331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim canım yaaa çok şükür herşey daha iyiye daha güzele doğru ilerliyor.inşallah hep böle devam eder...

ayyy kızlar sakarya da askeri araç devrilmiş 5 asker yaralı.doğu da değiller diye seviniyoruz ama allah korusunnnn(((

iyiyim canım yaaa çok şükür herşey daha iyiye daha güzele doğru ilerliyor.inşallah hep böle devam eder...
çok güzel canım sevindim maşallah
ayyy kızlar sakarya da askeri araç devrilmiş 5 asker yaralı.doğu da değiller diye seviniyoruz ama allah korusunnnn(((

evet canım yaaa allah korusun hepsini:Saruboceq:

begycim allah tamamına erdirsin:)))
damlcım çeyiz setin çok şık iyi günlerde,huzrla ve sevgiyle kullan canımmm.
güzcüm senin neyin var ne oldu keyfin bozuk gibi yapmayın ama böle nolur son demlerimiz bu

canım çok teşekkür ederim :)

haberlerde izledim az öncehatta siirt eruhta da askeri araca saldırmışlar ondada yaralı askerler var(((iyic kudurdular.

evt kızlar bende duydm ardahan çıldırdada dün askeri ara şarampole yuvarlanmış ve bnm sevgilim acemiğini ardahanda yaptı ya çıldıra gönderselerdi artvine gönderdiler onu ordan dün tlfda konuştkta nası ağladmm çıldırdada olabilirdi mafoldumben :çok üzgünüm: allah ailelere sevdiklerine sabır versinn :çok üzgünüm:

canım üzülme bak orda değil sevdiğin sağ sağlim gelicek hepsi merak etmeyim tüm dualarımız onlarla :Saruboceq:

MRB kızlaarrr..
damlacım güle güle kullan canım çeyizlerini...çok güzeller..
güzeller dua edelim Allah korur inşallah...az kaldı ya artık bi duygu karmaşası başladı..
instoncum bende karmakarışığım...bazen gelsin istiyorum bazende .......... neyse
bugün müfettşler vardı okulda 4 te toplantı vat tekrar gidicem..benim dersime girmedi ama tarih hocasını baya fırçalamış yazık..korktum bende..dua edin benim içinde bişey çıkmadan bi gitselerdi...

canım üzülme bak orda değil sevdiğin sağ sağlim gelicek hepsi merak etmeyim tüm dualarımız onlarla :Saruboceq:

öyle cnm herzmn dualarımız onlarla :Saruboceq: gelsin artk şu güzel günlerr noolurrr sağsalim bi görelimm :Saruboceq:

begycim allah tamamına erdirsin:)))
damlcım çeyiz setin çok şık iyi günlerde,huzrla ve sevgiyle kullan canımmm.
güzcüm senin neyin var ne oldu keyfin bozuk gibi yapmayın ama böle nolur son demlerimiz bu

hosgeldın tatlım sormaya sıkılıdım ııce . su 1,5 ay naıs geccek bılmıyom

sana bişey yapamaz dularımız seninle arkadaşımmmm

hosgeldın tatlım sormaya sıkılıdım ııce . su 1,5 ay naıs geccek bılmıyom

ne yaptın diğer işleri halledebildin mi?canın şu an neye sıkkın yapma böle amaaa herşey güzel olcekkkk.

kızlar ben alışverişe gidiyim bi bişiler beğenebilirsem yazlık sevgilim gelince beni güzel görsnn dimii opuyorumnanaktan bide nişan için bi yer geldi aklıma oraya bakimde geleyimm öptmm sizii olumunekankayizsmile

kızlar yogunum yaa burda yazıyosunuz bende bişleer yazmak istiyorum tam yazıcam hasta geliypo yazacagım şeyide unutuyorum akşamda gelmiosunuz ben akşamları musaıtım neyse dün cerene msj yazdım hala cvp yok

cidden akşamları kimse olmuyor hatta hafta sonlarıda öle.iyiceee rahatladı herkes son günler yaaa.halbuki daha çok ihtiyacımız var birbirimize çünkü artık gelmelerine az kaldı evli olanlar evlerine dönecek ya da asker dönüşü diye gelen gidenleri olacak.sözlü nişanlı olanlar evlilik telaşında olacak.bu konularda birbirimize destek olmamız paylaşmamız gerekiyor.
cerenden ses çıkmadı demek,inşallah kötü bişeyler yoktur.allah korusun ayrılık falan ayyy allah korusunnn

kızlar ya kiralık daire ilanına bakıyorum da bi taraftan öle fikir edinmek için.bi ilanda ne gördüm biliyor musunuz.1 yıl içinde 2 ay bedava promosyonu:)))çok ilginç yaa.kiralık daireler içinde böle promosyonlar yapmaya başlamışlar.e tabi kiralık daireler çokk ve haliyle kiracı bulmakta zorlanıyorlarrr.ayyy bir an önce kocişim gelse,sonra 2-3 ay içinde bizde yeni eve taşınsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…