331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bugün burası çok boş kalmış yaa ıden yok yaa ondan heraldee :)) oohh o şimdii sevgilisinin yanındaa bizde burdaa bekleyelim daha 36 güünn :sinifsinif:

slm kızlar günaydıınn..kahvaltımı yaptım çay içiyorum gelinde içelim beraber...:içelim:

ohhh afiyet olsunnn.bende kahvaltımı yaptım şimdi sigara ve çayy keyfi yapıyorum:)))

oyy canım ya çok sağol ya bugün bakıcam bakalım beğenebilecekmiyim bu sefer boshayallersmile

umarımm beğenirsin...

Kızlar bugün burası çok boş kalmış yaa İden yok yaa ondan heraldee :)) oohh o şimdii sevgilisinin yanındaa bizde burdaa bekleyelim daha 36 güünn :sinifsinif:

olabilir bak:)))

damlacım eğer düşünürsen straplez gelinliği tavsiye ederim bence çok hoş duruyolar yerimseniben bende daha fol yok yumurta yok ama benim modellerim şimdiden hazır bileee :))

canıım bende straplez düşünüyorumda model olarak karar veremedim ya mafoldumben

damlacım sana bişey sölimmi gelinlikleri denemeye başlayınca bütün bildiklerini isteklerini unutuyosun...mesela ben boyundan bağlamalı istiyodum ama gittim askılı aldım...biçok etken fikrini değiştirebilir...en iyiysi giyip üzerinde görmek..eminim çok yakışır bencede gelinlik her kıza çookk yakışıyor..
dün söylediğin çeyiz nevresim markası neydi canım ya girip bi bakayım neler varmış...

kızlar ben kaçar gelinlik bakmaya gidiyorum hihoyyythihoyyytdelikafadulden
dua edin lütfen beğenip geliyim ya puhhh boshayallersmile

canım limango ve markafoni diye bi site

merhaba kızlar
ben sana kustum my soul benısılmısın msn den ole dıyo msn

inston kız gelsene bugun kordon yapalım

çok güzel olurdu aslında ama bugün valide sultana eşlik etmem gerekecekk:))

kız bu msn bızı bırbırımızemı dusurmeye calısıyo kı

sen ne yaptın halledebildin mi işlerini,spor salonu süresi bitiyormuş sanırım bu ay sonu,olsun ama havalar güzelleşti sahilde yürürsün artık

kızlar ben kaçar gelinlik bakmaya gidiyorum hihoyyythihoyyytdelikafadulden
dua edin lütfen beğenip geliyim ya puhhh boshayallersmile

tatlımm konuşamadm seninle sabah nolur kusuruma bakma ama sadece 10 dakikam vardı iş yerndeydm benmki çarşıdaydı int cafeye gitmişte o yüzden canm :kedi:

sen ne yaptın halledebildin mi işlerini,spor salonu süresi bitiyormuş sanırım bu ay sonu,olsun ama havalar güzelleşti sahilde yürürsün artık

EVET NISAN SONU BITIYO. yuzme kursu bulursam uygun fıyat orayı dusunuyorum bakcam artıkın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…