331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

insallah canım sen ıstedıgın gıbı eve tasınırsın. gercekten senın ısınde zor Allah hepımıze yarıdm etsın ıbır an once duzenımızı kuralım

amin canımmm güzel günler bekliyor hepimizi.sonuçta allah şu 5 ayda neler çektiğimizi görüyor inşallah mükafatını da alacağız.güzel düşünelim güzel olsun herşey

amin canımmm güzel günler bekliyor hepimizi.sonuçta allah şu 5 ayda neler çektiğimizi görüyor inşallah mükafatını da alacağız.güzel düşünelim güzel olsun herşey

canım yaa o promosyon süpermiş inşallah istediğimiz gibi ev bulurum bende 2 sonra falan armaya başlıcam

geldm kızlarr gittimi yine herkess ( kiralık ev öyle süpermiş ya olsada bizde tutucaz istda...

noldu cnm baktınmı bişeyler :1rolleyes:

baktm tatlım pantolon istiodm ama beğenemedm bikaç badi bide beyaz çanta aldm okdr :hulya: bide gittim düşündüğüm nişan yerine baktmm onu beğendm ama süper denize karşıı müzikli falan öyle işte canmcmm olumunekankayizsmile

beggy cim çok sevindim canım inş. istediğin yer olur
bende heveslendim ama alışveriş yapamıom ben yollar büküyo belimi
bide zaten her hafta gördüğü için değişiklik yapma gibi derdim yok =))

beggy cim çok sevindim canım inş. istediğin yer olur
bende heveslendim ama alışveriş yapamıom ben yollar büküyo belimi
bide zaten her hafta gördüğü için değişiklik yapma gibi derdim yok =))

saol cnm inş ii olurr :)) sen tabi şanslılardansın herhafta görenlerden biz öle değilz şekerr boshayallersmile

333 donem neden kımsecıkler yok. bızım donemde daha gtmeden damlamıstık buraya bız mı abarttıkkı
333 donem gayet sakın valla.

evet çok sakinler bu kadarıda fazla yahuu =)))
Günaydın canım bu arada

evet çok sakinler bu kadarıda fazla yahuu =)))
Günaydın canım bu arada

sanada gunaydın
ya cok sakınler yada 333 donem askerleri ne sevgılı ne es yapmıs ole sap sap gezmısler

KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??

331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 - 17 Mayis 2010)

ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLıK YERı

iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy 20'lerdekaydirigubbakcemile2
begy84-----------------------------------------------------------Artvin 20'lerdekaydirigubbakcemile2
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken 20'lerde kaydirigubbakcemile2

Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ 30'larda kaydirigubbakcemile2
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun30'larda kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2
benimruyamsensin ---------------------------------------Tekirdag/Malkara30'larda kaydirigubbakcemile2
bet_------------------------------------------------------------ şırnak30'larda kaydirigubbakcemile2
buketuzun----------------------------------------------------Antalya30'larda kaydirigubbakcemile2
buket87--------------------------------------------------------Izmir30'larda kaydirigubbakcemile2
Cash06--------------------------------------------------------Bilecik30'larda kaydirigubbakcemile2
crncrn---------------------------------------------------------Batman30'larda kaydirigubbakcemile2
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar 30'larda kaydirigubbakcemile2
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit30'larda kaydirigubbakcemile2
denise85-----------------------------------------------------Elazığ30'larda kaydirigubbakcemile2
elfcn-----------------------------------------------------------Sakarya/Adapazari30'larda kaydirigubbakcemile2
elvin06--------------------------------------------------------Mugla30'larda kaydirigubbakcemile2
erence--------------------------------------------------------Sivas 30'larda kaydirigubbakcemile2
fcert-----------------------------------------------------------Uşak 30'larda kaydirigubbakcemile2
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 30'larda kaydirigubbakcemile2
horizon-------------------------------------------------------Kütahya30'larda kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2
ılarzu---------------------------------------------------------Karaman30'larda kaydirigubbakcemile2
Kardelen35-------------------------------------------------ıstanbul/Kucukyali 30'larda kaydirigubbakcemile2
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla 30'larda kaydirigubbakcemile2
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan 30'larda kaydirigubbakcemile2
PesPemBe-------------------------------------------------Izmir 30'larda kaydirigubbakcemile2
Sarıpapatya03--------------------------------------------ıstanbul 30'larda kaydirigubbakcemile2
seda---------------------------------------------------------Manisa 30'larda kaydirigubbakcemile2
shining------------------------------------------------------Kars 30'larda kaydirigubbakcemile2
songa84----------------------------------------------------Istanbul-Edirne30'larda kaydirigubbakcemile2
suchalovelyday------------------------------------------Edremit 30'larda kaydirigubbakcemile2
torakcan---------------------------------------------------Nevşehir 30'larda kaydirigubbakcemile2
Tuce---------------------------------------------------------ıstanbul/Tuzla 30'larda kaydirigubbakcemile2
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan 30'larda kaydirigubbakcemile2
YOZGATLI--------------------------------------------------Edirne/Uzunköprü30'larda kaydirigubbakcemile2
Quixotic----------------------------------------------------Manisa30'larda kaydirigubbakcemile2
27.01--------------------------------------------------------Corlu30'larda kaydirigubbakcemile2
[/COLOR]

331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )

Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat
Pazza------------------------------------------------------Tunceli
__TanRIcA__ -------------------------------------------Eskisehir

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Bak güz kalabalıklığımzaa=))
333 dönem erkekler sadece okumuş=))

evttte evttt hazırımmm hadii kırmızıı olalımmm olumunekankayizsmile

günaydınn kızlarr 20lerdeyizz şafak 29 zemuszemus delikafadulden hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…