERDESİNİİİZZZ !!! :))a.s. alkisalkisalkis

az kaldi ya sanki bana geçmicek gibi gelio şimdi inanamıormm yanii hadii hepbirlikte bi kuvvett ittirelim de çabukk geçsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…