331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım onlar karacanın heryerde var :icecream:

çeyiz seti mi oluyo onlar yoksa ayrı ayrımı :)) ben daha bakmıyorum öyle şeylere bizde henüz resmiyet olmadığından pek kasmıyorum :)) ama dün taç ın sitesinden baktım çok güzel newresim takımları var ama pahalı biraz tabii.
ama çok güzeller cnm allah güle gülee kullanmayı nasip etsin kocişinle beraber
bu arada porselenler ve çatal bıçaklar da aynı desen birbirinee uyumluu süper wallaa :))
inş benimde olur bigün bunlardan kaydirigubbakcemile2

evet canım birbirine uysun diye öle aldım zati çok sağol Allah sanada nasp etsin bol alışverişli günleri :sm_cool:

kızlarr nişan tarihim kesinleştii kısmetse 22 mayıs nişan ağustos düğün allahmm heyecanladmm bakk :kedi:

22 mayısmı
çocuk gelcek bir hafta sonra nişan
nişanlığı napcan oooff hemen başla hazılrıklara =))
diyene bakın geldikten bir ay sonra düğünüm var sıfır hazırlığım var=))

ayy canım çok sevindim bee :teytey:
hayırlı olsun begycim :1hug:

saol cnm yerimseniben şimdiden benmki saçına taktı dün kestirmiş daha kestirmiyim artk uzatıym bari diyo bide ellerime krem sürmeye başlıyım diyo hay allahım dedm ya :roflol: yirim ben onuu yirimm Şeniz

saol cnm yerimseniben şimdiden benmki saçına taktı dün kestirmiş daha kestirmiyim artk uzatıym bari diyo bide ellerime krem sürmeye başlıyım diyo hay allahım dedm ya :roflol: yirim ben onuu yirimm Şeniz

kız yemin ederim aynı şeyleri benim nişanlımda dedi kafamçokkarıştı
bunların asker psikolojileri aynı bea akannehir o en son 2 hafta önce kestirmiş daha gelene kadar hiç kestirmicekmiş :roflol:

damlacım güle gule kullan çok güzel hepsi özellik porselen takımı ve çatal bıcak setine bayıldım tencere takımında süper

22 mayısmı
çocuk gelcek bir hafta sonra nişan
nişanlığı napcan oooff hemen başla hazılrıklara =))
diyene bakın geldikten bir ay sonra düğünüm var sıfır hazırlığım var=))

evt cnm mecburen 1 hafta sonra oldu bizim kız kardeşler ünvde haziran sonuna kdr finalleri var bizde onları beklemeyelim dedk yapalım dedik sınavlarndan önce yoksa çok geçe kalıcaz :))
evt cnm ben burdan istla gidicem ztn onu karşılamaya artk 2 gün içinde nişan elbisemi istdan alıcaz birlikte sonra hmn ben antalyaya dönücem ve hafta sonu kısmetse bi yer ayarlıcam yemekli müzikli aile arası zaten yapamayı düşünüormm off bi aksilik çıkmaz umarımmm hihoyyyt

BEGG gozun aydın Allah tamamına erdırsın canım en guzel gunler tadını cıkar

kızlarr nişan tarihim kesinleştii kısmetse 22 mayıs nişan ağustos düğün allahmm heyecanladmm bakk :kedi:

hayırlı olsun begy cim allah tamamına erdirsin inş.
Darısı bizim başımızaa :teytey:

inş cnm güzel olur aileler ilk kez birbirini görücek tlfda anneler hep konuşuodu ama ilk kez görüşcekler farklı şehirler olunca umarmm güzel olur bilmiyorumkismile

begycim allah tamamına erdirsin:)))
damlcım çeyiz setin çok şık iyi günlerde,huzrla ve sevgiyle kullan canımmm.
güzcüm senin neyin var ne oldu keyfin bozuk gibi yapmayın ama böle nolur son demlerimiz bu

gamişcim diğer topikte gördüm dişinle vedalaşmışsın:)))hain toktor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…