yaa sorma benimkide nişan fotoğraflarını koymuş jelatiniyle vitrine ama üste yani görünen resim nişanlımın tek fotoğrafı
ve elli defa dedim kaynanamın ablalarının yanında nişanlımın yanında beni sevmiyo resmimi koymuyo tek oğlunu koyuyo diye anaam baksan oğluma ne kadar yakışıklı ordan bana bakıo gülüyo diğer resimlerde sana bakıyo napıyım o resimleri
yok yok ben azbuçuk çözdümde anlatın yinede tecrübee nede olsa
kızlar korkmuyorum daha çok hırslanıyorum :jeyyar:
bunlar neredeyse herkes var herkes yaşıyo bu sorunları, biz inşallah altlatırız napak aklinialirimsmile
güzcüm hoş geldinnn nasılsın,eşin gittiğinden beri bi denk gelemedik.allah kavuştursun canım,nasılsın,moralin nasıl
[evlenince daha bi değişiyolr.bi de benim ailemin bize olan sevgisiyle kendilerinin oğularına olan sevgisini kıyaslıyolar.biz üniversitedee 4 sene beraber kaldık 1 kere bile geldiklerini görmedim,oğulları orda ne yapar,ne eder hiç sormazlardı.aynı şekilde eşimde öle hiç düşkün değidi.evlendikten sonra nolduysa sürekli gelip gitmeler,aynı şehirde yarım saatlik mesafede bizde kalmalar,sanırsınnn çok düşkün hep böyleler.ama ben biliyorum,o döneme şahit olmasam inanıcam ama öle de değiller.bi kere eşim çok hastaydı ne yapacağımı şaşırmıştım,yeni evliydik arabada yok o zaman,ailesini aradım nolur gelin ne yapacağımı bilmiyorum dedim.siz artık evlisiniz,hastalıkta sağlıkta birbirinize emanetsiniz dediler ve gelmedilerrr.ama oğullarını bunu anlamıyor işte.benlik bi durum yok,ben zaten el kızıyım ama eşimin bu kadar saff olmasını anlamıyorummm yani.2 gülseler herşeyi unutuyor.tamam anlıyorum annebabası.ama ihtiyaç olduğunda neylr peki.
valla askerlikte 1 gün bileee karrrr:)))
guz_1 dıger mevzuda ıse dusuncelerım kendınız gıbı davranın bır sure sonra kabullenecekler. ben ole yaptım. aılesı hakkında dogru bıldıgımı hep soyleıdm . ıı sınıde kotusunude. ama askerlıkte anladı onlarla benım farkımı. artık pek savunamıyo onları bana. keske ole olmasalardıda savunabılseydı dıyorum ıcınden cunku o uzuluyo bole olmalarına. o uzulunce keske ben haksız olsaydım dıyorum ıcımden bilmiyorumkismile[/QUOTE .!.:uzaktayken anlıyolar tabi kıymetimizi ama yanımıza gelince ne de olsa yanımda diyip anlamıyolar bazı şeyleri maleseffff.
aileler konusuna gelince aynı durum bizdede oluyor,ama şu da bir gerçekki nolursa olsun onlar ailesi üzülsede,kızsada hep onları savunma gereği duyuyor içten içeee.bana hak versede ,onların hatalarını görsede bir süre sonra onların en ufak bi iyi yönlerini görse hemen başlar banu bak o zaman bunu yapmamışlardı ama bu yönleride var,ne kadar iyiler,onları bana sevdirmeye çalışır,unutur yaniii.o yüzden ben artık yorum yapmama kararı aldım.çünkü sonrasında daha çok yöneliyo ve hep gündemimizde oluyolar,ne gerek varrr aman.ben üstüme düşeni yaparım,evime gelince 7 yabancıya misafirperver olman gerekir tarzında yetiştirildim onlara mı misafirperver davranmıcam,ikramımı,hizmetimi,güler yüzümü gösteririm,gittiğimdede aynısı.sonrasında hiç bahsini açmam.o zaman sadece bir arada olduğumuz saatlerde onlar olmur,onun dışında asla olmazlarrr.böylesi daha mantıklı sanki
oyhh ne kadar doğru şeyler söylüyosunuz
ben mesela bu gün kaynanam aradı
evi yeni aldık ya
aradı direk şey dedi kapıcı aradaı aidatınızı ödeyin diyo dedi
bende öderim yada ödiyim fln demedim ama napcamı şaşırdım
şimdi nişanlıma diyim diyorum annem aradı böyle dedi bişey diyemedim şaşırdım bi an maaşımı aldım ödiyimmi ben flnmı diyim napıyım bilmiyorum
ayazınki izmirde diye hatırlıyorm,linguist kıbrıs diye..yani emin değilim.bir de yeni gelenler oldumu,onlar başlangıç gözüküyordu,şafağı yarılalayanlar ve de kavuşanlar diye.sen zaten bizimkileri 40 larda yazmışsın ki bu çok daha iç açıcı:),yeni gelenler belli değil,kavuşanlarda şimdilik bildiğim kadarıyla yok.o yüzden bu liste güzel yani,sadece işte şehirleri farklı olanlar var.birde dediğim gibi değiştrme yaparsan ben nbsasmaz olarak kalayımmm noluurrrr:)))çünkü buraya ilk o nickle,eşim gittiği dönemde başladım ,hatırası var yanii:))o yüzden öyle yaz olur mu?
sonrrasında borç olarak geri istemezlerse hiç karışma,ama borca yazacaklarsa öde.ayrıca eğer uzak kalma gibi bi ihtimalin varsa bence bu tür konulara hiç girme.ben bu konuda bişey yapamam,oğlunuzla konuşun falan de yani.ilerdede böyle konulara hiç karışma benceee
ay ev alsalardı ben kapıcı aydatını oderdım.
hatta bırak ev almayı ogullarına 3 kurus asker harclıgı verselerdı ah bak napsınlar oldugu kadar verıyolar deseydım
yada hepsını bırak bısey vermesınlerde ıstemem. ama bıde ustune ıstemeselerdı. bencd durduk yere kasınma ıdenklava: opte basına koy emı
ay ev alsalardı ben kapıcı aydatını oderdım.
hatta bırak ev almayı ogullarına 3 kurus asker harclıgı verselerdı ah bak napsınlar oldugu kadar verıyolar deseydım
yada hepsını bırak bısey vermesınlerde ıstemem. ama bıde ustune ıstemeselerdı. bencd durduk yere kasınma ıdenklava: opte basına koy emı
ya bana komik geliyo kendi ailemle karşılaştırıyorum yengelerim hiç bilmemişlerdir böyle konuları ben hep içindeyim hemen sokuyolar olayın içine çok tuhafıma gitti arayıp böyle demeleri ödememi istiyo kesin ama bizim ailemize göre ayıp bu
ayy ben bizim kayınların kıymetini bileyim o zaman.bana ne maddi ne manevi destek değiller ama haklarını yemeyim bircik oğullarına giderken borç verdilerrr.ne büyük bişeeyyy ne kadar iyilerrr ah canlarımm benimmmmklava:
esım askerdenken 20 yaısndakı kardesı msj atıyo ona bısı ınternet ft odemedım 5 aydır ıcra gelcek bana para gonderebılırımısn dıye . bu cocukta 1 senedor evde calısmıyo. o ara murat ızıne geldı. evde msn bı actı tak dıye yazı cıktı bır bozuldu bır bozuldu esım. bende delırdım tabı. suna cvp yazssana dedım yengene solım alsancaga cıksın sanada bana gondersın yaz dedım yazmadı. nası sınırlendım ama. daha agbı ıhtıyacın varmı dıcene uste askerdekı adamdan para ıstıyo sımdı kendı gıtcek mayısta asker gorcem onu.
bence haksızlık etmyın aılelere benı dusunun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?