Gule gule kullan
canım onlar karacanın heryerde var :icecream:
çeyiz seti mi oluyo onlar yoksa ayrı ayrımı :)) ben daha bakmıyorum öyle şeylere bizde henüz resmiyet olmadığından pek kasmıyorum :)) ama dün taç ın sitesinden baktım çok güzel newresim takımları var ama pahalı biraz tabii.
ama çok güzeller cnm allah güle gülee kullanmayı nasip etsin kocişinle beraber
bu arada porselenler ve çatal bıçaklar da aynı desen birbirinee uyumluu süper wallaa :))
inş benimde olur bigün bunlardan kaydirigubbakcemile2
evet canım birbirine uysun diye öle aldım zatiçok sağol Allah sanada nasp etsin bol alışverişli günleri :sm_cool:
kızlarr nişan tarihim kesinleştii kısmetse 22 mayıs nişan ağustos düğün allahmm heyecanladmm bakk :kedi:
ayy canım çok sevindim bee :teytey:
hayırlı olsun begycim :1hug:
saol cnm yerimseniben şimdiden benmki saçına taktı dün kestirmiş daha kestirmiyim artk uzatıym bari diyo bide ellerime krem sürmeye başlıyım diyo hay allahım dedm ya :roflol: yirim ben onuu yirimm Şeniz
kızlarr nişan tarihim kesinleştii kısmetse 22 mayıs nişan ağustos düğün allahmm heyecanladmm bakk :kedi:
22 mayısmı
çocuk gelcek bir hafta sonra nişan
nişanlığı napcan oooff hemen başla hazılrıklara =))
diyene bakın geldikten bir ay sonra düğünüm varsıfır hazırlığım var=))
damlacım güle gule kullan çok güzel hepsi özellik porselen takımı ve çatal bıcak setine bayıldım tencere takımında süper
hayırlı olsun begy cim allah tamamına erdirsin inş.
Darısı bizim başımızaa :teytey:
gamişcim diğer topikte gördüm dişinle vedalaşmışsın:)))hain toktor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?