331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doğru söylüyorsun gamişcim,bende nasıl konuşacağımı şaşırmıştım o anda.akşam telde konuştuk hiç konuyu açmadı bende açmadım tabii.aslında yanyana olunca bu tür şeyler konu bile değil ama işte uzakta olunca özellikle onlar açısından en ufak bişey bile üzmeye düşündürmeye yetiyor.aslında çok şanslılar.bizler sadece onları düşünüyoruz,hanım hanımcık bekliyoruzzzz.:)allah büyük sorunlar vermesinnn.

şimdi uzakta yaaa hiç izin vermez,benim bile eklediğim hemen hemen tüm karşı cinsin seceresini açıklıyordum başlarda:))))gelince,yanyana olunca açarsınız dicem ama ben bile sakıncalı bulmaya başladım.annemle msnden konuşma durumu olmasa kökten kapatacağım interneti aslında ama işte ne yapayımm.ambargo koyacağım kesin ama:)))bu arada afiyet olsunnn canım yemiş kadar olduk dicem tabi bu lafın gelişi söylenen bir söz olacak:))))bana ne bende istiyorummm canım çektiii,yanında beyaz peynir,domates veee çayyy da istiyorumm

şimdi uzakta yaaa hiç izin vermez,benim bile eklediğim hemen hemen tüm karşı cinsin seceresini açıklıyordum başlarda:))))gelince,yanyana olunca açarsınız dicem ama ben bile sakıncalı bulmaya başladım.annemle msnden konuşma durumu olmasa kökten kapatacağım interneti aslında ama işte ne yapayımm.ambargo koyacağım kesin ama:)))bu arada afiyet olsunnn canım yemiş kadar olduk dicem tabi bu lafın gelişi söylenen bir söz olacak:))))bana ne bende istiyorummm canım çektiii,yanında beyaz peynir,domates veee çayyy da istiyorumm[/QUOTE]

Haklısın canım burda bir derdim vara girince dertli oluyorum valla neler oluyo bu internet yüzünden bazen kapattırsakmı diye düşünüyorum bende...bu arada bidaha bakarsam bir derdim vara nolim...üzerime karabasanlar çöktü..halimize şükrettimyerimsenibenyerimseniben
keşke yakın olsa fırsat olsa neler yaparım size ben....ama dünya küçük belli olmaz dimi?
bayanssulusmile

sorma canımmm ya gerçekten çok üzücü şeyler oluyorrr.ne sorunları,sıkıntıları olanlar var.bende bakıyorum bazen eşim ve ailesi,ah erkekler falann ama cidden ister istemez etkileniyor insan.aslında herkesin çok farklı hayatı var.bilmiyrm bi şekilde sınandığımızı düşünüyorum bazennn.allah kaldıramayacağımız sıkıntı vermesin hatta hiç sıkıntı üzüntü vermesinnn.
evet dünya küçük konya-ankara yakınn:)))inşallah bi şekilde karşılaşırızz o zaman yerim katmerimi

mrb kızlarr az kaldııı 34 günmz war bizimdee allah herkese sabır versn senağlama

günaydın kıslar bu gün sokaktaki bütün arabalar benim şafağımı yazmış heytt bee =))

Günaydın nurtopu bayanlar

günaydın ıstanbullll ben de yarı ıstanbullu sayılırım çiçekler bugün pasta böreğe ben de yardım edeceğim şekerpareler

kahvaltı damladan olsun

ay benim bugün aciyip uykum var =)))
gözlerim cayır cayır yanıyo uykusuzluktan
kıs ilarzu sen evlenince istanbulamı gelcen belkim yakına gelirsin

ay benim bugün aciyip uykum var =)))
gözlerim cayır cayır yanıyo uykusuzluktan
kıs ilarzu sen evlenince istanbulamı gelcen belkim yakına gelirsin

idencim gördünmü hafta sonu sewgülünüü :))

güneydın yeni gelenler

idenciğim kıraç ta oturacaz sanırsam hayatısı pek bilmiim nereler

Kıraç uzak yer bana =))
hayırlısı olsun canım
kızlar buarada nasıl merak ediyorum yeni gidenleri keşke bugün çerkezköyde olsamda izlesem onları
çalışmasam kesin giderdim hee=)))

Başım gözüm üstüne
tokat yaprak sarması , Keşkek , ve batla donatıyım masayı tokatlı masası oldğu belli olsun hahahaa

günaydınnnn kıslarrr.. şafak 33 olan yokmuukii bnmkimi sadece 2 gün yol izni alann..

günaydınnnn kıslarrr.. şafak 33 olan yokmuukii bnmkimi sadece 2 gün yol izni alann..

ozaman sende bize katıl =))
yada vaz geçtim biz sana katılsak daha hoş olurdu :))
ama malesef canım benimki 17 mayıs diyo kandırıp süpriz yapmıcaksa eğer:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…