slm kızlar günaydıınn..kahvaltımı yaptım çay içiyorum gelinde içelim beraber...:içelim:
oyy canım ya çok sağol ya bugün bakıcam bakalım beğenebilecekmiyim bu sefer boshayallersmile
Kızlar bugün burası çok boş kalmış yaa İden yok yaa ondan heraldee :)) oohh o şimdii sevgilisinin yanındaa bizde burdaa bekleyelim daha 36 güünn :sinifsinif:
damlacım eğer düşünürsen straplez gelinliği tavsiye ederim bence çok hoş duruyolar yerimseniben bende daha fol yok yumurta yok ama benim modellerim şimdiden hazır bileee :))
damlacım sana bişey sölimmi gelinlikleri denemeye başlayınca bütün bildiklerini isteklerini unutuyosun...mesela ben boyundan bağlamalı istiyodum ama gittim askılı aldım...biçok etken fikrini değiştirebilir...en iyiysi giyip üzerinde görmek..eminim çok yakışır bencede gelinlik her kıza çookk yakışıyor..
dün söylediğin çeyiz nevresim markası neydi canım ya girip bi bakayım neler varmış...
kızlar ben kaçar gelinlik bakmaya gidiyorum hihoyyythihoyyytdelikafadulden
dua edin lütfen beğenip geliyim ya puhhh boshayallersmile
bu arada selam kızlar:))
merhaba kızlar
ben sana kustum my soul benısılmısın msn den ole dıyo msn
merhaba kızlar
ben sana kustum my soul benısılmısın msn den ole dıyo msn
yok artık niye sileyim seni ?? msni geçen perşembeden beri ilk defa açtım sende çevrimdışısın
çok güzel olurdu aslında ama bugün valide sultana eşlik etmem gerekecekk:))
ne bıleyım msn ole dıyo bende cok kızdım ama. .
kızlar ben kaçar gelinlik bakmaya gidiyorum hihoyyythihoyyytdelikafadulden
dua edin lütfen beğenip geliyim ya puhhh boshayallersmile
sen ne yaptın halledebildin mi işlerini,spor salonu süresi bitiyormuş sanırım bu ay sonu,olsun ama havalar güzelleşti sahilde yürürsün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?