çok güzel canım sevindim maşallahiyiyim canım yaaa çok şükür herşey daha iyiye daha güzele doğru ilerliyor.inşallah hep böle devam eder...
ayyy kızlar sakarya da askeri araç devrilmiş 5 asker yaralı.doğu da değiller diye seviniyoruz ama allah korusunnnn(((
begycim allah tamamına erdirsin:)))
damlcım çeyiz setin çok şık iyi günlerde,huzrla ve sevgiyle kullan canımmm.
güzcüm senin neyin var ne oldu keyfin bozuk gibi yapmayın ama böle nolur son demlerimiz bu
ayyy kızlar sakarya da askeri araç devrilmiş 5 asker yaralı.doğu da değiller diye seviniyoruz ama allah korusunnnn(((
evt kızlar bende duydm ardahan çıldırdada dün askeri ara şarampole yuvarlanmış ve bnm sevgilim acemiğini ardahanda yaptı ya çıldıra gönderselerdi artvine gönderdiler onu ordan dün tlfda konuştkta nası ağladmm çıldırdada olabilirdi mafoldumben :çok üzgünüm: allah ailelere sevdiklerine sabır versinn :çok üzgünüm:
canım üzülme bak orda değil sevdiğin sağ sağlim gelicek hepsi merak etmeyim tüm dualarımız onlarla :Saruboceq:
begycim allah tamamına erdirsin:)))
damlcım çeyiz setin çok şık iyi günlerde,huzrla ve sevgiyle kullan canımmm.
güzcüm senin neyin var ne oldu keyfin bozuk gibi yapmayın ama böle nolur son demlerimiz bu
hosgeldın tatlım sormaya sıkılıdım ııce . su 1,5 ay naıs geccek bılmıyom
sana bişey yapamaz dularımız seninle arkadaşımmmm
ne yaptın diğer işleri halledebildin mi?canın şu an neye sıkkın yapma böle amaaa herşey güzel olcekkkk.[/QUOTE
malesef hersey daha kotu oluyo napcam bılmıyom. ııce bunaldım. 1,5 kaldı ama ama 1 sene gıbı gececek gecen 4 aydan daha zor 1,5 ay gecırecegım
tşk ederim inşallah canım..
begy hayırlı olsun nişan canım ay ne güzel heyecanlardı onlar...en güzel dönemlerimizmiş...Allah tamamına erdirsin...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?